fenix2 26.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam, Proszę o jakieś namiary na tanią cegłę klinkierową pełną. Bo niedługo za kominy się będę brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 26.02.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 poldach proponuje - dobra polska firma i tansza od tondachu czy braasa a jakosciowo to samo odsprzedam terive 1 pustaki kolo 60 sztuk bardzo dobrej jakosci oraz pustaki wenylacjne porotherm fi 150 3 mb komina brata fi 200 rury do pieca tzw kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 26.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam Poszukuję kierownika budowy, najlepiej z okolic Tarnowskich Gór co by nie miał za daleko . Możecie polecić kogoś sprawdzonego?? pozdrawiam Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 26.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam, Proszę o jakieś namiary na tanią cegłę klinkierową pełną. Bo niedługo za kominy się będę brał. W Melbud II mieli najtańszą cegłę klinkierową - PEŁNĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszbro 26.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja korzystam z http://www.cbdarchitekci.pl/, mogę śmiało polecić. Namiary znalazłem na tym forum, ktoś już wcześniej polecał. Załatwiają całą dokumentację do pnb wszystko bezproblemowo na telefon. A czy może, komuś Pan Bartosz robił cały projekt, czy tylko adaptacje. Jestem w rozterce między gotowcem + spore zmiany (zwłaszcza piwnice) a projektem od podstaw. Zastanawiam się również nad inną polecaną przez znajomych pracownią http://www.kurpas.archinet.pl/ , może ktoś korzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neumann55 27.02.2012 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam, Proszę o jakieś namiary na tanią cegłę klinkierową pełną. Bo niedługo za kominy się będę brał. A ile sztuk potrzebujesz i jaki kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 27.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam, Proszę o jakieś namiary na tanią cegłę klinkierową pełną. Bo niedługo za kominy się będę brał. Ja brałem tutaj http://www.centrumklinkieru.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 27.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Poszukuję rozdzielnicy elektrycznej budowlanej. Okolice Gliwice, Zabrze, Tarnowskie Góry.Jakby ktoś z Szanownych Forumowiczów miałby na zbyciu będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 27.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A ile sztuk potrzebujesz i jaki kolor ? Kolor jeszcze nie wiem zależy od koloru pokrycia którego jeszcze nie wybrałem. Ale raczej jakiś grafit lub coś w ten deseń. Około 1200szt. A ktoś ma namiary na blacho-dachówkę Ruukki bo coś ciężko na śląsku znaleźć dostawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 27.02.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Poszukuję rozdzielnicy elektrycznej budowlanej. Okolice Gliwice, Zabrze, Tarnowskie Góry. Jakby ktoś z Szanownych Forumowiczów miałby na zbyciu będę wdzięczna. mam super prowizorke elktryczna wraz z przewodem i pelnym zabezpieczeniem na zbyciu jak cos to 509743756 - odbior Świerklaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 28.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 desmont1 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 28.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 nie ma problemu - trzeba sobie pomagac:) odsprzedam terive 1 kolo 60 szt po 1 zł oraz pustaki went. okolo 40 szt porotherm fi150 po 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
82piotr 29.02.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A czy może, komuś Pan Bartosz robił cały projekt, czy tylko adaptacje. Jestem w rozterce między gotowcem + spore zmiany (zwłaszcza piwnice) a projektem od podstaw. Zastanawiam się również nad inną polecaną przez znajomych pracownią http://www.kurpas.archinet.pl/ , może ktoś korzystał? Witam, znajomi korzystali z usług pracowni w Paniówkach i nie słyszałem o jakiś problemach na etapie realizacji (2 domy już stoją, trzeci się projektuje). Z tego co wiem cenowo jest OK i chyba warto. Wykonawcy podobno trochę marudzili, że przezbrojony projekt no ale to chyba praktyki wszystkich indywidualnych projektantów, którzy nie mają pełnych informacji nt. gruntu - trzeba sobie "dupochron" przygotować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.02.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Wykonawcy podobno trochę marudzili, że przezbrojony projekt no ale to chyba praktyki wszystkich indywidualnych projektantów, którzy nie mają pełnych informacji nt. gruntu - trzeba sobie "dupochron" przygotować. Pozdrawiam Wykonawcom to wszysko jedno ile stali idzie w beton,to Inwestorzy powinni narzekać nad kasą w błoto Dlatego też odpuściłem sobie http://www.kurpas.archinet.pl/ . Sąsiad wpakował w ławy w ten sposób w 120m2 pow.zabudowy ok.5t.stali a ja przy płycie 180m2 tylko 4t Dobry konstruktor powinien stworzyć zbrojenie na miarę a nie na wyrost przy pomocy kopiuj/wklej i pod tym względem p.Kurpas był u mnie spalony. Po pierwszym kontakcie utwierdziłem się w przypuszczeniach No i przy okazji cenowo p.Kurpas jest z górnego pułapu U mnie adaptację,płytę fundamentową,zabezpieczenia na szkody górnicze robiło biuro: http://abgaroprojekt.pl/ Tanio,szybko i przyjemnie a co najważniejsze to fachowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 02.03.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 odsprzedam terive 1 kolo 60 szt po 1 zł oraz pustaki went. okolo 40 szt porotherm fi150 po 1 zł Szkoda że wcześniej nie dawałeś znać bo 2 tyg. temu bylem zmuszony dokupić 50 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart Simpson 02.03.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam.. odsprzedam po atrakcyjnej cenie 20 zl za sztuke pustaki dymowe z wentylacja, model NPK-1+w do komina systemowego fi200 (pozostałość po budowie). Zostało mi ich 22 sztuki. Mam też do tego pustak wentylacyjny W-3 około 20 szt . Przykładowe zdjecia mozna znalesc na allegro jak sie poszuka kominow systemowych... Mam jeszcze okolo 150 szt stempli budowlanych średnio po 2,6m długie po 5zł szt. Budowa w Opatowicach... tel 663660869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 02.03.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wykonawcom to wszysko jedno ile stali idzie w beton,to Inwestorzy powinni narzekać nad kasą w błoto Dlatego też odpuściłem sobie http://www.kurpas.archinet.pl/ . Sąsiad wpakował w ławy w ten sposób w 120m2 pow.zabudowy ok.5t.stali a ja przy płycie 180m2 tylko 4t Dobry konstruktor powinien stworzyć zbrojenie na miarę a nie na wyrost przy pomocy kopiuj/wklej i pod tym względem p.Kurpas był u mnie spalony. A ja wpakowałem około 4,2ton stali a mam ławy i 3 stropy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 A ja wpakowałem około 4,2ton stali a mam ławy i 3 stropy. Ale Ty nie masz III kat.szkód górniczych,masz za to mostki termiczne do gruntu i dwa razy mniejszą pow.zabudowy niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 03.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Szkoda że wcześniej nie dawałeś znać bo 2 tyg. temu bylem zmuszony dokupić 50 szt. od 2 miesiecy nudze z tym tematem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 03.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ale Ty nie masz III kat.szkód górniczych,masz za to mostki termiczne do gruntu i dwa razy mniejszą pow.zabudowy niż ja Za to użytkowej mam więcej. A o mój mostek się nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts