jack66 08.05.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Witam serdecznie .Jeśli ktoś posiada do odstąpienia deski o grubości 25mm ,długości powyżej 4m w ilości 3 m3 proszę o wiadomość na adres : [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto1 08.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 potrzebna ekipa od co cwo i kanal i ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izkat 09.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam szukam ekipy do wykonania tynków wewnątrz , a także do obłożenia cegłą klinkierową całego domu . Czy możecie kogoś polecić .Pozdrawiam Adrian PS I ja sie przyłączam do poszukiwania ekipy do tynków wewnetrzych. dyby ktoś miał solidne namiary będę wzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makre 14.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Zwracam się do wszystkich Szanownych Forumowiczów. Czy ktoś z Państwa spotkał się już z firmą Latbud ze Zbrosławic? Jakie są opinie o tej firmie. Poważnie rozważamy tą firmę do budowy domu. Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 16.05.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Poszukuję dobrej firmy do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 16.05.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam jeśli ktoś poszukuje mam dobra ekipe do prac wykończeniowych domu (ociepłenie wewnętrze, zewnętrzne, gładzie, podwieszanie sufity i inne doatkowe roboty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 16.05.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam Potrzebny mi fachowiec do wykonania instalacji C.O (kocioł na węgiel+ bojler+ 15 kaloryferów) i wody(2 łazienki+kuchnia), czy ma ktoś namiary na solidnego, niedrogiego instalatora?Bardzo proszę o namiaryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 17.05.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Odkupie pręty stalowe fi8 żebrowane w dobrej cenie. Jak komuś zostało. Minimum 0.5 tony.Jakiś namiary na tani STYROPIAN ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzsto1 17.05.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 czy ktoś się chcę pozbyć ziemi,piasku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaeltg 17.05.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam,szukam sprawdzonej ekipy do stanu surowego na już. Będę wdzięczny za kontakty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 25.05.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mam do sprzedania używaną przez rok w bardzo dobrym stanie studzienkę wodomierzową z atestem i pokrywą żeliwną. Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia. http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1638822919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 29.05.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Poszukuję dobrych drzwi zewnętrznych.Może ktoś ma drzwi DELTA PREMIUM, proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebass_ 29.05.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Potrzebuje deski szalunkowe, jeśli ktoś posiada do odsprzedania jestem zainteresowany. Proszę o PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Miasteczko Śl 30.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witam jeżeli ktoś posiada zbiorniki na wode 1000l do budowy i chce odsprzedac to prosze o info potrzebne 2 sztukiPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspi 03.06.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam. Jestem tu pierwszy raz i na kompie mi tez nie najlepiej idzie więc z gory przepraszam za wszystkie moje gafy . Na wstępie chciałem się pochwalic że od tygodnia jestem posiadaczem działki w Tarnowskich Górach (Bobrowniki). Chce ruszyc z budową jak najszypciej lecz na początek muszę czymś utwardzić dojazd (jakieś 60m drogi), z tym wiąże się moje pytanie. Gdzie i za ile można dostać jakieś kruszywo razem z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.adam.budowa 05.06.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Mam niepotrzebne parę ton ziemi. Chyba glina z piaskiem.517-535-105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 08.06.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Poszukuję materiałów (przede wszystkim słupy ok. 6m, 2szt)na wykonanie przyłącza elektrycznego tzw prowizorki. Prosze o informację. jesli jeszcze aktualne to mam na zbyciu słup energetyczny żelbetowy w okolicy Świerklańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 08.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Poszukuję dobrego kafelkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 15.06.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 jesli jeszcze aktualne to mam na zbyciu słup energetyczny żelbetowy w okolicy Świerklańca. Dziękuję, sprawa nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 15.06.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam. Jestem tu pierwszy raz i na kompie mi tez nie najlepiej idzie więc z gory przepraszam za wszystkie moje gafy . Na wstępie chciałem się pochwalic że od tygodnia jestem posiadaczem działki w Tarnowskich Górach (Bobrowniki). Chce ruszyc z budową jak najszypciej lecz na początek muszę czymś utwardzić dojazd (jakieś 60m drogi), z tym wiąże się moje pytanie. Gdzie i za ile można dostać jakieś kruszywo razem z transportem. Witaj u nas:) Niestety nie mam wiedzy w temacie kruszywa. Życzę powodzenia w budowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts