Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do oczyszczalni: mi co prawda zgłoszenie wypełnił mój kierownik budowy, ale jakoś nie było to bardzo skomplikowane. Oczywiście zgłoszenie zawierało informacje o przepuszczalności gruntu, zagrożeniach itp. Zresztą jest na to specjalny formularz. Ale żadnych przekrojów, tylko mapka z tego co pamiętam.

widze ,ze na temat domowej oczyszczalni sciekow zdania sa dosc podzielone.....od jak dawna ty masz ta oczysczalnie?.....jakie jest Twoje zdanie na temat jej funkcjonowania?

Witam potrzebuje

Piekary Śląskie ;]

1. Solidnej ekipy na całkowite wykonanie dachu

2. Konkretnego solidnego i nie drogiego Kierownika Budowy

3. Osobę nie drogą i solidną do adaptacji Projektu

4. Porządnego Geodetę

sorki ze tyle tego ;] pozdrawiam i czekam na prv

teraz ja szukam tego samego i jeszcze ekipy ktora wzniesie mury w gore....czy znalazles to wszystko na miare swoich oczekiwac i mozesz polecic tez mi?

widze ,ze na temat domowej oczyszczalni sciekow zdania sa dosc podzielone.....od jak dawna ty masz ta oczysczalnie?.....jakie jest Twoje zdanie na temat jej funkcjonowania?

Zainstalowana ponad rok temu, ale użytkujemy w zasadzie od maja. Trudno na tę chwilę coś więcej powiedzieć - po prostu działa.

HEj,

Dziś byłem w Gliwicach w C.H. Forum - darmowe porady przez Ulę i Maćka z programu DEKORATORNIA (TV4), fantastyczna sprawa, zabrałem projekt pod pachę i dawaj. Fajni ludzie, jutro tj. 9.10.2011 niedziela są od 10.30 do 15.30 . Szkoda że tylko ten weekend, siedzą przy okazji jakiejś promocji przy stanowiski ING i Sony, do tego dają gadżety :)

Witam

Może ktoś ma namiary na jakiegoś dobrego fachmana który wziąłby miarę i położył konglomerat na schody żelbetowe? Chodzi mi o samą robotę bo materiał zapewnię. Jeśli znacie kogoś sprawdzonego proszę o namiar.

Pozdrawiam

konglomerat na schody, czy się nie będą rysować?masz jakieś zdjęcia?nigdy nie słyszałam o konglomeracie na schody

Znajomi zrobili sobie takie schody kilka lat temu i nic złego się nie dzieje. Generalnie konglomerat jest mieszanką grysu (kamień naturalny stanowi 95 % masy) oraz żywicy poliestrowej w charakterze łącznika także produkt końcowy posiada parametry fizyczno-mechaniczne podobne, a często przewyższające, kamień naturalny wchodzący w jego skład. Ja jestem gotów zaryzykować :) bo konglomerat jest o połowę tańszy od kamienia ;/

Znajomi zrobili sobie takie schody kilka lat temu i nic złego się nie dzieje. Generalnie konglomerat jest mieszanką grysu (kamień naturalny stanowi 95 % masy) oraz żywicy poliestrowej w charakterze łącznika także produkt końcowy posiada parametry fizyczno-mechaniczne podobne, a często przewyższające, kamień naturalny wchodzący w jego skład. Ja jestem gotów zaryzykować :) bo konglomerat jest o połowę tańszy od kamienia ;/

jak znajdziesz to daj znać ,ciekawa jestem ceny

teraz ja szukam tego samego i jeszcze ekipy ktora wzniesie mury w gore....czy znalazles to wszystko na miare swoich oczekiwac i mozesz polecic tez mi?

ekipę od dachu mieliśmy z polecenia i z czystym sumieniem polecam ją dalej. fachowcy od wszystkiego. Co do kierownika budowy to potrzebujecie kierownika czy kogoś kto poprowadzi waszą budowę a nie nazywa się kierownik? (500 060 569)

Witam Wszystkich budujących,

buduję w Świerklańcu mam sso poszukuję ekipy do wykończeń ( taras,schody zewnętrzne ito) elektryka i ekipy do instalacji sanitarnych.

Proszę o sprawdzone ekipy. Jeśli Wam takie się trafły. Ja do tej pory raczej marne doświadczeniaaaaaaaaaa.

A i jeszcze prośba jak umawialiście się z elektrykiem i fachowcami od instalacji sanitarnej od punktu czy od całości i na co zwracać uwagę.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

P.S.

Przyjmę ziemię mieszaną.

Witam Wszystkich budujących,

buduję w Świerklańcu mam sso poszukuję ekipy do wykończeń ( taras,schody zewnętrzne ito) elektryka i ekipy do instalacji sanitarnych.

Proszę o sprawdzone ekipy. Jeśli Wam takie się trafły. Ja do tej pory raczej marne doświadczeniaaaaaaaaaa.

A i jeszcze prośba jak umawialiście się z elektrykiem i fachowcami od instalacji sanitarnej od punktu czy od całości i na co zwracać uwagę.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

P.S.

Przyjmę ziemię mieszaną.