tomaszekSL 27.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich, zacząłem i skończyłem dołki już są teraz czekam na ekipę. Oj zaczynają mnie drażnieć z zestawieniami materiałów.Potrzebuję kupiś około 60 szt. palików długość od 80 - 120 cm o grubości około 50 x50 cm i zbilżone. może ktoś ma na zbyciu.Buduję w Świerklańcu więc okolica jest sporo zaangażowana w budowy może i mi się uda chociaż ten zakup. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 27.04.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam, Mam prosbe do Tych, ktorzy sie juz uporali z elewacje domu. Planuje zabrac sie za to w niedalekiej przyszlosci i stad moja prosba - prosze o namiary na sprawdzona ekipe. Moze byc na forum lub priv. Z gory dziekuje:) Afazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 27.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 aaaa....zapomnialem jeszcze zapytac o ekipe od wylewek - bardzo prosze o sprawdzone namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 27.04.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich, zacząłem i skończyłem dołki już są teraz czekam na ekipę. Oj zaczynają mnie drażnieć z zestawieniami materiałów. Potrzebuję kupiś około 60 szt. palików długość od 80 - 120 cm o grubości około 50 x50 cm i zbilżone. może ktoś ma na zbyciu. Buduję w Świerklańcu więc okolica jest sporo zaangażowana w budowy może i mi się uda chociaż ten zakup. Pozdrawiam Witaj TomaszekSL Gdzie budujesz w Świerklańcu???? Bo my tez budujemy w Świerklańcu:) MOżemy wymienic sie doświadczeniem:) Pzdr. Izkat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 28.04.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witaj Izkat, zapraszam z przyjemnościę hmmm. Pozdrawiam P.S.A jaka okolica? Macie już pozwolenie na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 28.04.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witaj Izkat, zapraszam z przyjemnościę hmmm. Pozdrawiam P.S. A jaka okolica? Macie już pozwolenie na budowę? Witaj TomaszekSL, Z pozwoleniem blado wypadamy czekamy juz od 4 marca i ponoc mamy je dostac teraz 30-go hip hip oby..... a okolice, no cóż blisko lasku i kościoła Pzdr, a ile Ty czekałeś na pozwolenie - ciekawe czy twój wniosek rozpatrywał ten sam urzędnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 28.04.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witaj Izkat, zapraszam z przyjemnościę hmmm. Pozdrawiam P.S. A jaka okolica? Macie już pozwolenie na budowę? I jeszcze raz ja TomaszekSL a jaki robisz fundament (płyta, czy ława?) i w jakiej okolicy Ty budujesz? Jaki masz poziom wód gruntowych. I czy możesz podać namiary na koparkę, która Ci ten dołeczek wykopała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 29.04.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witaj,poszło ma priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 29.04.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witaj, poszło ma priv Witaj TomaszekSL Czy możesz podac mi te namiary o które prosiłam na prv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliwicki3 04.05.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Szukam solidnego glazurnika z okolic śląska któremu niestraszna jest praca z wielkoformatową płytką (woodentic w formacie 98x30) mam do położenia ok 80mkw, Za wszelkie namiary z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek94 05.05.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Poszukuje namiarów na wykonawce CO i wod kan, jeśli macie sprawdzone namiary będe wdzięczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 05.05.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam Wszystkich. Mam do oddania trochę ziemi nadającej się na wyrównanie terenu lub utwardzenie drogi Świerklaniec.Poszukuję dobrej firmuy od produkcji i montażu okien czy ktoś może polecić kogoś zaufanego. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 05.05.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam. Kupię garaż blaszany, siatke na ogrodzenie tymczasowe oraz skrzynke elektryczną. Do elemela - twoja ofreta garażu jest aktualna?, nie mogę cos wysłać Ci wiadomości na Priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 06.05.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Kupię garaż blaszany, siatke na ogrodzenie tymczasowe oraz skrzynke elektryczną. Do elemela - twoja ofreta garażu jest aktualna?, nie mogę cos wysłać Ci wiadomości na Priw Ja też nie wiem gdzie kliknąć na tego PRIVA ;/ Jeśli chodzi o garaż, to owszem chcę się go pozbyć ale najpierw muszą mi zamontować bramę garażową w domu, żeby było gdzie przechowywać rynny, cement, taczki, betoniarki i inne gadżety Napisz więc na kiedy jest Ci on potrzebny, jeśli chcesz jakieś foty to podaj e-mail. Blaszak ma 3m x 5m i był kupiony (nowy) w czerwcu 2009. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierbud 06.05.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ja też nie wiem gdzie kliknąć na tego PRIVA ;/ trzeba kliknąć na NICK i wybrać z menu rozwijanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 07.05.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam, Będę wdzięczny na namiar na sprawdzonych tylnarzy (tynki gipsowe). Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 08.05.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Odsprzedam stemple 150 szt długośc 2,8m. Odbiór Bytom-Stolarzowice. Pozdrawiam, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 08.05.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 do elemela garaż potrzebuję tak na koniec czerwca.foki mile widziane mój e-mail: [email protected]podaj też cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 08.05.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 do elemela garaż potrzebuję tak na koniec czerwca, mój e-mail: [email protected]fotki mile widziane, podaj też cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommy_ss 08.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam WszystkichW połowie maja będę wykonywał w Piekarach Śląskich wykop głębokości 3 metrów pod fundament domu podpiwniczonego. Oddam około 300-350 m3 ziemi z wykopu. Ziema jest raczej piaszczysta a ziemia z dolnych warstw wykopu to czysty piasek. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt [email protected] PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts