Jodełka 12.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzień dobry Czy możecie polecić kogoś do drewnianych schodów? Szukaliśmy jakiś czas fachowca od schodów drewnianych. Wysłaliśmy kilka zapytań. W rezultacie wybralismy wykonawce, którego namierzyliśmy na targach budowlanych. Realizacja w lipcu. Cena atrakcyjna. Jesli chcesz moge podać na priv namiary:) Ponawiam moją prośbę o kafelkarza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Będę Ci bardzo wdzięczna Jodełko . Wyślij proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 13.04.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dziękuję wszystkim za odpowiedź, my mamy 6 metrów do przebicia, tylko, że szkopuł w tym, że 2 metry jest do przebicia w asfalcie... i trochę się obawiamy, że to może kosztować, bo to rozcięcie trzeba później miastu naprawić. Już nie pamiętam ile dawaliśmy za projekt ale chyba coś koło 700zł. Nie wszystkie firmy chcą się podejmować robót w drodze publicznej.U mnie dałem zlecenie lokalnym wodociągom - wyszło na to samo a nie muszę odpowiadać za naprawę drogi i załatwianie innych spraw takich jak: zajęcie pasa ruchu, ustaleniem ruchu , opłaceniem co roku podatku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basik2004 14.04.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 witam odsprzedam dwie palety ytonga na ścianki działowe po 4 zł sztuka odbiór w Reptach oraz 2 palety dachówki Creaton czerwien winna glazurowana po 3,50 zł / sztuka tel 600949821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSETZGIPS 15.04.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Jodełka,może miałbym kogoś do płytek,ale potrzebowałbym Twój namiar. No i na kiedy miałoby to byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 16.04.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dzisiaj jadę do miejscowych wodociągów po namiary na firmę, która ma nam wykonać przyłącze wod - kan. Jestem ciekawa ile nas to w sumie wyniesie, zależy nam na przekopie pod asfaltem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basik2004 16.04.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 witam odsprzedam dwie palety ytonga na ścianki działowe po 4 zł sztuka odbiór w Reptach oraz 2 palety dachówki Creaton czerwien winna glazurowana po 3,50 zł / sztuka tel 600949821 Witam pozostanie 1 paleta ytonga na ścianki działowe 11,5 cm grubość oraz dachówka nadal aktualna 2 palety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basik2004 16.04.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dzień dobry Czy możecie polecić kogoś do drewnianych schodów? co do schodów wejść na stronę firmy Drabex z Gorzowa przyjeżdżaja dokonuja pomiaru zapłata za schody dopiero po montażu i poza tym stosują wygłuszacze co powoduje że schody nie skrzypią . Cena zalezy od wzoru i materiału Nalezy mniej więcej wybrać wzór z ich strony a szczegóły już na pomiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 16.04.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam,szukam dobrej ekipy do tynków i wylewek.Za wszelki info. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 17.04.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mam pytanie. Dziś był u nas kafelkarz. Łazienke ok 25m2 wycenił na 2,5tyś. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 18.04.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 zachęcam wszystkich do odzyskania VATu za nateriały budowlane. W chwili obecnej w 5 letnim okresie można odyzkać od US ponad 30tyś zł, naprwadę warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 18.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Latem lub jesienią planuję wykonać ogrodzenie z siatki z podmurówką prefabrykowaną. Znacie może jakąś firmę godną polecenia? Nikt nie robił takiego ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afazi 18.04.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nikt nie robił takiego ogrodzenia? Z siatki czy z paneli ogrodzeniowych? Do paneli śmiało mogę polecić Płotbud. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 18.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Z siatki czy z paneli ogrodzeniowych? Do paneli śmiało mogę polecić Płotbud. Płotbud znam, ale mi chodzi o siatkę. Z tego co wiem oni z siatki nie robią, ale jak nie będę miał nic innego to tam przedzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSETZGIPS 18.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jodełko,jak idą postępy z sufitami? Czy ekipa godna polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 19.04.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jodełko,jak idą postępy z sufitami? Czy ekipa godna polecenia? Jak do tej pory jestesmy zadowoleni. Na tą chwile mogę spokojnie polecić tych fachowców. Koniec prac planowany jest na przyszły tydzień. Wtedy bedę mogła sie definitywnie określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrowsk 20.04.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam,Oferuje deski poszalunkowe calowe oraz stemple budowlane.Deski poczyszczone z gwoździ oraz betonu, dostępne ok 1,5 - 2 m3, Cena jaka mnie interesuje to 300pln x m3. Stemple różnej długości, grube, proste od 2.50m - 2.80m po 5pln/szt.Dostępne ponad 100 szt.Wszystko do odbioru własnego w Bobrownikach Śląskich.Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 533 99 22 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 23.04.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Mam do oddania ziemię, którą można wykorzystać do zasypania fundamentów.Odbiór w Wojkowicach Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 23.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 WitamChciałbym ostrzec wszystkich budujacych przed nieuczciwym wykonawcą. Dariusz Distler firma TYNKMAYSTER z Dobieszowic -Gość obieca Wam wszystko, umowy podpisze, udzieli gwarancji, a potem się wymiguje zmieniając firmę, nie odbiera telefonów, itp. Zatrudnia pseudofachowców.Jakość pracy fatalna. Ściany i sufity niewykończone.Oczywiście z gwarancji i umowy nic sobie nie robi. Jak możecie to strzeżcie się przed tym fachowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 24.04.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Gdzie w naszej okolicy można kupić tanio stal?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts