jacek_slk 11.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dzień dobry. Buduję w Radzionkowie. Przygotowuję się do zrobienia dachu i poszukuję dobrej ekipy ciesielsko-dekarskiej. Czy mogę liczyć na informacje i namiary na wykonawców, którzy sa sprawdzeni i wykonają to zlecenie profesjonalnie i sprawnie? Pozdrawiam, Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.11.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 wszedzie tylko nie norma 2000:/ Dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.11.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 A gdzie mają oni swoją siedzibę? Pyskowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart Simpson 11.11.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Witam.. odsprzedam po atrakcyjnej cenie 20 zl za sztuke pustaki dymowe z wentylacja, model NPK-1+w do komina systemowego fi200 (pozostałość po budowie). Zostało mi ich 22 sztuki. Mam też do tego pustak wentylacyjny W-3 około 20 szt . Przykładowe zdjecia mozna znalesc na allegro jak sie poszuka kominow systemowych.. Tak na marginesie dla tych co maja zamiar zamawiac taki komin,zwroccie uwage ile Wam wyliczą sztuk własnie tych elementów bo tak jak u mnie było ich dużo za dużo a nie sposób ich teraz zwrócic bo hurtownia 130 km stad... a własnego transportu nie posiadam... Mam jeszcze okolo 150 szt stempli budowlanych średnio po 2,6m długie po 5zł szt. Budowa w Opatowicach... tel 663660869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 11.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Sprzedam - oddam TANIO drzwi wejściowe drewniane 90 z futryną jako drzwi tymczasowe Odbiór osobisty w Wojkowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 12.11.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ktoś poleci jakiś dobrych i niedrogich cieśli do więźby dachowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 12.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Nie jestem kobietą ale uważam,że komin do kominka w salonie jest bardziej odpowiedni niż komin w kotłowni Ja będę miał jedyny komin właśnie w salonie Arturo u nas dokładnie to samo tylko jeden komin do kominka. Ogrzewanie PC + wentylacja mech. z reku. Mój Bob budowniczy nadal uważa że się z niego nabijam zakazując mu budowania komina w kotłowni. Zresztą architekt który robił mi adaptację też mi nie uwierzył i komin w projekcie pozostawił. Podejrzewam że stąd się bierze nieufność naszego budowlańca. Zastanawiałem się nawet przez chwilę czy go faktycznie nie postawić biorąc pod uwagę dywersyfikację żródła ciepła w gorszych czasach (np. piec na ekogroszek) ale tym myślom powiedziałem stanowcze nie !!!! i komina w kotłowni nie bydzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 12.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Arturo u nas dokładnie to samo tylko jeden komin do kominka. Ogrzewanie PC + wentylacja mech. z reku. Piona Nie za PCi ale za jeden komin Mój Bob budowniczy nadal uważa że się z niego nabijam zakazując mu budowania komina w kotłowni. Zresztą architekt który robił mi adaptację też mi nie uwierzył i komin w projekcie pozostawił To jest normalne Mój architekt nie mógł pojąć,że chcę grzać czystym prądem a nie groszkiem Zastanawiałem się nawet przez chwilę czy go faktycznie nie postawić biorąc pod uwagę dywersyfikację żródła ciepła w gorszych czasach (np. piec na ekogroszek) ale tym myślom powiedziałem stanowcze nie !!!! i komina w kotłowni nie bydzie. No i pozytywnie,o dywersyfikacji to mógłbym myśleć ja,grzejący prądem z COP1 a nie użytkownik PCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endriu.p 13.11.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 dzień dobry. Buduję w radzionkowie. Przygotowuję się do zrobienia dachu i poszukuję dobrej ekipy ciesielsko-dekarskiej. Czy mogę liczyć na informacje i namiary na wykonawców, którzy sa sprawdzeni i wykonają to zlecenie profesjonalnie i sprawnie? Pozdrawiam, jacek. witam z pełną odpowiedzialnaścią polecam artystę w swoim fachu andrzej michalczyk 502 033 495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endriu.p 13.11.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam serdecznie ja też potrzebuje fachowca do schodów tyle że ja chcę konstrukcje metalową . Najlepiej ślusarz do wykonania na już samej konstrukcji stalowej . Wiadomości proszę kierować na mail [email protected] lub tel 509197390 WITAM POLECAM W SPRAWIE SCHODÓW http://www.podzimski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 14.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ZWROT VAT ZA MATERIAŁY BUDOWLANE są jeszcze tylko 2 miesiące na odzyskanie VATu za materiały budowlane w 2011r. Warto odzyskać swoje pieniądze:) Polecem się. Szybko i solidnie. Więcej informacji na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 14.11.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ktoś poleci jakiś dobrych i niedrogich cieśli do więźby dachowej ?? Witam. Dobrych i sprawdzonych cieśli mogę polecić ale nie wiem czy "niedrogich" bo u nas robili dach rok temu ale na tych niedrogich trzeba uważać, nie za wszelką cenę, bo poprawki dachu są bardzo kosztowne, czasochłonne i nikt się ich nie chce podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 14.11.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dzień dobry. Buduję w Radzionkowie. Przygotowuję się do zrobienia dachu i poszukuję dobrej ekipy ciesielsko-dekarskiej. Czy mogę liczyć na informacje i namiary na wykonawców, którzy sa sprawdzeni i wykonają to zlecenie profesjonalnie i sprawnie? Pozdrawiam, Jacek. U nas dach w mistrzowskim wykonaniu Krzysztofa Zająca (chyba) z Tarnowskich Gór. 500 060 569 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 16.11.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam wszystkich.poszukuję sprawdzonego elektryka okolice ŚwierklańcaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 16.11.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Instalację C.O i wod. wykonana została u nas przez firmę Centralserwis - profesjonalnie, szybko, szczegółowy kosztorys i faktura Vat na usługę i wszytskie materiały 8% (cena podobna jak w Heatexie), co do instalacji elektrycznej warto zapytać czy cena dotyczy jedynie tzw. instalacji pod tynki i osobno będziemy musieli zapłacić za wyposażenie rozdzielki i zamontowanie włączników i kontaktów. Witam Elemela możesz cośbilżej o tej firmie. Jakiś namiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 16.11.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dzień dobry. Buduję w Radzionkowie. Przygotowuję się do zrobienia dachu i poszukuję dobrej ekipy ciesielsko-dekarskiej. Czy mogę liczyć na informacje i namiary na wykonawców, którzy sa sprawdzeni i wykonają to zlecenie profesjonalnie i sprawnie? Pozdrawiam, Jacek. Buduję w Świerklańcu kliknij na priv odkliknęz ekipą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 16.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam Elemela możesz cośbilżej o tej firmie. Jakiś namiar. Pozdrawiam [email protected] Marcin Michalak 663383173 -są z T.Gór ul. Zagórska Proponuję umówić się na budowie - poczekać na wycenę (kosztorys jest b.szczegółowy - z rozgraniczeniem na poszczególne elementy + robociznę), w razie zainteresowania negocjować i już Dla porównania można też zwrócić się z prośbą o wykonanie wyceny do firm konkurencyjnych, do Heatex;u wystarczyło wysłać e-mail z rozpiską: ile metrów dom, jakie ocieplenie - ile wełny, ile styro itp. ile kaloryferów, jaki piec, z czego instalacja itp. po kilku tygodniach(!) wyślą wycenę - wyszła ta sama kwota co w centralserwisie - z tym, że centralserwis sprawdzony - z polecenia kierbuda. Wykonane fachowo, całość instalacji wodno-kanalizacyjnej oraz C.O wraz z rozruchem kotłowni w ich wykonaniu- 7 dni roboczych (!) Pozdrawiam i polecam się na przyszłość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 16.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam Mam pytanie: Czy ktoś z Was posiada studnię głębinową? Szukam opinii na ten temat od kogoś kto takową użytkuje. Bardzo proszę o opinie za i przeciw.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 17.11.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam ,,elemela" aż mi się oczy oywożyły.właśnie dziś odbieram swoją!!!!!!!Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 17.11.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ekstra sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts