Jodełka 04.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Dziękuję wszystkim za cenne uwagi związane z oczyszczalnią ścieków. Mam kolejną prośbę. Szukam kogoś do ocieplenia dachu, położenia podłogi na drewnianym stropie no i do schodów. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanda i ryszard 06.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Co do oczyszczalni: mi co prawda zgłoszenie wypełnił mój kierownik budowy, ale jakoś nie było to bardzo skomplikowane. Oczywiście zgłoszenie zawierało informacje o przepuszczalności gruntu, zagrożeniach itp. Zresztą jest na to specjalny formularz. Ale żadnych przekrojów, tylko mapka z tego co pamiętam. widze ,ze na temat domowej oczyszczalni sciekow zdania sa dosc podzielone.....od jak dawna ty masz ta oczysczalnie?.....jakie jest Twoje zdanie na temat jej funkcjonowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanda i ryszard 06.10.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Witam potrzebuje Piekary Śląskie ;] 1. Solidnej ekipy na całkowite wykonanie dachu 2. Konkretnego solidnego i nie drogiego Kierownika Budowy 3. Osobę nie drogą i solidną do adaptacji Projektu 4. Porządnego Geodetę sorki ze tyle tego ;] pozdrawiam i czekam na prv teraz ja szukam tego samego i jeszcze ekipy ktora wzniesie mury w gore....czy znalazles to wszystko na miare swoich oczekiwac i mozesz polecic tez mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 07.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 widze ,ze na temat domowej oczyszczalni sciekow zdania sa dosc podzielone.....od jak dawna ty masz ta oczysczalnie?.....jakie jest Twoje zdanie na temat jej funkcjonowania? Zainstalowana ponad rok temu, ale użytkujemy w zasadzie od maja. Trudno na tę chwilę coś więcej powiedzieć - po prostu działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 09.10.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 HEj, Dziś byłem w Gliwicach w C.H. Forum - darmowe porady przez Ulę i Maćka z programu DEKORATORNIA (TV4), fantastyczna sprawa, zabrałem projekt pod pachę i dawaj. Fajni ludzie, jutro tj. 9.10.2011 niedziela są od 10.30 do 15.30 . Szkoda że tylko ten weekend, siedzą przy okazji jakiejś promocji przy stanowiski ING i Sony, do tego dają gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 09.10.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam Może ktoś ma namiary na jakiegoś dobrego fachmana który wziąłby miarę i położył konglomerat na schody żelbetowe? Chodzi mi o samą robotę bo materiał zapewnię. Jeśli znacie kogoś sprawdzonego proszę o namiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.10.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam Może ktoś ma namiary na jakiegoś dobrego fachmana który wziąłby miarę i położył konglomerat na schody żelbetowe? Chodzi mi o samą robotę bo materiał zapewnię. Jeśli znacie kogoś sprawdzonego proszę o namiar. Pozdrawiam konglomerat na schody, czy się nie będą rysować?masz jakieś zdjęcia?nigdy nie słyszałam o konglomeracie na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 09.10.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Znajomi zrobili sobie takie schody kilka lat temu i nic złego się nie dzieje. Generalnie konglomerat jest mieszanką grysu (kamień naturalny stanowi 95 % masy) oraz żywicy poliestrowej w charakterze łącznika także produkt końcowy posiada parametry fizyczno-mechaniczne podobne, a często przewyższające, kamień naturalny wchodzący w jego skład. Ja jestem gotów zaryzykować bo konglomerat jest o połowę tańszy od kamienia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Znajomi zrobili sobie takie schody kilka lat temu i nic złego się nie dzieje. Generalnie konglomerat jest mieszanką grysu (kamień naturalny stanowi 95 % masy) oraz żywicy poliestrowej w charakterze łącznika także produkt końcowy posiada parametry fizyczno-mechaniczne podobne, a często przewyższające, kamień naturalny wchodzący w jego skład. Ja jestem gotów zaryzykować bo konglomerat jest o połowę tańszy od kamienia ;/ jak znajdziesz to daj znać ,ciekawa jestem ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Miasteczko Śl 11.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam potrzebuje gruz, ziemie z wykopów ale nie rodną, do zasypania fundamentu do Miasteczka Śl. -Żyglin. Dysponuje własną koparką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 13.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 teraz ja szukam tego samego i jeszcze ekipy ktora wzniesie mury w gore....czy znalazles to wszystko na miare swoich oczekiwac i mozesz polecic tez mi? ekipę od dachu mieliśmy z polecenia i z czystym sumieniem polecam ją dalej. fachowcy od wszystkiego. Co do kierownika budowy to potrzebujecie kierownika czy kogoś kto poprowadzi waszą budowę a nie nazywa się kierownik? (500 060 569) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 15.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Tak trochę na innych temat. Oddam pieska w dobre ręce na pewno do pilnowania budowy -jak znalazł, oczywiście za parę miesięcy. Wszelkie info proszę pisać na priva.A tak wyglądahttp://fmix.pl/slideshow/9020/82929/piesek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 17.10.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Sprzedam - oddam TANIO drzwi wejściowe drewniane 90 z futryną jako drzwi tymczasowe Odbiór osobisty w Wojkowicach. może ktoś wie, gdzie mogę wypożyczyć drabinę wysokości 10-11 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 18.10.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam Wszystkich budujących, buduję w Świerklańcu mam sso poszukuję ekipy do wykończeń ( taras,schody zewnętrzne ito) elektryka i ekipy do instalacji sanitarnych.Proszę o sprawdzone ekipy. Jeśli Wam takie się trafły. Ja do tej pory raczej marne doświadczeniaaaaaaaaaa.A i jeszcze prośba jak umawialiście się z elektrykiem i fachowcami od instalacji sanitarnej od punktu czy od całości i na co zwracać uwagę.Pozdrawiam i życzę powodzenia.P.S.Przyjmę ziemię mieszaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 20.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Przesłałam na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 21.10.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.10.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam potrzebuje gruz, ziemie z wykopów ale nie rodną, do zasypania fundamentu do Miasteczka Śl. -Żyglin. Dysponuje własną koparką. ja mam gruz dużo gabarytowy z poprzednich fundamentów-bloki betonowe, jesteś zainteresowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Miasteczko Śl 23.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 ja mam gruz dużo gabarytowy z poprzednich fundamentów-bloki betonowe, jesteś zainteresowany ? Już załatwiłem piasek z wykopanego stawu w Żyglinie i to za darmo....ale dzięki za info. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.10.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 gruz wielkogabarytowy oddam za darmo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 24.10.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam Wszystkich budujących, buduję w Świerklańcu mam sso poszukuję ekipy do wykończeń ( taras,schody zewnętrzne ito) elektryka i ekipy do instalacji sanitarnych.Proszę o sprawdzone ekipy. Jeśli Wam takie się trafły. Ja do tej pory raczej marne doświadczeniaaaaaaaaaa.A i jeszcze prośba jak umawialiście się z elektrykiem i fachowcami od instalacji sanitarnej od punktu czy od całości i na co zwracać uwagę.Pozdrawiam i życzę powodzenia.P.S.Przyjmę ziemię mieszaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts