Gizela 09.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Szukam kogoś godnego polecenia , kto robi parkiety- chodzi mi przede wszystkim o jakość - (cena też oczywiście jest ważna ale jakość na pierwszym miejscu) Będziemy wdzięczni za namiary. Polecam firmę http://www.PARKIETPOL.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 09.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mam złożony wniosek o pozwolenie na budowę !!!!!!!! Ciekawe ile będę czekała a muszę już wnet kopać kopać. POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 11.09.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 My na pozwolenie na bud. czekaliśmy niecałe 3 tygodnie, a dlatego tak długo, że musieliśmy donieść 3 papiórki : z Urzędu Melioracji i Urządzeń wodnych z Gliwic, coś tam o zagrożeniu powodziowym z Wrocławia + z Zarządu ulic i mostów z Piastowskiej, że mamy dostęp do drogi publicznej - oczekiwanie na każdy z nich ok. 7 dni. Proponuję dzwonić i naciskać, wtedy sprawa nabiera tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 14.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Bravo Gizela!!! Doczekałaś się w końcu adaptacji projektu My po doniesieniu podobnych papierków jak Elemela czekaliśmy 2 tygodnie na pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 15.09.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hy, muszę donieść 2 papierki i coś tam coś tam o zanieczyszczaniu z oczyszczalni oraz zaznaczyć miejsca parkingowe, podobno nie zaznaczone Wysłałam męża niech się męczy ja pracuję Dziękuję Wam za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 16.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam, Poszukuję piasku do zasypania fundamentów wewnątrz, w związku ze spadkiem działki jakieś 200-300 ton I ziemi/czegoś do podniesienia działki generalnie następne kilkaset ton... - mam spadek 1 metr na 15 metrach długości... Okolice T. Gór/Bytomia/Zabrza w dobrej cenie. Jeśli ktoś zna dobre namiary, będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 17.09.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Piasek 16 zł/t tel. 693-703-751, Zabrzebrałem od nich na zasypywanie fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 25.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam Wszystkich,jestem na etapie poszukiwania ekipy do budowy oraz dobrej hurtowni z materiałami budowlanymi.Mam bardzo ważne pytanie i proszę o pomoc z czego budować porotherm czy ytong co fachowiec to inna opoinia.Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 25.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć, czy ktoś wie, gdzie kupię gruz ceglany i betonowy w okolicach T.G? Potrzebuję jakieś 2,3 duże wywrotki grubego i 1,2 drobniejszego. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 25.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam, a gdzie Pan buduje może coś dokładniej, też buduję w tych okolicach może wymienimy się się wiadomościami.PozdrawiamP.S.barto307cc jak dobrze pamiętam to ma materiał o który Panu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam, a gdzie Pan buduje może coś dokładniej, też buduję w tych okolicach może wymienimy się się wiadomościami. Pozdrawiam P.S. barto307cc jak dobrze pamiętam to ma materiał o który Panu chodzi. Już nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 28.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam, a gdzie Pan buduje może coś dokładniej, też buduję w tych okolicach może wymienimy się się wiadomościami. Jeszcze nie buduję na razie chciałem utwardzić dojazd. Szkoda że barto307cc już nie ma gruzu, ale może ktoś inny zna miejsce, skąd można pozyskać tanio materiał na utwardzenie drogi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsyl 05.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Mam do sprzedania stemple 96 szt. 2,70-2,83m oraz 10 szt. 2,60-2,70m , do odbioru w Tarnowskich Górach Repty Śl (stemple oczywiście używane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 08.10.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Mam pytanie do tych już bardziej "zaawansowanych" Ile płaciliście za robociznę elektrykowi (za wszystkie kable, centralka itp.) a ile Was wyszedł materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 09.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Widzę, że niektórzy już przeskoczyli półmetek i dalej. A ja MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ MAM MAM MAM. A wiecie, że w moim przypadku to było trudne zadanie ale jest jest i startuję niestety na wiosnę bo się moi budowlańcy już wykruszyli (nie mogli tyle czekać). Ale już się cieszę, że nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 09.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Mam pytanie do tych już bardziej "zaawansowanych" Ile płaciliście za robociznę elektrykowi (za wszystkie kable, centralka itp.) a ile Was wyszedł materiał? Z informacji znajomych to różnie, bo też i różne wielkości domów i jakości osprzętu. Ja wyciągnęłam średnio przy założeniach: - dom ok 140-170 m użytkowych robocizna od 2500 do 4000 - kable puszki itp od 3000do 5000 - najtańszy osprzęt podstawowy np. "kos" bez rtv itp od 2000 Czyli łącznie to daje jakieś średnie 8000-10000 bez osprzętu (to osobna historia) przy domku 160-170 m. Jest to bez instalacji odgromowej. Jeśli wchodzi w to odgromowa instalacja to trzeba liczyć koszt projektu oraz wzrost kosztu od 4000 do 6000 tyś (zależy jaki dach). Jak chcesz mieć dobrze to licz jakieś 15.000 z "wypasem" i się potem nie denerwować i żałować, że się człowiek poskąpił. W końcu to bezpieczeństwo Twoje i rodziny i sprzętów domowych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 09.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A ta cena za robociznę to z przyłączem od skrzynki do domu czy tylko instalacja w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 09.10.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rozumie się, że od skrzynki zewnętrznej do domu i w domu itp. kompleksowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 10.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Polecam elektryka,właśnie zrobili mi elektrykę w całym domku.Taniej niz u konkurencji niezależnie od punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaster7 22.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam Własnie jestem na etapie dzielenia działki.. i uzyskania pozwolenia na budowe jako kolejny etap paskudnej biurokracji... Trzymam się z zamiarem postawienia domu szkieletowego czy ktoś z rejonu TG mógł by mi służyć radą ( kontaktem ) dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts