Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poszukuję hydraulika do instalacji wod-kan-co z okolic Tarnowskich Gór/Bytomia. Jeśli macie jakiś sprawdzonych fachowców to dajcie proszę znać, chodzi mi o kogoś, kto wie co to jest ogrzewanie podłogowe, jak połączyć piec na eko-groszek z cwu na gaz. Tzn. wie i już wykonywał :)

To i ja się do was dołączę :) Zaczynamy w tym roku. Po ciężkich bojach w urzędach i równych 12 miesiącach, dostaliśmy pozwolenie na budowę. Jesteśmy na etapie szukania ekipy.

Mam tylko pytanko takie, bo wode na działce mamy, tylko co z projektem przyłącza wodociągowego do domu i w środku?? Już się w tych papierach pogubiłam. Zanim zaczniemy wyprowadzać kanalizę, to ten projekt chyba musi być? No i oczywiście proszę o jakieś namiary na kogoś kto taki projekt wykonuje (szybko i tanio :) Pozdrawiam wszystkich budujących z naszego terenu!

Dzięki za namiary! Już słyszałam o takim nazwisku więc pewnie skorzystam, bo polecony :) Jeszcze raz dziękuję. A budujemy w Nakle Śląskim. I już na samym początku takie problemy, że się odechciewa. Szukamy ekipy do stanu surowego zamkniętego na przyszyły rok (bo ławy chcemy zrobić jesienią) i nie ma chętnych! Kilka firm, którym daliśmy projekt do wyceny "babrało" się z tym ponad dwa tygodnie! Dla mnie to niepojęte. A jeden wykonawca rozśmieszył mnie do łez, bo powiedział, że możemy umowę przedwstępną spisać już teraz, ale wyceny nam nie zrobi, bo nie wie ile będzie kosztowała robocizna w przyszłym roku! No to na jakiej podstawie??? Przecież to już za 6 miesięcy, rewolucji na pewno nie będzie. No załamka. Pozdrawiamy wszystkich budujących i trzymam wielkie kciuki :)))

Witam wszystkich

Mam zamiar kupić działkę i się budować.

To jest moje marzenie i zaczynam je spełniać.

Tylko nie wiem jak się za to zabrać.

Musze kupić działkę proszę jeśli ktoś ma namiary o kontakt.

Interesuje mnie mała działka okolice Żyglina.

Witajcie.

Czy macie namiar na jakiegos fachowca od zabezpieczen (alarmy itp.)? Tylko polecone osoby (sprawdzone) prosze.

Dzieki wielkie

Pozdrawiam

Ja znam super ludzików. Są bardzo solidni i cenowo bardzo konkurencyjni.

PAN TOMEK 511300444. Tylko powałaj sie na Gizela :) Robią i alarmy i elektrykę. Siedzibe mają w Tarnowskich Górach.Robią szybko sprawnie i solidnie. Już wielu moich znajomych skorzystało i są zadowoleni ja też. Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Gość Peter

Ja zaglądam, ale nie za często się odzywam, bo się już wybudowałem 5 lat temu. Teraz tylko spłacam kredyt. Już trzeba wszystkie pomieszczenia odmalować. No jeszcze jest praca (chyba stała) nad upiększniem otocznia.

Pozdrawiam budujących.