Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam. Mam do sprzedania garaż blaszany 3x5 m przeznaczony typowo na graty budowlane. Oczekuję za niego cenę 600 zł i nie mam zamiaru się targować. Nowy kosztuje 1200 zł, a garaż ma rok i już spełnił swoja funkcję. Dla zainteresowanych garaż jest do odbioru w Wieszowie, najprościej przewieźć go lawetą w całości, bo raczej nie polecam go rozkręcać, gdyż złożenie moźe być skomplikowane. Dla poważnych ofert tel. 663490412.

Pozdrawiam :-)

PS: Ale na wsi jest fajnie.... :-)

Witam,

Gdzie kupowaliście więźbę na dach ?? Jakieś tanie tartaki polecacie ??

Polecam firmę ZIMMERMANN z pod Strzelec Opolskich(Jankowice albo coś takiego). Mają chyba też tartak obok, ale nie jestem pewny. Pełny full profesjonalizm. Przyjechali na stan surowy, pomierzyli dach i przywieźli drewno konstrukcyjne przycięte już na wymiar. Zero odpadów! Goście mięli dźwig samobieżny, który był sterowany z konsoli przez operatora. Cała robota zajęła im 10 godzin. Sąsiedzi stali i przecierali oczy. Telefonu nie mam ale, jest do odnalezienia na necie..

Pozdrawiam... :-)

Witam Cieplutko :-)

Długo nie zaglądałem tutaj, ale czas budowy nie pozwolił na przyjemności.

Jestem na etapie wykańczania wnętrz, dlatego po tym trudnym okresie mogę z czystym sumieniem polecić kilku wykonawców. Mogę polecić murarzy, gości od tynków maszynowych i wylewek, gościa od co i kanalizacji oraz super gościa od płytek i różnych wykończeniowych duperelek. Nie robię żadnej reklamy, jestem z ludzi poprostu zadowolony. Zainteresowanych odsyłam na prv. :-)

Witam Cieplutko :-)

Długo nie zaglądałem tutaj, ale czas budowy nie pozwolił na przyjemności.

Jestem na etapie wykańczania wnętrz, dlatego po tym trudnym okresie mogę z czystym sumieniem polecić kilku wykonawców. Mogę polecić murarzy, gości od tynków maszynowych i wylewek, gościa od co i kanalizacji oraz super gościa od płytek i różnych wykończeniowych duperelek. Nie robię żadnej reklamy, jestem z ludzi poprostu zadowolony. Zainteresowanych odsyłam na prv. :-)

Witam

Jeżeli bym mógł o telefony będę zobowiązany.

Mój email: [email protected]

A pytanie szersze u kogo okna z PCV i dachowe - Elprim, dachowe Builder czy może ktoś inny?

pozdrawiam

Witam

Jeżeli bym mógł o telefony będę zobowiązany.

Mój email: [email protected]

A pytanie szersze u kogo okna z PCV i dachowe - Elprim, dachowe Builder czy może ktoś inny?

pozdrawiam

Okna PCV i rolety zewnętrzne najtaniej w okolicy proponuje Elpact z Opatowic, handlują oknami Bajcar. Dachowe kupowaliśmy razem z kompletnym dachem, łatwo wtedy o duży rabat, można też sprawdzić na allegro.

Przy zakupie drewna konstrukcyjnego polecam zastanowić się jaka ilość odpadów pozostanie na budowie, jeżeli tam ma być ono przycinane. Ja w roku ubiegłym płaciłem we wspomnianej firmie ZIMMERMANN 800 zł za kubik, z tym, ze dokonywali pomiaru na SSO i przyjeżdżali z dokładnie przyciętym drewnem, na budowie pozostały jedynie drobne odpady z podbitki i klika grubszych kolców. Przy drewnie przycinanym na budowie ilość odpadów będzie z pewnością większa. Warto to rozważyć.