Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam

co sadzicie o firmie dom bud i o firmie artur ledwoń swierklaniec???

prosze o opinie i informacje ktorej firmie warto oddac w rece budowe domu:) - niekoniecznie te firmy

prosze o info gdzie mozna dobrze tzn tanio kupic materialy na fundamenty i murarke (bloczki stropy teriva i cegły)

pozdrawiam

witam

co sadzicie o firmie dom bud i o firmie artur ledwoń swierklaniec???

prosze o opinie i informacje ktorej firmie warto oddac w rece budowe domu:) - niekoniecznie te firmy

prosze o info gdzie mozna dobrze tzn tanio kupic materialy na fundamenty i murarke (bloczki stropy teriva i cegły)

pozdrawiam

Witaj desmont1

A myslałes o bloczkach z hogera?? Z tego co wiem stropy tez mają. Przy większych zakupach mozla liczyc na upusty:)

A o tych firmach to choc buduje się w Świerklańcu nic nie wiedziałam - niestety w tym temacie nie pomogę.

Pozdrawiam

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów .

Na wiosnę zaczynam swoją wielką przygodę z budową swojego domu , w związku z tym prośba : jeśli ktoś z Państwa posiada już zbędny garaż blaszany lub prowizorkę elektryczną to bardzo proszę o wiadomość na adres: [email protected]. Pozdrawiam.

nie mam pojecia w czym budowac :(

w projekcie założeniem jest ytong- szczerze srednio ufam chemii i myslałęm o porothermie 30 p+w

w systemie sciany 2w lub w1-kwestia przemyslenia :(

szczerze nie miałem stycznosci z firma hogger i nie wiem jakie maja ceny:/

Witaj Desmont1

Jeżeli myślałeś o porothermie 30 p+w zapraszam do świerklańca na naszą budowe można zobaczyć efekt finalny przed położeniem tynków:)))

No a jeżeli chodzi o firmę hogerr - powiem tak - fundamenty laliśmy korzystając z firmy z piekar śląskich - niestety nie godni polecenia. Natomiast w hogerze po pierwsze zawsze znaleźli termin który nam odpowiadał a po drugie ceny porównywalne jak u innych z drobną różnica jak kupujesz że tak powiem kompleksowo (od fundamentów po strop) - otrzymujesz rabaty i co do faktury można sie dogadać :)

ekipe potrzeba do fundamentu murarki i dachu!!!!!!!!!!

wszyscy zajęci :(

Do dachu mam godna polecenia efekt podobnie jak ze ścianami można zobaczyc w Świerklańcu natomiast niestety trzeba sie spieszyć bo z tego co pamietam w listopadzie milei już termniny zaje te na lipiec:(

pozdrawiam izkat

Witam,

zaczynam budowę na wiosnę - jestem na etapie pozwolenia na budowę.

Bardzo proszę o namiary na niedrogich sprawdzonych architektów - potrzebuje oddać projekt do adaptacji.

Ewentualnie dodatkowo proszę a namiary na kierowników budowy.

Budowa w Orzechu wg. projektu BW-02 z Jeleniej Góry.

Witam,

zaczynam budowę na wiosnę - jestem na etapie pozwolenia na budowę.

Bardzo proszę o namiary na niedrogich sprawdzonych architektów - potrzebuje oddać projekt do adaptacji.

Ewentualnie dodatkowo proszę a namiary na kierowników budowy.

Budowa w Orzechu wg. projektu BW-02 z Jeleniej Góry.

Witaj,

Namiary na kierownika budowy z Orzecha mogę chetnie podać. Gość bardzo rzeczowy konkretny i dopkładny. Na adaptatora pewnie też ale nie wiem czy ma dużo pracy i czy da radę czasowo wykonać pracę. Trzeba by było podzwonic gdyby coś to numery podam na prv.

Pozdrawiam Izkat

Witam,

Szukam firmy która zajmuje sie sprzedażą bram garażowych segmentowych z napędem lub bez. Oczywiscie jak zawsze w rozsądnych cenach:)

Może ma ktos jakieś informacje, doświadczenia i może jakąś firme polecić? Czy brama garażowa w cenie 2500 tys-3000 tys to wygórowana kwota?

Pozdrawiam

Izkat