Jodełka 21.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Hej. Oj wykańcza nas ta wykończeniówka. Szukam sprawdzonego fachowca od kominków. Dajcie proszę znać jeśli znacie takiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 21.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 właśnie robię przyłącze wody w okolicach Zbrosławic czy ktoś ma namiary na dobrą ekipę od wodociągów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 21.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE, dawno mnie tu nie było, ale wiosna za pasem i po dniu wagarowicza trzeba się wziąć mocno do robory. Szukam ekipy solidnej do wykończenia stanu surowego więc jakby ktos kogoś miał to proszę o wiadomość. Desmont1 jak tam u ciebie, kończysz. konczę - w sobote sie wprowadzamy:) szambo masz? studnia jest?- chyba jakis problem byl co bo mi chlopaki mowili ze bedziesz mial dwie:) - malo ci jedna:) ?? pozdrawiam serdecznie wpadnij pogadac numer tel masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 22.03.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 konczę - w sobote sie wprowadzamy:) szambo masz? studnia jest?- chyba jakis problem byl co bo mi chlopaki mowili ze bedziesz mial dwie:) - malo ci jedna:) ?? pozdrawiam serdecznie wpadnij pogadac numer tel masz:) Hej, tak mam szambo, a ekipa od studni jak na razie się spisała. Tu mnie chłopcy zaskoczyli myślę, że dalej lepiej pójdzie i bez niespodzianek. To pogoniłeś z robotą. Czy ta Twoje ekipa co kieduyś nie miała czasu teraz już ma. Pozdrawiam i obiecuję że z pewnością sie u Ciebie oj sory u Was zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 22.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 zachęcam do zwrotu VATu budowlanego. Odyskane pieniądze można zainwestować w dalszy etap budowy lub wykańczania domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 22.03.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 zachęcam do zwrotu VATu budowlanego. Odyskane pieniądze można zainwestować w dalszy etap budowy lub wykańczania domu:) Witam, czy możesz podpowiedzieć abhy nie narobić błędów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majdzik 22.03.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam, czym zasypywaliście wnętrze fundamentów. Wszyscy piaskiem? Znajomy zasypał tym co wybrał wcześniej... nie wiem czy poprawnie czy nie.Ja mam teren piaszczysto gliniasty...owszem zasypanie fundamentów wybranym wcześniej materiałem to oszczędność... mi wyszło ok 270 ton piachu więc robi się dość duża suma... samochód 20t- 600 zł, 270t - 8100 zł. Proszę o rady: za i przeciw zasypania fundamentów gruntem rodzimym.Za wszelkie porady i informację z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 22.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam, czym zasypywaliście wnętrze fundamentów. Wszyscy piaskiem? Znajomy zasypał tym co wybrał wcześniej... nie wiem czy poprawnie czy nie. Ja mam teren piaszczysto gliniasty...owszem zasypanie fundamentów wybranym wcześniej materiałem to oszczędność... mi wyszło ok 270 ton piachu więc robi się dość duża suma... samochód 20t- 600 zł, 270t - 8100 zł. Proszę o rady: za i przeciw zasypania fundamentów gruntem rodzimym. Za wszelkie porady i informację z góry dziękuję. Ja zasypywałem piaskiem który uzyskałem z wykopu. Oczywiście należy wystrzegać się zasypywaniem ziemią tzw.humusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 22.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 najlepiej piaskiem:) ja bym nie oszczedzał:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 23.03.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam, czym zasypywaliście wnętrze fundamentów. Wszyscy piaskiem? Znajomy zasypał tym co wybrał wcześniej... nie wiem czy poprawnie czy nie. Ja mam teren piaszczysto gliniasty...owszem zasypanie fundamentów wybranym wcześniej materiałem to oszczędność... mi wyszło ok 270 ton piachu więc robi się dość duża suma... samochód 20t- 600 zł, 270t - 8100 zł. Proszę o rady: za i przeciw zasypania fundamentów gruntem rodzimym. Za wszelkie porady i informację z góry dziękuję. Witam sam musisz ocenić jaki masz materiał. Fachowcy pomogą. Oczywiście humusem nie ale ziemią już tak i taka jest różnica. Jeżeli tylko da się zagęścić to bież bracie swoją ziemię skołuj zagęszczarkę dwóch kumpli i działaj. Na koniec gril i krzynkę piwa i:) sport, rekreacja integracja i wcale nie żart. Powodzenia Dobra ocena materiału to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack66 23.03.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam.Sprzedam używane stemple budowlane.- długość: od 2,7 do 3mb .-średnica : od 70 do 100 mm.- ilość : ponad 100 szt.- cena :5 zł/1szt.tel.888-810-678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemela 24.03.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam wszystkich budujących w T.Górach i okolicy Jakiś czas temu pytałam na forum o sprawdzoną ekipę od regipsów: był mi potrzebny fachowiec od zabudowy poddasza ale również artysta do sufitowych esów-floresów. Muszę się pochwalić, że takowego znalazłam i to w T.Górach, z całą odpowiedzialnością mogę polecić:Pana Leszka Kunę i jego firmę PolgipsJana III Sobieskiego 23/4, 42-600 Tarnowskie GóryTel.: 609-184-085E-mail: [email protected]Fachowo i rzetelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSETZGIPS 25.03.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam.Mam do sprzedania masę gotową w 20kg op. 2,-/kgTel.609 184 085 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrowsk 27.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam,W ramach wiosennych porządków sprzedam deski szalunkowe calowe oraz stemple budowlane.Deski poczyszczone z gwoździ oraz betonu, dostępne trochę ponad 3m3, 300pln x m3. Stemple różnej długości, grube, proste od 2.50m - 2.80m po 5pln/szt.Dostępne ok 100 szt.Wszystko do odbioru własnego w Bobrownikach Śląskich.Tel. 533 99 22 77 PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrowsk 27.03.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam Potrzebuję z 40-50 szt. stempli budowlanych na ogrodzenie tymczasowe. Jakby komuś zostało po budowie to prośba o info. pozdrawiam Jeśli jesteś zainteresowany jeszcze stemplami zapraszam do Bobrownik Śląskich 5pln/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekGBytom 29.03.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 WitamOdkupię schowek budowlany / blaszak lub coś podobnego, najlepiej z okolic TG. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont1 01.04.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 sprzedam pustaki porotherm wentylacyjne okolo 60 szt. oraz teriva 1 okolo 60 szt. odbior swierklaniec 509743756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasso1978 02.04.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam, Szukam wykonawcy, który potrafiłby wybudować ściany z kamienia - np. piaskowca.Za jakiekolwiek informacje z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 03.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ratunku! Wszystko szło w miarę sprawnie az tu nagle fachowiec od płyt kg i kafelek poinformował nas ze wyjeżdża i może do nas przyjść za miesiąc (a juz ponad miesiąc na niego czekamy). No i klops. Nie jakiś tam mały klopsik ale wielgachne klopsisko! Tak więc na już potrzebuje fachowca do sufitu podwieszanego i kafelek.Dajcie proszę namiary jeśli macie sprawdzoną ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 05.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Powiedzcie mi, ile może kosztować przyłącze wod-kan? mamy już projekt zrobiony dawno przez wodociągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts