tomaszekSL 16.06.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam bdujących, odkupię płyty OSB po budowie oraz deski szalunkowe, jeśli ktoś ma namiar na piasek do murowania w dobrej cenie w okolicy Tarnowskich Gór,proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakr 16.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Pilnie poszukuję godnej polecenia ekipy budowlanej do budowy stanu surowego wraz z dachem (najlepiej ale niekoniecznie)Zamierzam budować w Tarnowskich Górach. BARDZO Was proszę o namiary na ekipę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 16.06.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 witam tez szukam stali oraz betonu I bloczki gdzie moge dostac w okolicy? w dobrej cenie Potwierdzam bloczki HOGER a stal INPOL strzemiona DRUTEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 16.06.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Potwierdzam bloczki HOGER a stal INPOL strzemiona DRUTEX Witaj Gizela, na jakim etapie teraz jesteś. Możesz podać namiary na drutex. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 16.06.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witaj Gizela, na jakim etapie teraz jesteś. Możesz podać namiary na drutex. Pozdrawiam tomaszekSL jestem właściwie na początku. Mam ławy, schną, w przyszłym tygodniu stawiać będą fundamenty. Zamówione materiały w większości i więźba. Prace mają potrwać do końca sierpnia ale ja myślę (znając życie), że na koniec września będzie stan surowy z dachem. Mam też fajnego instalatora od wody, gazu, centralnego oraz fajnego elektryka (towar, pomiary, alarmy, domofony, odgromówka i przepięciówka - też podobno ważne). Nawet nie wiedziałam, że instalację odgromową się robi już na etapie zbrojenia w ławach. Kominek też robię a tak naprawdę to kuchnię i piec kaflowy. Mam zamiar też wykopać studnię. Drutex 502-103-238 ul. Starowapienna 43 (Opatowice), 42-680 Tarnowskie Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 16.06.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witaj Gizela To właściwie jesteśmy na tym samym etapie prac budowlanych. My również sądzimy że uda nam sie skończyć do połowy września. Oby pogoda dopisała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 16.06.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Zdecydowanie odradzam betoniarnię simax....z Siemianowic Śląskich same kłopoty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 17.06.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Zdecydowanie odradzam betoniarnię simax....z Siemianowic Śląskich same kłopoty.... Izkat pozdrawiam. Ja biorę z HOGERA nie miałam problemów ani z ilością ani z ceną ani z niczym co można nazwać stresem. Zamawiam np rano i przywożą odchyły czasowe do 30 min. Ilość na styk. Ceny trzeba negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 17.06.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Zdecydowanie odradzam betoniarnię simax....z Siemianowic Śląskich same kłopoty.... Witam, Iza ja też biorę z HOGERA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mawram 17.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 witam,posiadam stemple do odsprzedania 3,06-3,10 m ok. 300 szt 7zl/szt. ; kilka- kilkanascie szt 2,5 m po 4 zldużą ilość desek szalunkowych, częściowo pozbijane , kantówkę 12x12 i 10x10 cm pyskowice k /gliwic pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 17.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kupię agregat prądotwórczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 18.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Was, Jak to mowia mądry Polak po szkodzie teraz z Hogera i my bierzemy:) niestety na ten czas co potrzebowaliśmy beton Hoger nie miał terminów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 18.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Was, Jak to mowia mądry Polak po szkodzie teraz z Hogera i my bierzemy:) niestety na ten czas co potrzebowaliśmy beton Hoger nie miał terminów pozdrawiam HEJ, GŁOWY DO GÓRYYYYYYYYYYY !!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 18.06.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Chyba muszę zadzwonic do Hogera po jakąś prowizję od nowych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsyl 18.06.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam. 21.06 rozpoczynamy budowę Udało się z pozwoleniem dość szybko. Może ma ktoś do odstąpienia/odsprzedania zbiornik na wodę (dla celów budowlanych)? Pozdrawiam i wszystkim dobrej pogody życzę! Jola czy zbiornik jeszcze aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 20.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam Wszystkich, czy możecie podać namiary na dobry piasek do murowania w dobrej cenie w okolicy Tarnowskich Gór. Z góry dziękuję i pozdrawiam. To zależy w jakiej okolicy TG budujesz. Jeżeli od strony Wieszowej lub w pobliżu polecam skład przy ul Drzymały w Zabrzu (droga z byłej KWK Pstrowski w kierunku Biskupic). Jest to skład producenta czyli Kopalni Piasku Kotlarnia. Taniej można tylko kupić w samej Kotlarni. Poza tym mają tam także żwir, kilka gatunków piasku i ziemię. Namiary znajdziesz w sieci. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 20.06.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 witam, posiadam stemple do odsprzedania 3,06-3,10 m ok. 300 szt 7zl/szt. ; kilka- kilkanascie szt 2,5 m po 4 zl dużą ilość desek szalunkowych, częściowo pozbijane , kantówkę 12x12 i 10x10 cm pyskowice k /gliwic pzdr Chętnie kupię około 1m3 desek i trochę kantówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 20.06.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Jezeli jest to cement klasy 200 lub lepiej to jestem zaineresowany od zaraz. Do Wieszowej to w końcu kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 20.06.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Paleta nadal do sprzdania w chwili obecnej cena 7zł/worek Jezeli jest to cement klasy 200 lub lepiej to jestem zaineresowany od zaraz. Do Wieszowej to w końcu kawałek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsyl 20.06.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Mam na zbyciu pozostałości po budowie:Pustak porotherm Wienerberger 25 P+W 55 sztPustak poroton Roben 11.5 P+W 54 sztPustak wentylacyjny ceramiczny cerpol Kozłowice (19x19) 14 sztPustak stropowy żużlobetonowy deklowany 20 sztBelka stropowa Teriva dł. 3m 2 sztZbiornik na wodę 1000 litrówDo odebrania w Tarnowskich Górach Repty Śl. Tel. 604 484 480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts