Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ma ktos moze namiary na jakies ekipy dobrze budujace z ytonga:) Jestem na etapie projektu, ale slyszalam, ze ekipy budowlane maja zarezerwowane terminy do konca 2009 roku :o

Bede wdzieczna rowniez za namiary na jakas slaska ekipe do stanu zerowego.

Z gory dzieki!

Pozdrowienia

Kasia

Też sie dołączam pod pytanko

Witam wszystkich nowych forumowiczów!

Gratulacje dla tych którzy robią postępy!

U mnie też już coś się dzieje! Jutro skończymy zasypywać fundamenty. A dziś zamówiłam pustaki ceramiczne. Mam dobrą wiadomość, dla tych którzy budują z ceramiki: ceny mocno spadły, są niższe niż zimą. :D

Gizela ci co budują chyba są nieźle zabiegani, wiem po sobie, ale na balowanie trochę czasu zostało:wink:

Ze względu na to, że umówiona ekipa od dachu lekko wystawiła mnie do wiatru, potrzebuję namiary na jakąś solidną ekipę, najlepiej od całego dachu, ewentualnie tylko od więźby, na lipiec. Z góry dzięki za wszelką pomoc.

Jeśli chcesz może mogę pomóc. Jest to pan który mnie będzie robił dach. Widziałam jego dwie prace. Jeden dach z bawolimi oczkami (nikt się nie chciał podjąć - cztery ekipy zrezygnowały, on dał radę) drugi mieszany dwu i czterospadowy. Ci co się na tym znają mówią, że tak prosto to dawno nie widzieli. Jest to człowiek niezniszczalny i solidny. Znam go i lubię choc czasem ma swoje "ciężkie strony charakteru" ale jest solidny. Obecnie jest w Egipcie (się wczasuje) za 8 dni będzie dostępny. Może będzie Ci wstanie pomóc.Jak Cię to interesuje to dam znać na priv.