Krzyśki 11.03.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Czy macie może namiary na geodetę w Tarnowskich Górach, a najlepiej w Tworogu? Jeśli tak, to podeślijcie proszę na priva oraz cenę za zrobienie mapki działki i wszystkie sprawy związane z otrzymaniem pozwolenia na budowę. Będzmiemy bardzo wdzięczni. Pogoda dopisuje, pewnie domki pną się w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 11.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam wszystkich. Namiary na geodetę mogę podać ale z Lublińca. Ceny mam tylko za wytycznie, ale słyszałam że nie jest drogi, a napewno kompetentny i godny polecenia. Nam w sobote będzie wytyczał domek . Musze się pochwalić, że dzisiaj wpłaciłam zaliczkę na nasz BK. Większa część będzie przed świętami reszta zaraz po i potem będzie sobie leżeć na składzie aż będzie potrzebna. Bardzo się cieszę, bo z tym materiałem w okolicy jest kiepsko i troszkę się martwiłam. Jak pogoda nie nawali to w przyszłym tygodniu zaczynamy trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyśki 11.03.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Basiu, bardzo bym prosiła o te namiary. Prześlij proszę na prywatną wiadomość. Będę wdzięczna.To świetnie, że sprawy ruszyły do przodu! Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 13.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witajcie. Macie moze namiary na kierownika budowy tylko na tkiego rozsadnego i znajacego sie na rzeczy, najlepiej z duzym doswiadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 15.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 krzyski ja pisałam do was na pirwa jak chcesz to tarnowskich gór dam Ci namiary na nie drogiego geodete ja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyśki 15.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 krzyski ja pisałam do was na pirwa jak chcesz to tarnowskich gór dam Ci namiary na nie drogiego geodete ja polecam Witaj gosiaczek! Na priva niestety nic nie dostaliśmy. Geodetę mamy narazie z firmy GeoSpec, ale jeśli możesz, to wyślij proszę namiary na Twojego geodetę, bo może się przyda. Z góry dzięki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 18.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam, kto wie gdzie w okolicy można kupić tanio duże ilości kory, najlepiej luzem ?Ale tania workowana też będzie dobra. Na allegro pełno ofert ale żadna z naszego województwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harry209 26.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam wszystkich budujących w Tarnowskich Górach.Ja swoje marzenie realizuje w Żyglinie.Trwa to już prawie dwa lata i pewno jeszcze trochę potrwa.Obecnie jestem na etapie okien drzwi i bramy garażowej.Poszukuję w naszym rejonie stolarza który robi drzwi wejściowe.Ma ktoś namiary na jakiegoś dobrego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 28.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam. Poszukuje teraz czegos na ogrodzenie, np.: siatka leśna + drewniane bale + dołkownik. Czy znacie kogos ktos konczy budowe i pozbywa sie ogrodzenia tymczasowego? Chetnie bym odkupil. Pozdrawiam PS Buduje w Tarnowskich Górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 08.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam czy ktos z Was korzystał z usług geotechnika w Tarnowskich Górach lub okolicach? Jesli tak to bede wdzieczny za namiary i info o cenie za jaka taka usługa została wykonana (badanie nośności gruny, warunki hydrotechniczne) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 09.04.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mam namiary na geotechnika ale chyba on nie robi odwiertów. Jak mam podac namiary to prosze o kontakt na priv. 3manko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.04.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jak geotechnik to powinien robić, ale róznie to bywa. Namiary poszły na priv dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.04.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam forumowiczów Tarnogórzanin i nie tylko, jeszcze nie buduję ale już tuz tuż, jestem na etapie przed podpisaniem umowy na działkę więc jeszcze sporo sporo ale z wiosną chcę ruszyć na pewniaka. Jeszcze nie wiem od czego zacząć. Budowa będzie w Tarnowskich Górach/Opatowicach. Zbieram wiedzę uff... Aż mi się kotłuje. Pozdrawiam i myślę, że razem damy radę wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.04.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Budujemy w gminie Tworóg. Tam jest plan zagospodarowania i nie potrzebowaliśmy decyzji o warunkach zabudowy. Pozwolenie na budowę było gotowe 2 tygodnie po złożeniu kompletu dokumentów. Trzeba zadzwonić i zapytać bo sami nie zawiadamiają. My też robiliśmy adaptację projektu gotowego i nie mieliśmy żadnych problemów. Namiary na architekta wysyłam na priv. Hy, ja też moge prosić o namiary, bede wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.04.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 krzyski ja pisałam do was na pirwa jak chcesz to tarnowskich gór dam Ci namiary na nie drogiego geodete ja polecam J też Prrrrroszę ...............plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 10.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Do Gizeli: gdzie kupujesz działke w Opatowicach? Ja podpisąłem niedawno umowę przedwstepną na działkę koło Przyjaźni/Opatowice pod laskiem (w stronę Laryszowa). Może będziem sasiadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 11.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Do Gizeli: gdzie kupujesz działke w Opatowicach? Ja podpisąłem niedawno umowę przedwstepną na działkę koło Przyjaźni/Opatowice pod laskiem (w stronę Laryszowa). Może będziem sasiadami? Może i będziemy , ja zarezerwowałam tam działkę jako pierwsza jakoś w polowie grudnia, byliśmy umówieni na inną cenę, teraz znacznie się zmieniło i walczymy. Mamy jeszcze możliwośc zakupu na polarnej. Ładna działka z wodą (na działce zawór), gazem, pradem i cena ogólnie ta sama za więcej 1000 m i bez tam udziałów w drodze i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 12.04.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Jaki ten świat mały Gizela wysłałam namiary na priv. Basia gratuluję udanego startu. Ruszyłaś dalej? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 15.04.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witajcie. Zamowilem gruz na droge dojazdowa do placu budowy. Przyjechal. Niestety jakies barachlo!!! Mowi sie jedno dostaje sie drugie. Trzeba wszystkich za reke prowadzic bo inaczej zrobia Ci kolo piora! Macie jakies namiary na ludzi zajmujacych sie wywozem i przywozem kruszywa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts