jareckki1 21.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Odsprzedam drzwi wejściowe drewniane 90 z futryną jako drzwi tymczasowe. Ich wysokość 201 cm.Odbiór osobisty w Wojkowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 27.08.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 odsprzedam tanio kilkadziesiat pustaków teriva 1 keramzyt oraz zuzelbeton (super jakosc nie lipne) tel 509743756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 28.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam. Mam do sprzedania garaż blaszany 3x5 m przeznaczony typowo na graty budowlane. Oczekuję za niego cenę 600 zł i nie mam zamiaru się targować. Nowy kosztuje 1200 zł, a garaż ma rok i już spełnił swoja funkcję. Dla zainteresowanych garaż jest do odbioru w Wieszowie, najprościej przewieźć go lawetą w całości, bo raczej nie polecam go rozkręcać, gdyż złożenie moźe być skomplikowane. Dla poważnych ofert tel. 663490412. Pozdrawiam PS: Ale na wsi jest fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 28.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam Może ktoś podesłać na priv. namiary na sprawdzonego projektanta z okolic Tarn. Gór, Bytomia, który zaadoptuje projekt budowlany ew. pomoże zebrać całą dokumentacje do PNB. pozdrawiam Tomasz Pochylski Bytom 501337782 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 28.08.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam, Gdzie kupowaliście więźbę na dach ?? Jakieś tanie tartaki polecacie ?? Polecam firmę ZIMMERMANN z pod Strzelec Opolskich(Jankowice albo coś takiego). Mają chyba też tartak obok, ale nie jestem pewny. Pełny full profesjonalizm. Przyjechali na stan surowy, pomierzyli dach i przywieźli drewno konstrukcyjne przycięte już na wymiar. Zero odpadów! Goście mięli dźwig samobieżny, który był sterowany z konsoli przez operatora. Cała robota zajęła im 10 godzin. Sąsiedzi stali i przecierali oczy. Telefonu nie mam ale, jest do odnalezienia na necie.. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 28.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam Cieplutko Długo nie zaglądałem tutaj, ale czas budowy nie pozwolił na przyjemności. Jestem na etapie wykańczania wnętrz, dlatego po tym trudnym okresie mogę z czystym sumieniem polecić kilku wykonawców. Mogę polecić murarzy, gości od tynków maszynowych i wylewek, gościa od co i kanalizacji oraz super gościa od płytek i różnych wykończeniowych duperelek. Nie robię żadnej reklamy, jestem z ludzi poprostu zadowolony. Zainteresowanych odsyłam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 30.08.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Sprzedam deski szalunkowe 25mm (calowe) o długości ok 2-4m. Kupowane w tartaku w zeszłym roku.Sprzedam stemple budowlane o długości ok 2,6m.Całe drewno zimowało pod dachem. Jest bez gwoździ.Okolice Piekar Śl / Tarnowskich Gór.Możliwość transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKamil 31.08.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam Cieplutko Długo nie zaglądałem tutaj, ale czas budowy nie pozwolił na przyjemności. Jestem na etapie wykańczania wnętrz, dlatego po tym trudnym okresie mogę z czystym sumieniem polecić kilku wykonawców. Mogę polecić murarzy, gości od tynków maszynowych i wylewek, gościa od co i kanalizacji oraz super gościa od płytek i różnych wykończeniowych duperelek. Nie robię żadnej reklamy, jestem z ludzi poprostu zadowolony. Zainteresowanych odsyłam na prv. Witam Jeżeli bym mógł o telefony będę zobowiązany. Mój email: [email protected] A pytanie szersze u kogo okna z PCV i dachowe - Elprim, dachowe Builder czy może ktoś inny? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 31.08.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam Jeżeli bym mógł o telefony będę zobowiązany. Mój email: [email protected] A pytanie szersze u kogo okna z PCV i dachowe - Elprim, dachowe Builder czy może ktoś inny? pozdrawiam Okna PCV i rolety zewnętrzne najtaniej w okolicy proponuje Elpact z Opatowic, handlują oknami Bajcar. Dachowe kupowaliśmy razem z kompletnym dachem, łatwo wtedy o duży rabat, można też sprawdzić na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 04.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Cześć. Proszę o namiary na dobrego fachowca od instalacji elektrycznej. Fenix2 my kupowaliśmy drewno na dach w górach, polecone przez naszego majstra od dachu. 700zł za kubik.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka i Darcio 05.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Przy zakupie drewna konstrukcyjnego polecam zastanowić się jaka ilość odpadów pozostanie na budowie, jeżeli tam ma być ono przycinane. Ja w roku ubiegłym płaciłem we wspomnianej firmie ZIMMERMANN 800 zł za kubik, z tym, ze dokonywali pomiaru na SSO i przyjeżdżali z dokładnie przyciętym drewnem, na budowie pozostały jedynie drobne odpady z podbitki i klika grubszych kolców. Przy drewnie przycinanym na budowie ilość odpadów będzie z pewnością większa. Warto to rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 05.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 polecam firme PRO-EKO-MED z piekar slaskich - jestem bardzo zadowolony i szczerze z czystym sercem polecam.robia wszystko od a do z i w dobrych cenach- nie szaleje z cenami(normalny gość)!!! tel. 696 194 435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 07.09.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 desmont1 dziękuję za informacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolot 08.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Gdzie kupowaliście szambo, bo potrzebuję ok. 8m3 tylko nie piszcie, że z Poręby, bo mają ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 09.09.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witajcie, poszukuje sprawdzonej ekipy murarskiej lub murarza. Posiadam stan "0". Teren budowy Świerklaniec. Pozdrawiam i czekam na ewentualne namiary. Witam dawno mnie tu nie byłohmmm znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 09.09.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witam wszystkich ponownie nie było mnie raptem 3 tygodnie a tu tulu nowych gości.ŻyczęWszystkim powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 09.09.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Czy ktoś z Was kupował może ostatnio pustaki szklane (tzw. luksfery)? Jeśli tak to pochwalcie się gdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 09.09.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 szamba tanie z radomia 10m3 3200 z montazem,transportem i z mocniejsza pokrywa 530940527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolot 09.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 szamba tanie z radomia 10m3 3200 z montazem,transportem i z mocniejsza pokrywa 530940527 kupiłem od kogoś innego też spod Radomia 8m3 za 2700 (z mocniejszą pokrywą i 1m kominkiem) ALE DZIEKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.09.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Nie polecam firmy od tynków wewnętrznych Or-bud z Mikołowa, dlaczego zapraszam na wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts