desmont1 06.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 elektryka pilnie!!!dajcie namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 10.12.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Możecie polecić dobrą ekipę do dachu. Za wszelkie info z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endriu.p 11.12.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 elektryka pilnie!!!dajcie namiary:) z pełną odpowiedzialnością polecam pan SALASOWICZ 601522550 i pan ZAJĄC pracjuą razem , to sprawna ekipa z bardzo dużym doświadczeniem i pełnymi uprawnieniami napewno dużo doradzą w zaplanowaniu i usytuowaniu sprzętów domowych. pozdrawiam ANDRZEJ PODZIMSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 12.12.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Możecie polecić dobrą ekipę do dachu. Za wszelkie info z góry dzięki Pan Marcin Cygan T. Góry tel. 502782853 znany jako magik od dachów - u mnie kończą teraz więźbę a w przyszłym tygodniu kładą dachówkę. Jak na razie nie mam do czego się przyczepić. A czasami lubię to robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdzicho 14.12.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Stemple, siatkę ogrodzeniową, garaż/kontener odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrowsk 14.12.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Stemple, siatkę ogrodzeniową, garaż/kontener odkupię Witam, mam do zaoferowania stemple, do odbioru w TG w Bobrownikach Śląskich. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foltek 14.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Do dachu mam godna polecenia efekt podobnie jak ze ścianami można zobaczyc w Świerklańcu natomiast niestety trzeba sie spieszyć bo z tego co pamietam w listopadzie milei już termniny zaje te na lipiec:( pozdrawiam izkat Witam. Mogę prosić o namiary? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 16.12.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Witam, Jestem z TG natomiast budować będę w Potępie (koło Krupskiego Młyna) Czy dysponujecie namiarami na jakiegoś rozgarniętego architkta do adaptacji projektu oraz na ekipę budowlaną? Jak każdemu zależy mi na kosztach ale i jakości Kto wam budował dom? kogo polecicie z czystym sumieniem? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 18.12.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witam, Jestem z TG natomiast budować będę w Potępie (koło Krupskiego Młyna) Czy dysponujecie namiarami na jakiegoś rozgarniętego architkta do adaptacji projektu oraz na ekipę budowlaną? Jak każdemu zależy mi na kosztach ale i jakości Kto wam budował dom? kogo polecicie z czystym sumieniem? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Witam, Chcialbym przylaczyc sie do Grupy Tarnowskie Gory. Z budowa domu w Ozarowicach ruszam w maju. Ja korzystalem z tego architekta: http://www.cbdarchitekci.pl/ Wydaje mi sie niedrogi (adaptacja 1500zl, kazda zmiana w projekcie 50zl - my mielismy tylko 3). Adaptacje projektu do pozwolenia na budowe "przeprowadzil" w 4 miesiace, bez zbednych wizyt w biurze - tylko 2 wizyty: 1. podpisanie upowaznienia, 2. odbior pozwolenia na budowe (wszystko pozostale zalatwiane bylo mailowo). Polecam. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 18.12.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jeszcze jedno pytanie:Czy ktos ma doswiadczenia z hurtownia w Ozarowicach (ul. Wojska Polskiego)? Czy polecacie ta hurtownie do zaopatrywania budowy w materialy do SSO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 18.12.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jeszcze jedno pytanie: Czy ktos ma doswiadczenia z hurtownia w Ozarowicach (ul. Wojska Polskiego)? Czy polecacie ta hurtownie do zaopatrywania budowy w materialy do SSO? Hurtownia jest OK brałem od nich, jednak ceny mają dość wysokie wydaje mi się. P.S. pioput używaj opcji Edycji bo następnym razem post powędruje do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 18.12.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 fenix2 dzieki. Ok poprawie sie nastepnym razem Potrzebuje opinii o firmie Bestbud z TG. Czy ktos mial do czynienia z nimi lub korzystal z jakis uslug u nich. Kazdy komentarz bedzie przydatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolot 18.12.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jeszcze jedno pytanie: Czy ktos ma doswiadczenia z hurtownia w Ozarowicach (ul. Wojska Polskiego)? Czy polecacie ta hurtownie do zaopatrywania budowy w materialy do SSO? ja ci ją polecam:) ale jak masz duuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżzooooo kasy, bo jak ja budowałem to mi się bardziej opłacało kupować z centrum T.Gór niż u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 18.12.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jeszcze jedno pytanie: Czy ktos ma doswiadczenia z hurtownia w Ozarowicach (ul. Wojska Polskiego)? Czy polecacie ta hurtownie do zaopatrywania budowy w materialy do SSO? Jak narazie dla mnie najtańsza hurtownia to...allegro Pozwoliłem sobię na reklamę ale to fakt,żaden skład budowlany w okolicy nie dał takich cen jak właśnie allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioput 20.12.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ponawiam pytanie: Potrzebuje opinii o firmie Bestbud z Tarnowskich Gór. Czy ktoś miał do czynienia z nimi lub korzystał z jakiś usług u nich. Każdy komentarz będzie przydatny. Może być na prv. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel Bytom 20.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witam wszystkich budujących w Tarnowskich Górach i okolicy. Ja obecnie jestem na etapie projektowania domu parterowego, ale już teraz zastanawiam się nad dobrym wykonawcom bo jak wiadomo, każdy fachowiec ma zaplanowane roboty na najbliższe pół roku:) Jeśli możecie to poproszę o opinię na temat wykonwców z TG i okolic. Wg waszego doświadczenia, z kim warto rozmawiać a kogo omijać z daleka? Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 22.12.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Witam wszystkich budujących w Tarnowskich Górach i okolicy. Ja obecnie jestem na etapie projektowania domu parterowego, ale już teraz zastanawiam się nad dobrym wykonawcom bo jak wiadomo, każdy fachowiec ma zaplanowane roboty na najbliższe pół roku:) Jeśli możecie to poproszę o opinię na temat wykonwców z TG i okolic. Wg waszego doświadczenia, z kim warto rozmawiać a kogo omijać z daleka? Pozdrawiam wszystkich serdecznie Na tym forum pojawiają się namiary na fachowców więc tylko poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 22.12.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 witamprowizorke elektryczna kompletna sprzedam info priv lub 509743756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.12.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ktoś korzystał z osuszacza?Tynki miałam latem,wylewki anhydrytowe teraz , na drewnianych oknach mam pełno wody, właśnie wygrzewam podłogi i jest wilgotno.Zastanawiam się czy kupić jakiś do 1000zł osuszacz czy wypożyczyć na tydzień? macie doświadczenie z tym?A może znacie kto chce taki osuszacz sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 23.12.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Witam Wszystkich, budujących i zamierzających się dopiero z tym zmierzuyć.Sezon na robótki ( przynajmniej zewnętrzne sie zakończył) teraz poszukiwania hurtowni, wykonawców na przyszły sezon hmmm wobec tego oraz z okazji zbliżających się Świąt B.N oraz N.R. życzę wszystkim wytrwałości, pogody ducha oraz jak najmniej nerwówki w przyszłym sezonie.Życzę Wszystkim tutaj klikającym powodzenia niskich cen, dobrych wykonawców.Przede wszystkim zdrowia do grilowania na posiadłościach szczególnioe po zakończonych ( po Waszej myśli) etapach waszych inwestycji.Pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts