Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKIE GóRY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam prośbę i jak zawsze pierwsze kroki kieruje tu, na forum. Szukam piasku do tynkowania. Dajcie znać proszę gdzie taki moge kupić. Sprawa jest pilna. Pozdrawiam serdecznie:)

Kotlarnia S.A. Kopalnia Piasku Punkt Sprzedaży

44-120 Pyskowice

Piaskowa 2

woj.: śląskie

tel.: (032) 233-29-74 w. 380

mają zarówno gruby na szpryc jak i super-drobny pod zacieranie.

elemela dziękuję za namiary:)

Mam kolejną prośbę. Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, juz od trzech tygodni i dwóch ekip. Pierwsza PRO EKO MED z Piekar Śląskich , sama zrezygnowała kiedy mąż zwrócił im uwagę, że źle zabezpieczyli okna i przekrzywili klucz do okna. Znaleźliśmy drugą, Pana Dorobisza z Myszkowa. Po rozeznaniu na miejscu Pan Dorobisz zobowiązał sie zacząć od minionego poniedziałku. W niedzielę mąż ustalał z nim jeszcze konkrety i wyszło, że jest problem z piaskiem. Zaczęliśmy szukać. W poniedziałek nikt sie na budowie nie pojawił. Telefon Pana Dorobisza był wyłączony i nadal jest. Dziś znalazłam inny kontakt do tego wątpliwego fachowca i po krótkiej, nic niestety nie wnoszącej rozmowie powiedziałam, że mąż sie skontaktuje się z nim w przeciągu godziny. I co? Kolejny telefon wyłączony. Szkoda, ze Panu Dorobiszowi zabrakło cywilnej odwagi do rozmowy z nami.

Zatem jak się zapewne domyślacie z tynkami jesteśmy na lodzie:(. Sprawa jest pilna zatem proszę o namiary do sprawdzonych fachowców w tym temacie.

Oddam TANIO .......... za sześciopak piwa :)

drzwi wejściowe drewniane 90 z futryną, zamkiem gerda, jako drzwi tymczasowe

Odbiór osobisty w Wojkowicach.

Z braku chętnych jeszcze w grudniu drzwi pójdą z dymkiem :) (.... będzie grill hihihi)

Jaka wysokość tych drzwi. Wstrzymaj się z tym paleniem ich szkoda piwa. Przydałyby nam się. Co prawda mam otwór wejsciowy 100 cm szerokości ale też kupę desek na budowie. Za ten 6-pak piwa byłbym skłonny je wziąć. Z Wojkowic do Pyrzowic nie mam w końcu tak daleko. Podaj namiary do siebie na mojego priva. Acha i jakie piwo pijasz?

Jaka wysokość tych drzwi. Wstrzymaj się z tym paleniem ich szkoda piwa. Przydałyby nam się. Co prawda mam otwór wejsciowy 100 cm szerokości ale też kupę desek na budowie. Za ten 6-pak piwa byłbym skłonny je wziąć. Z Wojkowic do Pyrzowic nie mam w końcu tak daleko. Podaj namiary do siebie na mojego priva. Acha i jakie piwo pijasz?

Drzwi już sprzedanie a piwko wypite :)