grzegorzsto 07.01.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 makre powiedz czy za 1000 netto to jest dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 08.01.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 witam co sadzicie o firmie dom bud i o firmie artur ledwoń swierklaniec??? prosze o opinie i informacje ktorej firmie warto oddac w rece budowe domu:) - niekoniecznie te firmy prosze o info gdzie mozna dobrze tzn tanio kupic materialy na fundamenty i murarke (bloczki stropy teriva i cegły) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 08.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 witam co sadzicie o firmie dom bud i o firmie artur ledwoń swierklaniec??? prosze o opinie i informacje ktorej firmie warto oddac w rece budowe domu:) - niekoniecznie te firmy prosze o info gdzie mozna dobrze tzn tanio kupic materialy na fundamenty i murarke (bloczki stropy teriva i cegły) pozdrawiam Witaj desmont1 A myslałes o bloczkach z hogera?? Z tego co wiem stropy tez mają. Przy większych zakupach mozla liczyc na upusty:) A o tych firmach to choc buduje się w Świerklańcu nic nie wiedziałam - niestety w tym temacie nie pomogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 08.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 nie mam pojecia w czym budowac w projekcie założeniem jest ytong- szczerze srednio ufam chemii i myslałęm o porothermie 30 p+w w systemie sciany 2w lub w1-kwestia przemyslenia szczerze nie miałem stycznosci z firma hogger i nie wiem jakie maja ceny:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 09.01.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 ekipe potrzeba do fundamentu murarki i dachu!!!!!!!!!! wszyscy zajęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack66 09.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów . Na wiosnę zaczynam swoją wielką przygodę z budową swojego domu , w związku z tym prośba : jeśli ktoś z Państwa posiada już zbędny garaż blaszany lub prowizorkę elektryczną to bardzo proszę o wiadomość na adres: [email protected]. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 09.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 nie mam pojecia w czym budowac w projekcie założeniem jest ytong- szczerze srednio ufam chemii i myslałęm o porothermie 30 p+w w systemie sciany 2w lub w1-kwestia przemyslenia szczerze nie miałem stycznosci z firma hogger i nie wiem jakie maja ceny:/ Witaj Desmont1 Jeżeli myślałeś o porothermie 30 p+w zapraszam do świerklańca na naszą budowe można zobaczyć efekt finalny przed położeniem tynków:))) No a jeżeli chodzi o firmę hogerr - powiem tak - fundamenty laliśmy korzystając z firmy z piekar śląskich - niestety nie godni polecenia. Natomiast w hogerze po pierwsze zawsze znaleźli termin który nam odpowiadał a po drugie ceny porównywalne jak u innych z drobną różnica jak kupujesz że tak powiem kompleksowo (od fundamentów po strop) - otrzymujesz rabaty i co do faktury można sie dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 09.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 ekipe potrzeba do fundamentu murarki i dachu!!!!!!!!!! wszyscy zajęci Do dachu mam godna polecenia efekt podobnie jak ze ścianami można zobaczyc w Świerklańcu natomiast niestety trzeba sie spieszyć bo z tego co pamietam w listopadzie milei już termniny zaje te na lipiec:( pozdrawiam izkat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyś101 09.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam Dawno mnie tu nie było, ale fajnie że grupa się rozwinęła.Pozdrawiam wszystkich budujących w TG i okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaeltg 10.01.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam,proszę o telefon kontaktowy do osoby która wykonuje ekspertyzy geologiczno-górniczej (kopalnia zabytkowa) i informację o przybliżonym koszcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebass_ 10.01.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam, zaczynam budowę na wiosnę - jestem na etapie pozwolenia na budowę. Bardzo proszę o namiary na niedrogich sprawdzonych architektów - potrzebuje oddać projekt do adaptacji. Ewentualnie dodatkowo proszę a namiary na kierowników budowy. Budowa w Orzechu wg. projektu BW-02 z Jeleniej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 11.01.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam, zaczynam budowę na wiosnę - jestem na etapie pozwolenia na budowę. Bardzo proszę o namiary na niedrogich sprawdzonych architektów - potrzebuje oddać projekt do adaptacji. Ewentualnie dodatkowo proszę a namiary na kierowników budowy. Budowa w Orzechu wg. projektu BW-02 z Jeleniej Góry. Witaj, Namiary na kierownika budowy z Orzecha mogę chetnie podać. Gość bardzo rzeczowy konkretny i dopkładny. Na adaptatora pewnie też ale nie wiem czy ma dużo pracy i czy da radę czasowo wykonać pracę. Trzeba by było podzwonic gdyby coś to numery podam na prv. Pozdrawiam Izkat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 11.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 witam kupię garaż blaszak i prowizorkę elektr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebass_ 11.01.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 W takim razie proszę o namiary na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 12.01.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam,Szukam firmy która zajmuje sie sprzedażą bram garażowych segmentowych z napędem lub bez. Oczywiscie jak zawsze w rozsądnych cenach:)Może ma ktos jakieś informacje, doświadczenia i może jakąś firme polecić? Czy brama garażowa w cenie 2500 tys-3000 tys to wygórowana kwota?PozdrawiamIzkat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 12.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 szukam wykonawcy sso!!!kontakt 509743756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyś101 12.01.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam Potrzebny instalator wentylacji , elektryk czy c.o i wod-kan proszę pisać na PRV służę pomocą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 13.01.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam raz jeszcze - szukam dobrej i soldnej ekipy do tynków maszynowych no i co najważniejsze aby ekipa miała wolny termin koło czerwca/lipca. Pozdrawiam Izkat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto1 16.01.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 witam zaczynam na wiosnę budowę jeśli komuś pozostało coś to mile widziane np.garaż, styropian, stal itp i kierownika budowy konkretnego i w miarę taniego wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 16.01.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 kupie garaz!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts