kattharina 20.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Lamp zgadza się namiary są od Ciebie Nie wiem w sumie czy te ceny są akceptowalne, które mi dali, ale to było chyba 260 za b-20 i 270 za b-25 netto z pompą i transportem. Co mnie zaskoczyło, to ceny w Wodzisławiu i Rybniku. Z transportem do Tarnowskich Gór wychodzi prawie tyle samo, tyle, że brutto, a to przecież gdzieś 50 km. Daltego zaczęłam się zastanawiać czy w okolicy nie powinno być gdzieś taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek_tg 20.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja brałem od polaka w myszkowie a na budowę sami z ulotkami przyjechali th beton bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 20.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Lamp zgadza się namiary są od Ciebie Nie wiem w sumie czy te ceny są akceptowalne, które mi dali, ale to było chyba 260 za b-20 i 270 za b-25 netto z pompą i transportem. Co mnie zaskoczyło, to ceny w Wodzisławiu i Rybniku. Z transportem do Tarnowskich Gór wychodzi prawie tyle samo, tyle, że brutto, a to przecież gdzieś 50 km. Daltego zaczęłam się zastanawiać czy w okolicy nie powinno być gdzieś taniej Gdy kupowałem beton, tak daleko jak w Rybniku nie sprawdzałem, a z bardziej okolicznych betoniarni ta wychodziła przyzwoicie. Możliwe, że wszyscy w naszej okolicy trzymają podobne ceny i nikt się nie wychyla. Może w rejonie Rybnika jest większa konkurencja i trzeba bardziej agresywnie zdobywać klienta. Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-P 20.02.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam wszystkich budujących w Tarnowskich Górach! Proponuję swoje usługi w zakresie nadzoru budowlanego, załatwiania wszelkich formalności związanych z budową, wyszukiwania atrakcyjnych ofert wykonawstwa i materiałów budowlanych. Posiadam uprawnienia do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń w specjalności konstrukcyjno-budowlanej. Zapewniam stały i bezpośredni nadzór nad wykonawcami prac oraz doradztwo w zakresie przepisów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Gdzie kupowaliście beton w okolicy i za ile? Proszę Was poratujecie! Jedyny namiar jaki mam to na betoniarnię w Piekarach, ale ceny są zabójcze. Przecież to nie jest normalne, żeby beton ściągany z Rybnika był tańszy:) Może ktoś jeszcze ma namiary na inną betoniarnię w okolicy z rozsądnymi cenami Jest betoniarnia na Sienkiewicza, za Chemetem po jewej stronie przed wiaduktem. Co do cen to nie wiem, ale podobno można dostać beton w przyzwoitej cenie. Kiedys to był Polak a teraz Hoger z Lublińca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 22.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Aspect ma rację przeca jest betoniarnia u nas w T.G !!! (cen nie znam ale w poniedziałek z rana można ich zaatakować telefonicznie i się dowiemy ) http://www.hoger.pl/12.html Betoniarnia Tarnowskie Góry ul. Sienkiewicza 56 tel. 032 285 12 19 tel.kom. 502 112 215 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 25.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mam prośbę Jeśli macie namiary na niedrogiego kierownika budowlanego jak i sprawdzoną (niedrogą) ekipę budowlaną z okolic Śląska to proszę o namiary. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 26.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 mówiło sie o tym roku ale jakos tego nie widzę, Dzieki Kris. Pytam bo mam dzialke do podzielenia, a nic nie mozna zrobic dopoki jest wylozony plan... Czy ktos z was robił cos takiego? Jedna działka, dwoch wspolwlascicieli...no i teraz trzeba podzielic. Jesli ktos to przerabiał, napiszcie prosze co i jak sie robi. Z gory wielkie dzieki. jak jest PZP to powinny byc okreslone warunki podzialu. Bez PZP trza miec Warunki Zabudowy. Mogę geodetę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 02.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ad. cen betonuTo w T.G w Hogerze ceny zabójcze w porównaniu np. do tego co oferuje Górażdże w Zabrzu-Grzybowicach, mianowicie: Ceny w Hogerze (T.G):B15 = 239zł netto co daje 291zł brutto !!!! - bez transportu, bez pompyB20 = 263zł netto co daje 320zł brutto !!!! -bez transportu, bez pompy-nawet już nie pytałam o transport i cenę pompy Ceny w Górażdze (Zabrze-Grzybowice):B15 = 245zł netto z transportem do T.GórB20 = 250zł netto z transportem do T.Gór(za udostępnienie pompy 200zł /+200zł za każdą godzinę pracy pampy) do Piekar Sl. nie mogłam sie dodzwonić P.S Powtarzam moją prośbę o namiary na ekipę budowlaną (solidną , tania z okolic Śląska, pliiiiiiiiiiiiiiissssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 02.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ad. cen stali to w Inpolu chcą : - za pręty żebrowane f12 = 1890 netto/ tonę (2305 brutto/t)- za walcówkę i pręty gładkie (odcinki 6 metrowe) =2100netto/tonę (2562brutto/t) chyba drogo kurcze... http://www.puds.pl/index.php?option=com_ics&id=3&Itemid=134 tu jest po 1540zl --> http://marketeo.com/pl/Oferta/Stal-zbrojeniowa-pr%C4%99ty-%C5%BCebrowane-BST500S-od-Fi-10-do-Fi-32-190671.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 02.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dla zainteresowanych stalą znalazłam PHU Carbo Plast z Rudy Śl. gdzie mają po 1610zł/t nettohttp://marketeo.com/pl/Oferta/Sprzedam-pr%C4%99ty-%C5%BCebrowane-BST-500-S-246189.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 02.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dla zainteresowanych mam zamiar zamówic okna velux z rabatem 30% od cen ze strony velux, jak ktos chce przesle namiary, moze ktos znalazł taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 03.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 P.S Powtarzam moją prośbę o namiary na ekipę budowlaną (solidną , tania z okolic Śląska, pliiiiiiiiiiiiiiissssssssssss Poszło na priva. Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiebod 04.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 dla zainteresowanych mam zamiar zamówic okna velux z rabatem 30% od cen ze strony velux, jak ktos chce przesle namiary, moze ktos znalazł taniej? Prosze o namiary na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 04.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ad. cen betonu To w T.G w Hogerze ceny zabójcze w porównaniu np. do tego co oferuje Górażdże w Zabrzu-Grzybowicach, mianowicie: Ceny w Hogerze (T.G): B15 = 239zł netto co daje 291zł brutto !!!! - bez transportu, bez pompy B20 = 263zł netto co daje 320zł brutto !!!! -bez transportu, bez pompy -nawet już nie pytałam o transport i cenę pompy Ceny w Górażdze (Zabrze-Grzybowice): B15 = 245zł netto z transportem do T.Gór B20 = 250zł netto z transportem do T.Gór (za udostępnienie pompy 200zł /+200zł za każdą godzinę pracy pampy) Ja brałem u Polaka raz i potem już Berger Beton 3x. W zasadzie polecam obydwie ze wskazaniem na Berger, ale Polak wtedy miał przeprowadzkę i beton wozili z Myszkowa. Berger ceny zawsze miał niższe niż Górażdże Zabrze. http://pl.bergerbeton.de/index2.php?sys_param_pageID=218&&sys_param_reloadFrameset=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiebod 04.03.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam,Gdzie zamawialiscie wiezbe? macie moze jakies namiary godne polecenia, oczywiscie zalezy nam na jakosci i przystepnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 06.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nikt nie ma namiarów na tanie drewno? z tartaku w Strzybnicy odpisali mi tak: "-Elementy więźby dachowej impregnowane(drewno sosnowe)- 720 zł netto za m3 -Łaty i kontrłaty impregnowane- 720 zł netto za m3 -Stemple budowlane- 6 zł za szt. -Transport 100 zł. Czas realizacji zamówienia do 2 tygodni. Jeżeli życzą Państwo sobie fakture do cen należy doliczyć 22% Vat. W razie pytań lub niejasnosci proszę o kontakt 507 067 932" Ale tanio to to nie jest nie wiem ile sobie jeszcze policzą za transport W Pszczynie jest po 550zł (ale bez impregnacji i transportu ) http://www.allegro.pl/item565059097_wiezby_wiezba_dachowa_laty_krokwie_tartak.html Czy nie ma ktoś namiarów na coś taniego z okolicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 06.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 cd.... kurcze nie zauważyłam, w Strzynicy za transport chcą 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 06.03.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 cd.... kurcze nie zauważyłam, w Strzynicy za transport chcą 100zł Brałem tam, z tym transportem to idzie się ugadać. Co do jakości samego drewna ze Strzybnicy to przywozili mi więźbę na dwa razy. Pierwszy transport był dobry, cieśla chwalił to drewno. Z drugim już nie było tak kolorowo... Na szczęście tego gorszego było mało. Wcześniej polecono mi ten tartak - widocznie ci co polecali dostali to dobre Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 06.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam! Kupię rozdzielnię budowlaną na plac budowy.Ważne żeby była z układem pomiarowym i miała miejsce na licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts