Izkat 08.07.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Szukam samodzielnego fachowca który by chciał pomóc przy budowie stropu - zalezy mi na szybkim jego wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 08.07.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 A ja szukam pana fachowca do zrobienia ław i fudnamentu z bloczków ...w gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 09.07.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 A ja szukam kogoś do wykonania obudowy studni głębinowej (krąg lub 2, pokrywa, połaczenie rurki wychodzącej ze studni z rurką do domu itd). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 12.07.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam wszystkich po długiej przerwie Zakończyliśmy etap wylewek i tynków no i przed nami etap wykańczania inwestora Płyty gips-karton, malowanie i panele zrobimy sami. ale kafelki chcemy oddać w ręce specjalisty Dlatego mam prośbę może macie jakiegoś sprawdzonego kafelkarza, którego moglibyście mi polecić? Będę wdzięczna za namiary! Pozdrawiam wszystkich budujących w okolicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 16.07.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dziękuję za namiary, mam nadzieję że kamień będzie tańszy od żwiru (do obsypania dom podpiwniczony) Witam, jeślim potrzebujesz do obsypki domu ziemię z kamieniem to takową posiadam w nadmiarze i część oddam bo mi zostanie po mojej obsypce Też mam dom podpiwniczony. Jeśli potrzebujesz nadal to pisz na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 16.07.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A ja szukam kogoś do wykonania obudowy studni głębinowej (krąg lub 2, pokrywa, połaczenie rurki wychodzącej ze studni z rurką do domu itd). Pozdrawiam, Nadal szukasz dać znać zapytam poleconego mi fachowca robią wszystko z tego rodzaju robót włącznie z instalacjami i oczyszczalniami Ja się chyba do niego przymierzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 16.07.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A ja szukam pana fachowca do zrobienia ław i fudnamentu z bloczków ...w gliwicach Dawo zapytaj o ekipę GIzeli może u niej się sprawdzili. Pozdrawiam P.S. Jednocześnie pozdro dla Gizeli myślę że głowa w górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 16.07.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 czy te stemple jeszcze aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 16.07.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Remontus Paweł - 601448371 mogę ich POLECIĆ. Robią super a Ty się nie stresujesz. Możesz nawet na wakacje jechać a zrobią jak trzeba. Też już ich zamówiłam do wykończeniówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 16.07.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Oj tak spisali się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 16.07.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dawo zapytaj o ekipę GIzeli może u niej się sprawdzili. Pozdrawiam P.S. Jednocześnie pozdro dla Gizeli myślę że głowa w górze. Oj spisali spisali teraz do góry już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek94 16.07.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Sprzedam : Okna dachowe Fakro drewniane 140/78 nowe bez opakowania 350 złPustaki stropowe Teriva 150 sztuk 1zl/sztukaBloczki fundamentowe 30 sztuk 50 grSteple budowlane 4 zł sztukaOdbiór osobisty w Nowym Chechle tel, 607080402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 18.07.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Ostatnio fachowcy rzucili mi temat studni głębinowej na działce. Czy ktoś przerabiał taki temat? Za wszelkie info z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 19.07.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 cześć.. czy możecie mi polecić jakieś dobre i tanie źródło piachu do zasypania fundamentów? Potrzebny transport do Nakła Śl. Około 17m3 czyli jakieś 30t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 19.07.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 witam.Polecam usługi w zakresie kompleksowych instalacji alarmowych oraz instalacji elektrycznych.PRO-FALL Krzysztof Kloza tel. 500 444 714 ( Tarnowskie Góry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 19.07.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 witam.Polecam usługi w zakresie kompleksowych instalacji elektrycznych oraz alarmowych.Tel kontaktowy 500 444 714 firma PRO-FALL Tarnowskie Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 20.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 cześć.. czy możecie mi polecić jakieś dobre i tanie źródło piachu do zasypania fundamentów? Potrzebny transport do Nakła Śl. Około 17m3 czyli jakieś 30t. Piasek do zasypki polecam w Radzionkowie przy Ragorze bralismy tam już dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 20.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Oj spisali spisali teraz do góry już niedługo. Witam pięknie, u mnie zaczęli się ociągać i kombinowali - teraz chcą się zes.... Leję w piątek strop na piwnicą. Myślę że coś z tego wyjdzie. Możesz kliknąć na priv gdzie kupowałaś styro, jaki i po ile. Miłego dnia i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 20.07.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam pięknie, u mnie zaczęli się ociągać i kombinowali - teraz chcą się zes.... Leję w piątek strop na piwnicą. Myślę że coś z tego wyjdzie. Możesz kliknąć na priv gdzie kupowałaś styro, jaki i po ile. Miłego dnia i powodzenia Ja mam z nimi problem i to duuuuuży. Kierownik padł jak się dowiedział. Dwa dni już myślą. Posmarowali mi fundamenty mazidłem rozpuszczalnikowym. I styropian to teraz na czoło mogę sobie przykleić, bo jak przykleję do mazidła to się rozpuści. Nikt nie wie co teraz robić. Ja mam dosyć. Murują może dobrze ale takie coś uwalić. No proszę wyjdę z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.07.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Gizela a masz tą samą ekipę co Tomaszek? Tomaszek to pogoń ich,wrrrrr.Na mnie się Pan szanowny obraził bo go zjebałam,że jak chce kasę to umie przylecieć szybko a jak ma coś zrobić to ściemnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts