Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

Witam Wszystkich,

zacząłem i skończyłem dołki już są teraz czekam na ekipę. Oj zaczynają mnie drażnieć z zestawieniami materiałów.

Potrzebuję kupiś około 60 szt. palików długość od 80 - 120 cm o grubości około 50 x50 cm i zbilżone. może ktoś ma na zbyciu.

Buduję w Świerklańcu więc okolica jest sporo zaangażowana w budowy może i mi się uda chociaż ten zakup.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich,

zacząłem i skończyłem dołki już są teraz czekam na ekipę. Oj zaczynają mnie drażnieć z zestawieniami materiałów.

Potrzebuję kupiś około 60 szt. palików długość od 80 - 120 cm o grubości około 50 x50 cm i zbilżone. może ktoś ma na zbyciu.

Buduję w Świerklańcu więc okolica jest sporo zaangażowana w budowy może i mi się uda chociaż ten zakup.

Pozdrawiam

Witaj TomaszekSL

Gdzie budujesz w Świerklańcu????

Bo my tez budujemy w Świerklańcu:) MOżemy wymienic sie doświadczeniem:)

Pzdr. Izkat

Witaj Izkat,

zapraszam z przyjemnościę hmmm.

Pozdrawiam

P.S.

A jaka okolica? Macie już pozwolenie na budowę?

Witaj TomaszekSL,

Z pozwoleniem blado wypadamy czekamy juz od 4 marca i ponoc mamy je dostac teraz 30-go :) hip hip oby.....

a okolice, no cóż blisko lasku i kościoła :)

Pzdr,

a ile Ty czekałeś na pozwolenie - ciekawe czy twój wniosek rozpatrywał ten sam urzędnik :)

Witaj Izkat,

zapraszam z przyjemnościę hmmm.

Pozdrawiam

P.S.

A jaka okolica? Macie już pozwolenie na budowę?

I jeszcze raz ja TomaszekSL a jaki robisz fundament (płyta, czy ława?) i w jakiej okolicy Ty budujesz? Jaki masz poziom wód gruntowych.

I czy możesz podać namiary na koparkę, która Ci ten dołeczek wykopała:)

Witam.

Kupię garaż blaszany, siatke na ogrodzenie tymczasowe oraz skrzynke elektryczną.

Do elemela - twoja ofreta garażu jest aktualna?, nie mogę cos wysłać Ci wiadomości na Priw

Ja też nie wiem gdzie kliknąć na tego PRIVA ;/

Jeśli chodzi o garaż, to owszem chcę się go pozbyć ale najpierw muszą mi zamontować bramę garażową w domu, żeby było gdzie przechowywać rynny, cement, taczki, betoniarki i inne gadżety :)

Napisz więc na kiedy jest Ci on potrzebny, jeśli chcesz jakieś foty to podaj e-mail.

Blaszak ma 3m x 5m i był kupiony (nowy) w czerwcu 2009.

Pozdrawiam

Witam Wszystkich

W połowie maja będę wykonywał w Piekarach Śląskich wykop głębokości 3 metrów pod fundament domu podpiwniczonego. Oddam około 300-350 m3 ziemi z wykopu. Ziema jest raczej piaszczysta a ziemia z dolnych warstw wykopu to czysty piasek. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt [email protected]

Pozdrawiam

Tomek