majdzik 07.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Czy ktoś ma może u siebie położoną dachówkę Koramic L15 Brąz angoba ? chciałbym zobaczyć na żywo jak się prezentuje bo liche ekspozycje w składach budowlanych nie odzwierciedlają dachu. Warto kupić /zamówić teraz dachówkę? czy czekać i kupić podczas budowy jak już będzie potrzebna? zadaszenie planuję na lipiec-sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 07.02.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 teraz jest tansza a na 100% producenci podniosa 2 razy do tego czasu cene jak to zrobili w zeszlym roku i jak co rok robia.jak sie ma gdzie trzymac zeby nie ukradli lub zniszczyli to kupowac.jak trzeba mam namiar na goscia ktory mi zalatwial dachowke tylko ze roben monza plus i wyszlo mnie duzo taniej to pisac na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Warto kupić /zamówić teraz dachówkę? czy czekać i kupić podczas budowy jak już będzie potrzebna? zadaszenie planuję na lipiec-sierpień Moim zdaniem warto,moja już była kupiona w grudniu a będzie odbierana dopiero maj/czerwiec,firma mi przetrzyma przez ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Czy ktoś miał robione gładźie eko masą-gotową masą szpachlową i może coś na ten temat napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 17.02.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ohoho zima nie tylko na budowie ale na forum rowniez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 20.02.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam, w chwili obecnej szukam ekipy od centralnego ogrzewania. Bardzo mi zależy na jakimś sprawdzonym montażyście. Jak macie namiary na kogoś kto montował Wam grzejniki i kotłownie z woj. śląskiego (montaż w domu w Dąbrowie Górniczej, centrum) i jesteście zadowoleni z jego pracy to bardzo proszę o namiary. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 22.02.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Moim zdaniem warto,moja już była kupiona w grudniu a będzie odbierana dopiero maj/czerwiec,firma mi przetrzyma przez ten czas Arturo72 możesz mi napisać gdzie kupowałeś dachówkę? Od czwartku zaczynamy objeżdżać składy bud. w Gliwicach, chcemy już kupić dachówkę bo od wiosny zapewne zdrożeje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 od elewacji poszukuję spawdzonej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 22.02.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Arturo72 możesz mi napisać gdzie kupowałeś dachówkę? Od czwartku zaczynamy objeżdżać składy bud. w Gliwicach, chcemy już kupić dachówkę bo od wiosny zapewne zdrożeje. Pozdrawiam Dachówka kupiona w L.S Pszczyna,wokoło Gliwic jest drogo.Najtaniej na allegro i ogólnie na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 22.02.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź, na Targach w Gliwicach dostaliśmy ciekawą ofertę na PIEMONTA ale chcemy jeszcze pojeździć i pooglądać, do Pszczyny też zajrzymy Jak na razie nie mam pojęcia jaką dachówkę kupić - ceramiczna czy betonowa, nawet nie wiem jaki ma mieć kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 22.02.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź, na Targach w Gliwicach dostaliśmy ciekawą ofertę na PIEMONTA ale chcemy jeszcze pojeździć i pooglądać, do Pszczyny też zajrzymy Jak na razie nie mam pojęcia jaką dachówkę kupić - ceramiczna czy betonowa, nawet nie wiem jaki ma mieć kolor Ja już wiedziałem dwa lata przed budową jak będzie wyglądał dom,z czego będzie budowany i jak grzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 22.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Arturo72 możesz mi napisać gdzie kupowałeś dachówkę? Od czwartku zaczynamy objeżdżać składy bud. w Gliwicach, chcemy już kupić dachówkę bo od wiosny zapewne zdrożeje. Pozdrawiam Jeśli ktoś z Was zdecyduje się na Brassa celtycką (z powłoką lumino - kolor ceglasty) zostało nam ok 250-300szt. oddam w bardzo atrakcyjnej cenie odbiór w T.Górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 22.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 od elewacji poszukuję spawdzonej ekipy fajny koles - fuchy robi bez materiału lub z materialem mirek- polecam 794392134 ps plyty gk malowanie gladziowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 22.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 materialy na dach wiszewski 609181249 lub profi 508195670 ja bralem z profi 100% satysfakcji okolo 10-12 % taniej niz budman czy serwisbud a o biulderze nie wspomne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 22.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź, na Targach w Gliwicach dostaliśmy ciekawą ofertę na PIEMONTA ale chcemy jeszcze pojeździć i pooglądać, do Pszczyny też zajrzymy Jak na razie nie mam pojęcia jaką dachówkę kupić - ceramiczna czy betonowa, nawet nie wiem jaki ma mieć kolor sprawdz projekt zanim kupisz cementowa czy wiezba jest obliczona pod ciezka dachowke czy pod ceramike:) ja mam projekt w ktorym obliczenia sa pod ceramiczna a kosztorysy opisy i inne cuda pod tansza cementowa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekGBytom 23.02.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witam Poszukuję kierownika budowy, najlepiej z okolic Tarnowskich Gór co by nie miał za daleko . Możecie polecić kogoś sprawdzonego?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Poszukuję hydraulika do rozprowadzenia wody oraz elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 23.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 elektryk super 501279059 powolaj sie na pawla ze swierklanca bedzie upust:) naprawde fajny synek uczciwy pracowity i z czystym sercem moge polecic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 24.02.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 elektryk super 501279059 powolaj sie na pawla ze swierklanca bedzie upust:) naprawde fajny synek uczciwy pracowity i z czystym sercem moge polecic! Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 25.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 sprawdz projekt zanim kupisz cementowa czy wiezba jest obliczona pod ciezka dachowke czy pod ceramike:) ja mam projekt w ktorym obliczenia sa pod ceramiczna a kosztorysy opisy i inne cuda pod tansza cementowa:( Mamy w projekcie obliczone i pod betonową i pod ceramiczną. Poobjeżdżaliśmy w okolicy prawie wszystkie składy i mamy jeden wielki mętlik w głowie co kupić???????!!!! Jedni chwalą Tondach, inni odradzają, jeszcze inni chwalą Braasa... no cóż, pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts