multi-car 15.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich. My rozpoczynamy budowę za tydzień (tak pisze w umowie ) w Starych Tarnowicach , a czytając wasze posty widzę że to etap wykończeń więc w miarę postępów na naszej budowie będę prośił o różne informacje. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 20.04.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam, właśnie kupujemy działkę, pewno dużo jeszcze przed nami, będę odwiedzała Forum, miło, że w Tarnowskich Górach coś się też dzieje. Mieszkam tu już 30 lat i przyszedł czas by się budować aż się boję i robi mi się gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyś101 24.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam serdecznie Widzę że to nie był głupi pomysł stworzyć grupę Tarnogórską, nie ma to jak mieszkać w grodzie Gwarków. No niestety nie udało mi kupić działki w naszym powiecie ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Na razie pomieszkam w bloku. Jeśli by któryś z was budujących potrzebował fachowców od elektryki, wentylacji itp. dajcie znać znam kilku dobrych specjalistów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berberys30 27.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam, Pozwolę sobie dołączyć do tej grupy. Niedawno kupilismy działkę w gminie Tworóg i mamy nadzieję w przyszłym roku rozpocząć budowę. Na razie jesteśmy na etapie "przymierzania" się do projektu, problem z metrazem, nie chcemy dużego domu ale tak aby nie był za mały (rodz 4os) przebieramy na razie w projektach parterowych z użytkowym poddaszem ok 120m. Zobaczymy co z tego wyjdzie Może cos poradzicie i podzielicie sie własnymi doswiadczeniami odnosnie wielkości domu ? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila Swoboda 03.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witam! jestem od niedawna mieszkanką gminy Świerklaniec. własnie ukończylam budowe domu w Orzechu. Mając kilkuletnie doświadczenie budowania systemem gospodarczym mogę śmiało polecic hurtownię BUILDER z obwodnicy, bo faktycznie mozna uzyskac rabat i zwrocic niezuzyty towar. teraz jestem na etapie zagospodarowywania terenu wokol domu i poszukuję sprawdzonej firmy brukarskiej z okolicy. jesli ktos zechce mi pomoc bede b.wdzieczna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.05.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Budujemy w gminie Bobrowniki dokładnie w Rogoźniku- więc też w okolicy- ni to Ślask ni Zagłębie więc zpisałam się do obydwu grup, a tu wyrosła jeszcze Tarnogórska- a co mi tam Mamy stan surowy zamkniety, własnie jesteśmy na etapie poszukiwania glazurnika. Jesli macie jakiegoś sprawdzonego fachowca co szlifuje kafelki to bardzo prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiebod 12.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witamy nasza działeczka znajduje się w Reptach Śląskich i jak narazie jesteśmy na etapie projektów oraz budowy kanalizacji z chęcią skorzystamy z waszych doświadczeń i dołączymy się do grupy Tarnogórskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 witam czy ktos zna i moglby polecic kogos , kto robi badania geotechniczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiebod 25.05.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 mam namiary na Pana z Katowic ktory zajmuje sie badaniami geotechnicznym Firma nazywa się GEO-TECH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 mam namiary na Pana z Katowic ktory zajmuje sie badaniami geotechnicznym Firma nazywa się GEO-TECH dziekuje znalazlam juz te firme w internecie czy korzystales z uslug tego pana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiebod 27.05.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 mam namiary na Pana z Katowic ktory zajmuje sie badaniami geotechnicznym Firma nazywa się GEO-TECH dziekuje znalazlam juz te firme w internecie czy korzystales z uslug tego pana ? tak, korzystalismy i wszystko bylo ok:) nawet byla mozliwosc pertraktowania cen, poniewaz robilismy badania wspolnie z sasiadami na 5 dzialkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 30.05.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 własnie ukończylam budowe domu w Orzechu. (...)teraz jestem na etapie zagospodarowywania terenu wokol domu i poszukuję sprawdzonej firmy brukarskiej z okolicy. jesli ktos zechce mi pomoc bede b.wdzieczna.pozdrawiam Witamy we wsi! Kiedys pracowałem przy układaniu kostki z Krzysztofem Bra wko - człowiek kieruje pracami brukarskimi głównie w Chorzowie. Zna się na rzeczy. Mieszka przy ulicy Bytomskiej, naprzeciw restauracji zajazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nefestus 13.07.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam wszystkich budowlańców i nie tylko. Zakupiłem działeczkę i chcę się się budować. Lokalizacja ul. Szczęść Boże. Technologia: beton komórkowy (ściana jednowarstwowa), strop żelbetowy. Czy ktoś buduje coś podobnego lub budował? Można obejrzeć budowę? Proszę o podzielenie się spostrzeżeniami. Na co zwrócić uwagę podczas przygotowywania dokumentów do pozwolenia na budowę? itp. itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneea 18.07.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 własnie jesteśmy na etapie poszukiwania glazurnika. Jesli macie jakiegoś sprawdzonego fachowca co szlifuje kafelki to bardzo prosze o namiary. Hej Monika, czy udało Ci sie znależć tego glazurnika? Jak tak i jesteś zadowlona to ładnie się uśmiecham . Nasz "fachowiec" w ostatniej chwili nas zostawił, a czas nagli, bo do końca wakacji chcemy zamknąć remont (przynajmniej z grubsza). Będę wdzięczna za namiary - szukam kogos, kto polozy kafelki, zrobi sufity podwieszane i wygladzi ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 26.07.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witaj, ja mam namiary na bardzo dobrych wykończeniowców. Trzeba dzwonić i pytać bo są zawaleni robotą ale czasem chwytają i coś pomiędzy nr to: 601-448-371 Firma "REMONTUS" u nas robili i nie było do czego się doczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 01.09.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam i ja. Wybudowaliśmy się rzut kamieniem od lotniska w Pyrzowicach. Ciągle wykańczamy ale mieszkamy już prawie 2 lata. (Jak ten czas leci a roboty nie ubywa). Monika $ Seba jak u Was na budowie? Sprzedaliście ten blaszak? Berberys30 my mamy ok 120m ale jesteśmy we dwoje i na razie wystarcza. Projekt z Atrium GL124. Trochę mały garaż,brak miejsca na spiżarnię ale reszta ok. U nas ceny za m2 ziemi jeszcze w tamtym roku znajomi zapłacili 15,-(transakcja zakończona w czerwcu br) nie wiem jak obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 03.10.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ale mało odwiedzana stronaka. Tak wszyscy przysneli albo tak budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evana 03.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam wszystkich baaardzo serdecznie Otwieram dzisiaj forum, zaglądam na grupy budujące - i tu czeka na mnie bardzo miła niespodzianka! Grupa Tarnogórska ! Jak to miło, że ktoś wpadł na tak genialny pomysł Tylko szkoda, że tak mało osób tu zagląda , ale mam nadzieję, że to się zmieni. Ja dopiero jestem na początku drogi do własnego kawałka ziemi z wymarzonym domkiem - czekam na pozwolenie na budowę. Ten kawałek ziemi już mam od roku, a znajduje się on w Radzionkowie na ślicznej górce. A tak przy okazji szukam kierownika budowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 06.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 WitamBuduje w Świerklańcu, poszukuje fachowca do podbitki sosnowej 50m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evana 27.10.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 oj... chyba mało osób tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts