tomaszekSL 07.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam wszystkich budujących! Ponieważ mam dość ciasny dojazd do działki mam pytanie odnośnie szerokości "gruszki" oraz gdzie w okolicy można zamówić dowóz betonu gruszką która ma najniższą szerokość. Za wszelkie info z góry dzięki Witam, oj tutaj to chyba musisz pytać w betoniarni, wiem że mają gruchy różnej pojemności ale szerokość ??? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.adam.budowa 07.06.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witamzaczynam budowę w Piekarach Śl. i potrzebuje deski szalunkowe, pręty 12 i 6 meil do mnie to [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam wszystkich budujących! Ponieważ mam dość ciasny dojazd do działki mam pytanie odnośnie szerokości "gruszki" oraz gdzie w okolicy można zamówić dowóz betonu gruszką która ma najniższą szerokość. Za wszelkie info z góry dzięki A potrzebujesz gruszkę i pompę czy samą gruchę?bo jak z pompą to wystarczy zamówić pompę najdłuższą może sięgnie z ulicy,hmm oczywiście zależy ile metrów masz do drogi szerszej żeby nie musiała betoniarka wjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 08.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 08.06.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam wszystkich budujących! Ponieważ mam dość ciasny dojazd do działki mam pytanie odnośnie szerokości "gruszki" oraz gdzie w okolicy można zamówić dowóz betonu gruszką która ma najniższą szerokość. Za wszelkie info z góry dzięki Zamawiasz pompę z większym (dłuższym wężem). Tylko trzeba to powiedzieć. zwykła (standardowa) tak do 20 metrów sobie radzi przy ławach naprzykład. Przy fundamencie trochę mniejszy ma zasięg. Wiadomo WIĘKSZE SĄ LEPSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 09.06.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Do elemela Bardzo proszę o kontakt w sprawie odbioru garażu. Zgubiłem gdzieś Pani prywatne namiary. Mój email to: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 09.06.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 :) Poszło na e-mail Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 09.06.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Cześć, U mnie dach się kryje, dzisiaj przyjechały okna połaciowe olbrzymy 78x160. Mogę polecać:- murarzy, - kier. buda,- okna dewnianeJakby co prosze o PW. POSZUKUJĘ - palety porothermu/uniporu etc. nie ważne jakiej firmy, grubość - może być 24 lub 25 cm. P+W - Muszę domurować małą ściankę na poddaszu. Może komuś coś zostało po budowie i chciałby się pozbyć?Jakby co to tel. 509631262Ocbiorę osobiście. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 10.06.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cześć, Poszukuję też:- trochę cegły pełnej,- gazobeton grubości 12cm. na ścianki działowe. Z góry dzięki jeśli ktoś chce sie pozbyć - odbiorę osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMdzieci 10.06.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam. 21.06 rozpoczynamy budowę Udało się z pozwoleniem dość szybko. Może ma ktoś do odstąpienia/odsprzedania zbiornik na wodę (dla celów budowlanych)? Pozdrawiam i wszystkim dobrej pogody życzę! Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 10.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam Pilnie odkupię stemple budowlanePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 10.06.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 14.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam Wszystkich, czy możecie podać namiary na dobry piasek do murowania w dobrej cenie w okolicy Tarnowskich Gór. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 14.06.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam Mam do sprzedania 1 palete zafoliowaną (56 worków) cementu po 8,50zł/szt odbiór osobisty karchowice Pozdrawiam Radek Paleta nadal do sprzdania w chwili obecnej cena 7zł/worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 14.06.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Potrzebne deski szalunkowe w ilości ok. 140 mb. Może ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 15.06.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe, jeśli ktoś ma namiar na piasek do murowania w dobrej cenie w okolicy Tarnowskich Gór, proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1makow9 15.06.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam. Poszukuję stali , prosze o namiar gdzie mogę dostać fi12, okolice Gliwic wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolazka 15.06.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dzień dobry Zamierzam rozpocząć remont i przebudowę domku w okolicach Piekar-Śląskich właśnie czekam na zatwierdzenie projektu w urzędzie miasta. Szukam solidnej ekipy remontowo-budowlanej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi30 15.06.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 witam tez szukam stali oraz betonu I bloczki gdzie moge dostac w okolicy? w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 16.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 witam tez szukam stali oraz betonu I bloczki gdzie moge dostac w okolicy? w dobrej cenie Witam, bloczki Hoger w Tarnowskich Górach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts