tg74 12.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam Wykonuję opinie geologiczno - górnicze wymaganą w mieście Tarnowskie Góry, ze względu na występowanie pomnika historii - sztolni, chodników, szybików oraz obszaru chronionego NATURA 2000 (wymóg wojewódzkiego konserwatora zabytków). Opinie wykonywane są starannie, szybko i tanio. Posiadam wykształcenie i doświadczenie niezbędne w wykonywaniu tego opracowania. [email protected]to jest mój aktualny adresPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 16.02.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam! Chetnie kupię używany garaż blaszany oraz tymczasowe ogrodzenie i deski do szalowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKamil 16.02.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czść Powoli przymierzamy się do złozenie wniosku o pozwolenie na budowę - w związku z tym szukam dobrej, solidnej i w miarę taniej ekipy do wybudowania nieskomlpikowanego domu z okolic Tarnowskich Gór Stzrybnicy - proszę o namiary. No i także ważna sprawa poszukuję na ten czas kierownika budowy - namiary. Z góry dziękuje Kamil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 28.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witajcie, Poszukuję:- stal fi6- stal fi12- beton B-15 i B-20- cement- piasek z okolic T. Gór - czy ktoś już w tym sezonie kupował i porównywał ceny?Jeśli tak - będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 03.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam Wszystkich, którzy rozpoczynaję swoje budowy pod hasłem ,, WIOSNA 2010" w okolicy T.G.Jeśli ktoś ma ochotę na wymianę doświadczeń, spostrzeżeń to zapraszam.Może sobie pomożemy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 04.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć, Poszukuję stempli 3m do podparcia stropu - jakby ktoś chciał się pozbyć, to jestem chętny. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 04.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam wszystkich, poszukuję desek szalunkowych około 1 m3 mogą być używanew okolicach Tarnowskich Gór oraz wygódki odp. proszę na prv Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basik2004 14.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 witam szukam stempli budowlanych desek do szalowaniacement, beton B15,B20,stalJak ktos ma namiary na tanie firmy i hurtownie w okolicy Tarnowskich Gór i Gliwic prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 16.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Beton - Hoger T. Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 16.03.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hoger T.Góry drożyzna jak nie wiem co Dyckerhoff (Bytom) - oszukują na ilości (przy prostym rachunku na sam wieniec zbrakło 0,5 kubika! ) Górażdże w Zabrzu - sąsiadowi też brakło przy prostym rachunku - strop. Berger Bytom - dobra cena, objętościowo też zawsze się zgadzało ( na posadzkę na gruncie zamówiliśmy co do grama- na styk i było na styk:) + betonu nie trzeba zamawiać z 1-dniowym wyprzedzeniem, wystarczy dać znać rano, że na popołudnie mają być gruchy z pompą. Jak się po naciska Pana Krawczyka to i spuści z ceny lub da rabat na następne partie betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 17.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam wszystkich, poszukuję desek szalunkowych około 1 m3 mogą być używane w okolicach Tarnowskich Gór oraz wygódki odp. proszę na prv Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 24.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witajcie kochani w ten piękny wiosenny dzień. Coś stracił mi się mój wpis ( Zaczynam wykopki 04.05.2010. Aż się boję. Z zakupów to mam tylko więźbę. Nic więcej. Może macie jakieś dobre namiary na hurtownie, sprawdzone i tanie. Robię pierwszą wycenę materiałów u znajomego. Chcę porównać innych dostawców. Na dzień dzisiejszy mogę polecić ELEKTRYKA (sprawdzony i nikt nie narzekał - robią tymczasówki, pomiary , odgromówki, alarmy i anteny) i są z Tarnowskich Gór - tel. 511300444. Pozdrawiam całą grupkę. Niedługo założę dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 25.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witaj Gizela My dzisiaj dostaliśmy pozwolenie na budowę Zaczynamy kopać prawdopodobnie po świętach (bo wcześniej raczej się nie wyrobimy). Trochę materiałów mamy już zamówionych (pustaki, dachówka, strop i okna dachowe) wszystko zakupiliśmy w Builderze w TG dali najlepszą promocję (trzeba się wszędzie targować to ceny spadają) Mieliśmy więcej wycen tych towarów, ale w TG zrobiło się najtaniej no i jest najbliżej (ewentualne zwroty nadwyżek materiałów - moim zdaniem na to też należy zwrócić uwagę). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek2307 25.03.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zwroty to jest jedno, a przywóz w cenie to drugie Mogę polecić chociaż materiał kupowałem w Gliwicach, bo tam miałem wtyki, ale przywozili mi z TG. Fachowa wycena i nawet po 2 latach zwrociłem kominek dachowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 26.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Beata1164 i Leszk2307 dziękuję. Uderzę do tego Buildera. Zobaczymy co i jak powyceniają. Słyszałam właśnie, że teraz Tarnowskie Góry trochę zrobili się bardziej konkurencyjni. Bo jakiś czas temu to wszyscy polecali Gliwice. Łał może i ja wcześniej zacznę ))))))))) wykopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 26.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ja też głównie zaopatrywałem sie w builderze. Ceny nie zawsze najniższe, ale super obsługa i dostawa błyskawiczna na telefon. Ze zwrotami nie ma żadnego problemu.Polecam kontakt z Panem Markiem Bartkowskiem lub Tomkiem Pająkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 26.03.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Polecam kontakt z Panem Markiem Bartkowskiem lub Tomkiem Pająkiem Potwierdzam jeśli chodzi o pana Marka! A drugiego pana nie kojarzę, ale generalnie wszyscy w Builderze TG zawsze są życzliwi i pomocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubcioo1 26.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam. Przyjmę ziemię z wykopów (bez torfu) z okolic Tarnowskich Gór (najlepiej z Miasteczka Śląskiego i okolic) do wyrównania działki. Proszę o kontakt na prv lub tel. 793 294 972. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 29.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Hej Gizela, Ja już trochę zacząłem, zaopatruję się w Padonie w T. Górach - na razie nie narzekam, mam nadzieję, że nadal nie będę. Zwracam jak coś zostanie. Beton - Hoger też nie narzekam. Więźba - ten sam co u Ciebie. Parę fotek z aktualnego etapu tutaj jak masz ochote zajrzyj:http://forum.muratordom.pl/barwny-c132c-wariant-iii,t124192-60.htm Jeśli niedługo zaczynasz, może będziesz potrzebowała np. stempli (za miesiąc będę miał do zbycia 100 szt. 2,85m długości), desek trochę może też Ci się przyda. Jakbyś potrzebowała namiar na studniarzy - mogę polecic. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 30.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Cooba 16 witaj, dziękuję za rady. Moi wykonawcy podobno mają stemple i dechy swoje własne (tak przynajmniej jakiś czas temu twierdzili). Muszę w razie czego dopytać czy aby napewno. Jak to jest z tym Hogerem cenowo? potrzebuję 36 B20 I 34 B10 (myślę, że nie pomyliłam). Jedni mówią, że drogo (post). A namiary na studniarza poproszę zaraz mu zlecę kopanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts