nefestus 03.06.2008 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witajcie. Mury pna sie do gory!Scianki fundamentowe postawione i zaizolowane, jutro zasypujemy! Jak ja to lubie!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klkl 04.06.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Poszukuję hydraulika do instalacji wod-kan-co z okolic Tarnowskich Gór/Bytomia. Jeśli macie jakiś sprawdzonych fachowców to dajcie proszę znać, chodzi mi o kogoś, kto wie co to jest ogrzewanie podłogowe, jak połączyć piec na eko-groszek z cwu na gaz. Tzn. wie i już wykonywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.06.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 klkl wiadomość na priv. nefestus fajny domek Pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 11.06.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 To i ja się do was dołączę Zaczynamy w tym roku. Po ciężkich bojach w urzędach i równych 12 miesiącach, dostaliśmy pozwolenie na budowę. Jesteśmy na etapie szukania ekipy. Mam tylko pytanko takie, bo wode na działce mamy, tylko co z projektem przyłącza wodociągowego do domu i w środku?? Już się w tych papierach pogubiłam. Zanim zaczniemy wyprowadzać kanalizę, to ten projekt chyba musi być? No i oczywiście proszę o jakieś namiary na kogoś kto taki projekt wykonuje (szybko i tanio Pozdrawiam wszystkich budujących z naszego terenu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 13.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam Hanraf gdzie budujesz? Co do goscia od projektów to mam namiary na jednego, który robi nam projekt (i 50 pozostałym włascielom działek) Namiary wysyłam na PW. Nie wiem czy jest szybki i tani ale tylko tego znam. Możesz sprawdzic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 14.06.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dzięki za namiary! Już słyszałam o takim nazwisku więc pewnie skorzystam, bo polecony Jeszcze raz dziękuję. A budujemy w Nakle Śląskim. I już na samym początku takie problemy, że się odechciewa. Szukamy ekipy do stanu surowego zamkniętego na przyszyły rok (bo ławy chcemy zrobić jesienią) i nie ma chętnych! Kilka firm, którym daliśmy projekt do wyceny "babrało" się z tym ponad dwa tygodnie! Dla mnie to niepojęte. A jeden wykonawca rozśmieszył mnie do łez, bo powiedział, że możemy umowę przedwstępną spisać już teraz, ale wyceny nam nie zrobi, bo nie wie ile będzie kosztowała robocizna w przyszłym roku! No to na jakiej podstawie??? Przecież to już za 6 miesięcy, rewolucji na pewno nie będzie. No załamka. Pozdrawiamy wszystkich budujących i trzymam wielkie kciuki )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 19.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Pozdrawiam wszystkich budujących i załatwiających formalności U nas prace posuwają się do przodu. Dziś skończyliśmy stropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes2007 22.06.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam wszystkichMam zamiar kupić działkę i się budować.To jest moje marzenie i zaczynam je spełniać.Tylko nie wiem jak się za to zabrać.Musze kupić działkę proszę jeśli ktoś ma namiary o kontakt.Interesuje mnie mała działka okolice Żyglina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 24.06.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witajcie. Zamierzam powiekszyc troszke moj domek ale jeszcze nie wiem w ktora strone? Jakies propozycje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 26.06.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Coś mam pecha do ekip budowlanych albo nie umiem na porządnych ludzi trafić.. Błagam, dajcie jakieś namiary na ludzi, którzy postawią mi ten dom od fundamentów po dach Mam jedną wycenę i chciałabym ją porównać z innymi. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 01.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witajcie. Czy macie namiar na jakiegos fachowca od zabezpieczen (alarmy itp.)? Tylko polecone osoby (sprawdzone) prosze. Dzieki wielkiePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 03.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witajcie. Czy macie namiar na jakiegos fachowca od zabezpieczen (alarmy itp.)? Tylko polecone osoby (sprawdzone) prosze. Dzieki wielkie Pozdrawiam Ja znam super ludzików. Są bardzo solidni i cenowo bardzo konkurencyjni. PAN TOMEK 511300444. Tylko powałaj sie na Gizela Robią i alarmy i elektrykę. Siedzibe mają w Tarnowskich Górach.Robią szybko sprawnie i solidnie. Już wielu moich znajomych skorzystało i są zadowoleni ja też. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 17.07.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam. Jak tam "budowanie" u pozostalych forumowiczow? Ja juz mam zalany strop - plyta zelbetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 21.07.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam:) Nie zaglądam tu zbyt często ale u nas własnie robią podłogówke + zwykłe ogrzewanie a 5go sierpnia przychodzą robić wylewki. Ile płaciliscie za wylewki, jeśli mozna wiedzieć? Materiał + robocizna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 21.07.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Skąd braliście stal na fundament? Gdzie jest najtaniej?W Drutexie w Tarnowskich Górach tona stali kosztuje 3600 zł. Jak myślicie, to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 21.07.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Sprawdź w Inpolu w Tarnowskich Górach na Zagórskiej Jak tam "budowanie" u pozostalych forumowiczow? Ja juz mam zalany strop - plyta zelbetowa Gratuluję postępów. U nas stoi już więźba dachowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 22.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A my dopiero mamy ściankę kolankową, ale mam nadzieję, że więźba też będzie wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Peter 25.07.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja zaglądam, ale nie za często się odzywam, bo się już wybudowałem 5 lat temu. Teraz tylko spłacam kredyt. Już trzeba wszystkie pomieszczenia odmalować. No jeszcze jest praca (chyba stała) nad upiększniem otocznia.Pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 25.07.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja zaglądam, ale nie za często się odzywam, bo się już wybudowałem 5 lat temu. Szczęściarz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 29.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Kto robił wam przyłącze elekryczne na budowie? Może macie jakiś namiar na kogoś z uprawnieniami? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts