aspect 07.05.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nefestus gratulacje czkamy na pierwsze zdjęcia, może pokusisz sie o założenie dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 08.05.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Hey, hallo jest tam kto? budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 09.05.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Budujecie albo balujecie ha ha ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 10.05.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ma ktos moze namiary na jakies ekipy dobrze budujace z ytonga:) Jestem na etapie projektu, ale slyszalam, ze ekipy budowlane maja zarezerwowane terminy do konca 2009 roku Bede wdzieczna rowniez za namiary na jakas slaska ekipe do stanu zerowego. Z gory dzieki! Pozdrowienia Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 12.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ma ktos moze namiary na jakies ekipy dobrze budujace z ytonga:) Jestem na etapie projektu, ale slyszalam, ze ekipy budowlane maja zarezerwowane terminy do konca 2009 roku Bede wdzieczna rowniez za namiary na jakas slaska ekipe do stanu zerowego. Z gory dzieki! Pozdrowienia Kasia Też sie dołączam pod pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 14.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam wszystkich nowych forumowiczów! Gratulacje dla tych którzy robią postępy! U mnie też już coś się dzieje! Jutro skończymy zasypywać fundamenty. A dziś zamówiłam pustaki ceramiczne. Mam dobrą wiadomość, dla tych którzy budują z ceramiki: ceny mocno spadły, są niższe niż zimą. Gizela ci co budują chyba są nieźle zabiegani, wiem po sobie, ale na balowanie trochę czasu zostało:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 18.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Katerina a gdzie kupiłaś pustaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 19.05.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Katerina a gdzie kupiłaś pustaki? W Hogerze w Lublińcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 20.05.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witajcie. Fundamenty zalane!!! Od przyszlego tygodnia wznosze sciany fundamentowe. Ale frajda!!! A co do Ytonga to dobra ekipe bedzie ciezko znalezc. Ja, m.in. dla tego, zmienilem material scian na pustak ceramiczny+styropian. To co spartola robotnicy to zakryje sie izolacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 20.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie. Ja buduję w Wieszowie, póki co mam piwnicę przykrytą stropem i przerwę przed kolejnymi działaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 20.05.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam, ja buduje w Gm. Tworóg, zachęcam do obejrzenia dzienniczka:)Fajnie, że jest ta grupa! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 26.05.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witaj wśród swoich Wiórku Dzienniczek przeczytany. Elewacja zdecydowanie jasna. Doda klasy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 26.05.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witaj i Kolorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 29.05.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jutro już mam być rolnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 29.05.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Agencja się zgodziła żebyś została rolnikiem? Trzeba zdawać jakis egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 30.05.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ze względu na to, że umówiona ekipa od dachu lekko wystawiła mnie do wiatru, potrzebuję namiary na jakąś solidną ekipę, najlepiej od całego dachu, ewentualnie tylko od więźby, na lipiec. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 02.06.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ze względu na to, że umówiona ekipa od dachu lekko wystawiła mnie do wiatru, potrzebuję namiary na jakąś solidną ekipę, najlepiej od całego dachu, ewentualnie tylko od więźby, na lipiec. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Jeśli chcesz może mogę pomóc. Jest to pan który mnie będzie robił dach. Widziałam jego dwie prace. Jeden dach z bawolimi oczkami (nikt się nie chciał podjąć - cztery ekipy zrezygnowały, on dał radę) drugi mieszany dwu i czterospadowy. Ci co się na tym znają mówią, że tak prosto to dawno nie widzieli. Jest to człowiek niezniszczalny i solidny. Znam go i lubię choc czasem ma swoje "ciężkie strony charakteru" ale jest solidny. Obecnie jest w Egipcie (się wczasuje) za 8 dni będzie dostępny. Może będzie Ci wstanie pomóc.Jak Cię to interesuje to dam znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 02.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No i mam dzałeczkę. I co teraz Pozdrawiam wszystkich budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 02.06.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 wrzuć jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 02.06.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 (...) Jak Cię to interesuje to dam znać na priv. Oczywiście, stosowną informację wysłałem także na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts