elemela 24.10.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam Wszystkich budujących, buduję w Świerklańcu mam sso poszukuję ekipy do wykończeń ( taras,schody zewnętrzne ito) elektryka i ekipy do instalacji sanitarnych. Proszę o sprawdzone ekipy. Jeśli Wam takie się trafły. Ja do tej pory raczej marne doświadczeniaaaaaaaaaa. A i jeszcze prośba jak umawialiście się z elektrykiem i fachowcami od instalacji sanitarnej od punktu czy od całości i na co zwracać uwagę. Pozdrawiam i życzę powodzenia. P.S. Przyjmę ziemię mieszaną. Instalację C.O i wod. wykonana została u nas przez firmę Centralserwis - profesjonalnie, szybko, szczegółowy kosztorys i faktura Vat na usługę i wszytskie materiały 8% (cena podobna jak w Heatexie), co do instalacji elektrycznej warto zapytać czy cena dotyczy jedynie tzw. instalacji pod tynki i osobno będziemy musieli zapłacić za wyposażenie rozdzielki i zamontowanie włączników i kontaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 24.10.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 witamsprzedam pustaki wentylacyjne porotherm kilkadziesiat szuk oraz kilkadziesiat sztuk teriva 1 wszystko po 1.5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 27.10.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Potrzebuje namiar na jakiegoś dobrego stolarza do wykonania schodów drewnianych na konstrukcji betonowej. Możecie polecić kogoś sprawdzonego? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigmasaj 28.10.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam serdecznie ja też potrzebuje fachowca do schodów tyle że ja chcę konstrukcje metalową . Najlepiej ślusarz do wykonania na już samej konstrukcji stalowej . Wiadomości proszę kierować na mail [email protected] lub tel 509197390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 28.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 brame oddam:) 2x2.5m(konstrukcje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 30.10.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 odsprzedam pustaki wentylacyjne porotherm tanizna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 01.11.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 WitamPOtrzebuje plyty chodnikowe ew inny material ktory nada sie na tymczasowe dojscie do domu. Gdyby ktos posiadal takie niepotrzebne plyty lub cos co sie nada to chetnie odbiore lub odkupie za nieduza kwote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 02.11.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Cześć. Polećcie proszę producenta szamba betonowego. Ponieważ nie mieliśmy w projekcie oznaczonego szamba musimy teraz całą procedurę rozkręcić a do tego potrzebna jest nam karta techniczna szamba. Niestety, jak sie okazuje, z jej otrzymaniem przed zakupem są duże problemy. Może coś poradzicie?Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 02.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ...i jeszcze proszę o namiary na sprawdzonego producenta schodów drewnianych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 04.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 firma norma 2000 (okna) nie polecam a powodów dużo, bardzo dużo:( szkoda gadaćpolecam firmę szamba betonowe sebastian majcher z Żor - facet zawalił na całej lini ale wyszedł z tego z twarzą (ma gościu jaja:)) POLECAM tel 667833388 ps potrzebuje dobrego fachowca do tynków oraz kafelkarza i kogoś od sufitów podwieszanch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 05.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 potrzebna firma do brukowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzischek 06.11.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 firma norma 2000 (okna) nie polecam a powodów dużo, bardzo dużo:( szkoda gadać polecam firmę szamba betonowe sebastian majcher z Żor - facet zawalił na całej lini ale wyszedł z tego z twarzą (ma gościu jaja:)) POLECAM tel 667833388 ps potrzebuje dobrego fachowca do tynków oraz kafelkarza i kogoś od sufitów podwieszanch Polecam dobrego kafelkarza 608 402 284 Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio_23 06.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam! Poszukuję architekta z "zacięciem energooszczędnym". Może być maniak ) Chodzi o to aby zaprojektował dom na płycie, z WM itd itp bez zbędnego tłumaczenia bezsensu ekonomicznego całej inwestycji Proszę o namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam! Poszukuję architekta z "zacięciem energooszczędnym". Może być maniak ) Chodzi o to aby zaprojektował dom na płycie, z WM itd itp bez zbędnego tłumaczenia bezsensu ekonomicznego całej inwestycji Proszę o namiary. Pozdrawiam. W moim dzienniku szczegóły abgaro z Rudy Śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 09.11.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam dawno tu nie zaglądałem ale praca zawodowa oraz budowa pochłania mnóstwo czasu a spać czasami też trzeba. Mam pytanie o komin systemowy gdzie mozna kupić to ustrojstwo w okolicach Tarnowskich Gór lub inaczej gdzie kupowaliście i na co zwracać uwagę potrzebuję tylko do kominka w salonie. Ciągle się zastanawiam po co mi kotłownia w tym pomieszczeniu ale cóż z kobietami nie zawsze się da wygrać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.11.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ciągle się zastanawiam po co mi kotłownia w tym pomieszczeniu ale cóż z kobietami nie zawsze się da wygrać. Pozdrawiam. Tak przy okazji... Nie jestem kobietą ale uważam,że komin do kominka w salonie jest bardziej odpowiedni niż komin w kotłowni Ja będę miał jedyny komin właśnie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 10.11.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam. Gdzie zamawialiście okna i ewentualnie jakie polecacie? Za wszelkie info z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam. Gdzie zamawialiście okna i ewentualnie jakie polecacie? Za wszelkie info z góry dzięki Eurocolor Econo86 miał fajną wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 10.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam. Gdzie zamawialiście okna i ewentualnie jakie polecacie? Za wszelkie info z góry dzięki wszedzie tylko nie norma 2000:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 11.11.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Eurocolor Econo86 miał fajną wycenę. A gdzie mają oni swoją siedzibę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts