raf1 27.11.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A skad jestes?? Tarnowskie Góry ale to chyba oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 27.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Tarnowskie Góry ale to chyba oczywiste Ja nie jestem z Tarmowskich Gór a często tu zaglądam:) i nagle sprawa wydaje się być mniej oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 27.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Mam prośbę i jak zawsze pierwsze kroki kieruje tu, na forum. Szukam piasku do tynkowania. Dajcie znać proszę gdzie taki moge kupić. Sprawa jest pilna. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 27.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Mam prośbę i jak zawsze pierwsze kroki kieruje tu, na forum. Szukam piasku do tynkowania. Dajcie znać proszę gdzie taki moge kupić. Sprawa jest pilna. Pozdrawiam serdecznie:) Ja kupowałem piasek do murowania w firmie transportowej Mackowski w Pyrzowicach może i ma piasek do tynkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 27.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 rewo66 dziekuję za info:). Jutro tam przedzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 27.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Oddam TANIO .......... za sześciopak piwa drzwi wejściowe drewniane 90 z futryną, zamkiem gerda, jako drzwi tymczasowe Odbiór osobisty w Wojkowicach. Z braku chętnych jeszcze w grudniu drzwi pójdą z dymkiem (.... będzie grill hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 27.11.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Mam prośbę i jak zawsze pierwsze kroki kieruje tu, na forum. Szukam piasku do tynkowania. Dajcie znać proszę gdzie taki moge kupić. Sprawa jest pilna. Pozdrawiam serdecznie:) Kotlarnia S.A. Kopalnia Piasku Punkt Sprzedaży 44-120 Pyskowice Piaskowa 2 woj.: śląskie tel.: (032) 233-29-74 w. 380 mają zarówno gruby na szpryc jak i super-drobny pod zacieranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 30.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 elemela dziękuję za namiary:) Mam kolejną prośbę. Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, juz od trzech tygodni i dwóch ekip. Pierwsza PRO EKO MED z Piekar Śląskich , sama zrezygnowała kiedy mąż zwrócił im uwagę, że źle zabezpieczyli okna i przekrzywili klucz do okna. Znaleźliśmy drugą, Pana Dorobisza z Myszkowa. Po rozeznaniu na miejscu Pan Dorobisz zobowiązał sie zacząć od minionego poniedziałku. W niedzielę mąż ustalał z nim jeszcze konkrety i wyszło, że jest problem z piaskiem. Zaczęliśmy szukać. W poniedziałek nikt sie na budowie nie pojawił. Telefon Pana Dorobisza był wyłączony i nadal jest. Dziś znalazłam inny kontakt do tego wątpliwego fachowca i po krótkiej, nic niestety nie wnoszącej rozmowie powiedziałam, że mąż sie skontaktuje się z nim w przeciągu godziny. I co? Kolejny telefon wyłączony. Szkoda, ze Panu Dorobiszowi zabrakło cywilnej odwagi do rozmowy z nami. Zatem jak się zapewne domyślacie z tynkami jesteśmy na lodzie:(. Sprawa jest pilna zatem proszę o namiary do sprawdzonych fachowców w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 01.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jodełka poniżej namiary:- Patryx 513100718 (u mnie robili wylewki, ale zdaje się że tynki też robią)- 663753528 (poleceni, mieli robić garaż i piwnicę, ale ostatecznie robiła inna ekipa)- tomdom 604907605 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 01.12.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Oddam TANIO .......... za sześciopak piwa drzwi wejściowe drewniane 90 z futryną, zamkiem gerda, jako drzwi tymczasowe Odbiór osobisty w Wojkowicach. Z braku chętnych jeszcze w grudniu drzwi pójdą z dymkiem (.... będzie grill hihihi) Jaka wysokość tych drzwi. Wstrzymaj się z tym paleniem ich szkoda piwa. Przydałyby nam się. Co prawda mam otwór wejsciowy 100 cm szerokości ale też kupę desek na budowie. Za ten 6-pak piwa byłbym skłonny je wziąć. Z Wojkowic do Pyrzowic nie mam w końcu tak daleko. Podaj namiary do siebie na mojego priva. Acha i jakie piwo pijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 01.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 kolorado dziękuje serdecznie za info. Pozdrawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 01.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jaka wysokość tych drzwi. Wstrzymaj się z tym paleniem ich szkoda piwa. Przydałyby nam się. Co prawda mam otwór wejsciowy 100 cm szerokości ale też kupę desek na budowie. Za ten 6-pak piwa byłbym skłonny je wziąć. Z Wojkowic do Pyrzowic nie mam w końcu tak daleko. Podaj namiary do siebie na mojego priva. Acha i jakie piwo pijasz? Drzwi już sprzedanie a piwko wypite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 02.12.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Drzwi już sprzedanie a piwko wypite No cóż trudno się mówi. Nie ma ciśnienia na razie zrobię z desek a do wiosny coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanda i ryszard 02.12.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Witam wszystkich serdecznie...znalazlam wykonawce . Jest nim Krystian z Piekar Sl.........czy ktos moze ma opinie na temat Pana Krystiana? nazwisko tez znam ...ale podam na prive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanda i ryszard 02.12.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 koszt projektu - 400 zł moge prosico namiary kogos, kto projekt na przylacze zrobil za 400 zl.....ode mnie Pani zazadala 1000,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 02.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 wanda i ryszard i nie tylko. Taka prośba NIE piszemy postów jeden pod drugim. Do tego służy opcja edycji. Następnym razem posty poleca do kosza bez ostrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceel 03.12.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Witam sąsiadów.Jestem na etapie wyboru ekipy do SSO w związku z tym mam do Was pytanie : czy ktoś dysponuje może wzorem jakiejś umowy którą moim zdaniem (różnie mówią) warto zawrzeć z firmą budującą ?Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii ?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja korzystałem z tej: http://www.archon.pl/images/articles/91/umowa_z_wykonawcami.doc Wykonawca też nie miał zastrzeżeń Umowa z wykonawcą jest konieczna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 04.12.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 sprzedam terive 1 okolo 60 sztuk kominy wentylacyjne porotherm fi 150 okolo 50 sztuk wszystko po 1zł odbior swierklaniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceel 06.12.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja korzystałem z tej: http://www.archon.pl/images/articles/91/umowa_z_wykonawcami.doc Wykonawca też nie miał zastrzeżeń Umowa z wykonawcą jest konieczna !! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts