gosiaczek272 07.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witam, gdzie można kpic tanio siatke i słupiki ogrodzeniowe?? prosze o namiary/ A jeśli macie kogoś kto stawaim płot tanio to tez proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 07.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Gosiaczek a jaka siatke potrzebujesz? tymczasowa/leśną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 07.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 znacie kogos, kto mógłby utwardzic droge na czas budowy? może ktos to robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 08.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nikt nie ma namiarów na tanie drewno? Czy nie ma ktoś namiarów na coś taniego z okolicy??? Poszło na priv. Ceny mieli dobre ...a i tak wziąłem ze Strzybnicy. Do dziś nie wiem czemu Przywiózł za free ( 30km ) Jakość 5+ , ale impregnacja... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 08.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ceny mieli dobre ...a i tak wziąłem ze Strzybnicy. Do dziś nie wiem czemu Przywiózł za free ( 30km ) Jakość 5+ , ale impregnacja... Więźbę ze Strzybnicy dodatkowo i tak impregnowałem. Tzn malowałem impregnatem. I wierzę że wystarczy. Przynajmniej chcę w to wierzyć Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 08.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 potrzebuje taką siatke na stałe nie leśną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 08.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 znalazłem w necie firmę z Sośnicowic k.Gliwic http://www.dirox.pl ceny na siatke leśna mieli całkiem niezłe, co do reszty to musisz sama sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 09.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam forumowiczów. Ja z pytaniem odnośnie betonu komórkowego jako materiału na ścianę dwuwarstwową. Mianowicie, jeden z majstrów wychwala gazobeton pod niebiosa, twierdzi, że używając zaprawy cienkowarstwowej (klejowej) eliminuje się mostki cieplne, że ściana taka jest dużo tańsza, że beton komórkowy jest bardzo wygodny, można wykonywać w nim żłobienia, wbijać gwoździe itp. Z kolei na necie czytam, że beton komórkowy nie nadaje się do ocieplenia styropianem "Duża objętość porów sprawia też, że beton komórkowy, który zamoknie, długo wysycha. Jeśli tak zamoczoną ścianę pokryjemy następnie ociepleniem o niskiej paroprzepuszczalności – np. płytami styropianowymi – mogą wyniknąć z tego poważne kłopoty. Przy ograniczonej zdolności odprowadzenia wilgoci na zewnątrz będzie ona wnikać do wnętrza domu." A co ze ścianami jednowarstwowymi z b.komorkowego? jesienią w pomieszczeniach stale panuje wilgoć? A co zimą? "w przypadku całkowitego długotrwałego nawodnienia zamarznięty beton komórkowy ulegnie uszkodzeniu." Doradźcie mi, bo już sama nie wiem. Byłam zdecydowana na pustaki poryzowane , ale jak zrobić w nich złobienia na np. rury kanalizacyjne itp? ponoć są kruche ale czy gorsze od gazobetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek_tg 09.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 osobiście takie materiały uważam za dziadostwo jak ściana to tylko z cermiki najstarszego materiału, jak się boisz styropianu to ciepl wełną ona oddycha tylko nie wiem czy sie to opłaca a rur sie z reguły dziś w ścianach nie puszcza tylko w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 10.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam, gdzie można kpic tanio siatke i słupiki ogrodzeniowe?? prosze o namiary/ A jeśli macie kogoś kto stawaim płot tanio to tez proszę Ja najtaniej kupiłam w Praktikerze cena była dośc konkurencyjna. Z reguły praktiker jest drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 10.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 znalazłem w necie firmę z Sośnicowic k.Gliwic http://www.dirox.pl ceny na siatke leśna mieli całkiem niezłe, co do reszty to musisz sama sprawdzić witam a możesz jeszcze raz posłac adres tej firmy bo strona sie nie otwiera. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 znalazłem w necie firmę z Sośnicowic k.Gliwic http://www.dirox.pl ceny na siatke leśna mieli całkiem niezłe, co do reszty to musisz sama sprawdzić witam a możesz jeszcze raz posłac adres tej firmy bo strona sie nie otwiera. dziękuje już się otwiera zbędny był przecinek na końcu adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 11.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam, szukam sprawdzonej ekipy do tynkow perlitowych (zew), najlepiej robiacych to maszynowo. wszelkie namiary mile widziane pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 24.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Macie może jakieś namiary na tanie calówki do szalowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 24.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Możecie się podzielić namiarem na sprawdzonego kafelkarza. PozdrawiamLech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomnam 24.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Zabieram sie powoli do fundamentów, macie jakieś namiary na firmy lub komponenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 31.03.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam gdzie można kupić tablice informujące budowie oraz uwag teren budowy wstęp wzbroniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 31.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam gdzie można kupić tablice informujące budowie oraz uwag teren budowy wstęp wzbroniony? http://www.informer.home.pl/strona-kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 03.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam gdzie można kupić tablice informujące budowie oraz uwag teren budowy wstęp wzbroniony? http://www.informer.home.pl/strona-kontakt.html dziękuje za namiary już skorzystałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 03.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam, Szukam ogrodzenia tymczasowego na plac budowy (30m z bramą), najlepiej używanego najtańszego, drewnianego. Pytałem w DIROX-ie, ale to by wyszło ok. 1000 PLN - mam nadzieję, że uda sie taniej. Z góry dziękuję za namiary. Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts