Jodełka 23.12.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Przyłączam się do życzeń tomaszkaSL. Trafnie to ująłeś Wesołych Świat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 24.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Wesołych świąt i powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 28.12.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Proszę o namiary na ekipę od wylewek. Będziemy mieć ogrzewanie podłogowe. Dużo się pisze, że w tym przypadku najlepsza wylewka to anhydrytowa. Dajcie znać co o tym sądzicie proszę. Słuszałam, że tradycyjna cementowa wylewka jest wystarczająco dobra i tańsza:confused: Pozdrawiam serdecznie i Wszystkim życzę udanego Sylwestra:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 28.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 anhydrytowa szybciej sie nagrzewa niz tradycyjny mixokret ale mixokret dluzej trzyma cieplo:)ja zrobilem mixokret.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.12.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ja dałam anhydrytową ze względu na szybszy okres do wygrzewania po 7 dniach ją można wygrzewać i podobno lepiej wnika wokół rurek do podłogówki -nie tworzą się pustki.Cena to 660 za metr sześcienny + 11 zł robocizna.Za mixokreta w piwnicy płaciłam 40 zł .Aha anhydrytową możesz dać około 4cm a z mixo od 6cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 29.12.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Czy skład budowlany DOMEX w TG jeszcze istnieje? Jakoś nie można się tam dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 30.12.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Czy skład budowlany DOMEX w TG jeszcze istnieje? Jakoś nie można się tam dodzwonić Raczej tak. Może mają przerwę świąteczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 30.12.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Hurtownia jest OK brałem od nich, jednak ceny mają dość wysokie wydaje mi się. [/i] Ja obecnie współpracuję z nimi i jestem zadowolony ceny po rabatach niższe niż Builderze czy Hadexie. Dla mnie jeszcze to ważne że blisko budowy więc nie ma problemu żeby na budowę podrzucić jakieś brakujące materiały. Podsumowując ja mogę z czystym sumieniem polecić tę hurtownię. Miałem na myśli hurtownie Kumarpol w Ożarowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 30.12.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja obecnie współpracuję z nimi i jestem zadowolony ceny po rabatach niższe niż Builderze czy Hadexie. Dla mnie jeszcze to ważne że blisko budowy więc nie ma problemu żeby na budowę podrzucić jakieś brakujące materiały. Podsumowując ja mogę z czystym sumieniem polecić tę hurtownię. Podany numer który widnieje na stronie internetowej jest nie aktualny. Automatyczna sekretarka odzywa się "podany numer nie istnieje"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 02.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 sprzedam prowizorke budowlana elektryczna tanio bardzo fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 02.01.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Podany numer który widnieje na stronie internetowej jest nie aktualny. Automatyczna sekretarka odzywa się "podany numer nie istnieje"??? Dzwoniłem jednak oddział został zlikwidowany, najbliższy w Lublincu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel Bytom 07.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dzwoniłem jednak oddział został zlikwidowany, najbliższy w Lublincu Witam Wszystkie hurtownie Domex są obecnie w trudnej sytuacji finansowej i najprawdopodobniej znikną z rynku :/ Niestety sieciówki z biegiem czasu wykończą wszystkie mniejsze hurtownie budowlane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 08.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 desmont1, Barbara74 dziękuję za info na temat wylewki. Prawdopodobnie zdecydujemy sie na mixokret. Kolejna prośba dotyczy namiaru na kafelkarza. Wiem, że to trudne zadanie i duże szczęście znaleźć fachowca z prawdziwego zdarzenia ale może jednak komuś z Was się to udało:)Do schodów drewnianych wewnetrznych też szukamy ekipy.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jodełka załóż dziennik!ja też jeszcze nie mam od schodów, idę w lutym na targi może tam jakiś kontakt złapię,aczkolwiek wolę z polecenia.A macie kogoś od gładźi ?na tynki gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszbro 11.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 witam zaczynamy dopiero przygodę z budowaniem i szukamy architekta z okolic TG. Może ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekGBytom 12.01.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 witam zaczynamy dopiero przygodę z budowaniem i szukamy architekta z okolic TG. Może ktoś polecić? Ja korzystam z http://www.cbdarchitekci.pl/, mogę śmiało polecić. Namiary znalazłem na tym forum, ktoś już wcześniej polecał. Załatwiają całą dokumentację do pnb wszystko bezproblemowo na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszbro 12.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 12.01.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja korzystam z http://www.cbdarchitekci.pl/, mogę śmiało polecić. Namiary znalazłem na tym forum, ktoś już wcześniej polecał. Załatwiają całą dokumentację do pnb wszystko bezproblemowo na telefon. Witam, ja również korzystam z usług Pana Bartka - bardzo pomocny i ma bardzo dużo praktycznych rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neumann55 15.01.2012 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam szukam firmy która wykona oczyszczalnie ścieków w Miedarach koło Tarnowskich Gór . Chodzi mi o firmę z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 17.01.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ZWROT VAT ZA MATERIAŁY BUDOWLANE Według Gazeta Prawna.PL (z dnia 27.12.2011) eksperci są zgodni – niezależnie od tego, że prawo do ubiegania się o zwrot podatku nie ulega przedawnieniu, nie warto zbyt długo zwlekać ze składaniem wniosków. Z uwagi na trudną sytuację budżetową rząd może ograniczyć prawo do rekompensat, które kosztują budżet ponad 1 mld zł rocznie - dodają.Tomasz Bełdyga również uważa, że w dobie kryzysu finansów publicznych rząd może dojść do wniosku, że państwa nie stać na dalsze finansowanie zwrotów i znieść tę preferencję lub przynajmniej ją ograniczyć. Takie zapowiedzi padały już podczas pierwszej fali kryzysu w 2009 roku. Ostatecznie jednak zwrot VAT utrzymano. Warto odzyskać swoje pieniądze (przy PnB za całość inwestycji to może być nawet ponad 30tyś zł, na czysto, nieopodatkowane:)) zanim będzie zapóźno. Polecem się. Szybko i solidnie. Śląsk i Zagłębie. Więcej informacji na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts