Jajcek 21.06.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 U mnie wyświetla się to: Wysłany : Czw Cze 22, 2006 12:55 am Temat postu : ???????????????? nie wiem umnie wszystko ok wyswietla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jest ktoś kto ma w opisie Homocośtam i ma chyba najwięcej postów. No to nie wiem oc z tym zegarem. Przecież wszystkim powinno wyświetlać się to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Najwiecej postow 15893 ma Teska i w opisie ma dokladnie to samo co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No tak, właśnie też to sprawdziłam. No to nie wiem co bredzę. Może pora już nie dla mnie? Choć jeszcze dwa lata temu nikt by nie mnie pobił w dobrowolnym siedzeniu nocnym na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No tak, właśnie też to sprawdziłam. No to nie wiem co bredzę. Może pora już nie dla mnie? Choć jeszcze dwa lata temu nikt by nie mnie pobił w dobrowolnym siedzeniu nocnym na forum dwa lata temu mnie nie bylo na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Dom macie już skoczony? Słyszałam, że taras juz wylany. Potem na niego pójdą kafle i coś będzie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Mnie też nie było wtedy na forum legalnie:). Ponad pół roku odbywałam tu nocne lekcje budowania. Sławek rano wstawał, a ja pierwsze co to wolałam go, aby podzielić się zdobytą wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Dom macie już skoczony? Słyszałam, że taras juz wylany. Potem na niego pójdą kafle i coś będzie jeszcze? Taras wylany ale czy dom skonczony ??? Tak mnie w kurzyli w zeszlym tygodniu ze w Boze Cialo we czterech caly dzien zasuwali i po Sylwku poprawki robili, a jutro Mariusz osobiscie ma je robic i powiedzial ze Sylwek z Kamilem nie maja juz wstepu do srodka domu teraz robia elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Mnie też nie było wtedy na forum legalnie:). Ponad pół roku odbywałam tu nocne lekcje budowania. Sławek rano wstawał, a ja pierwsze co to wolałam go, aby podzielić się zdobytą wiedzę mialem to polroku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jutro Mariusz robi u Ciebie? Hmm. Jutro ma kłaść u nas strop w garażu i zarzucać sufity w garderobie i przedpokoju w naszym skrzydle. Tylko to mu zostało. Ciekawie się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jutro Mariusz robi u Ciebie? Hmm. Jutro ma kłaść u nas strop w garażu i zarzucać sufity w garderobie i przedpokoju w naszym skrzydle. Tylko to mu zostało. Ciekawie się robi. nio bardzo ciekawie, dzis tez mial robic i co z tego ze mial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Sylwek ponoć zasłabł. Wiesz czy już z nim dobrze? Pamiętam go z okresu, gdy nie pił. Był zupełnie innym człowiekiem. Wydawało się, że jest prawą ręką Mariusza. A gdy go zobaczyłam u Was wyglądał zupełnie inaczej, oczywiście niekorzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Mariusza u nas też dziś nie było. Ale nie pytam go gdzie jedzie, czasem sam mówi. Przez te przepychanki z bankiem nie mam nawet odwagi czegoś od niego wymagać. Ale niech tylko będzie kasa to się zmieni. zależy mi przecież na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Sylwek ponoć zasłabł. Wiesz czy już z nim dobrze? Pamiętam go z okresu, gdy nie pił. Był zupełnie innym człowiekiem. Wydawało się, że jest prawą ręką Mariusza. A gdy go zobaczyłam u Was wyglądał zupełnie inaczej, oczywiście niekorzystnie. Podobno zaslab wczoraj, a dzis od rana gruntowal budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 O której schodzisz z posterunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 O której schodzisz z posterunku? 7:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Rany, jeszcze 5 godzin. Nie gniewaj się, ale zmykam.Do usłyszenia albo zobaczenia. Aaaa, dogadałeś się z Sokołami? Poczekam jeszcze na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Rany, jeszcze 5 godzin. Nie gniewaj się, ale zmykam. Do usłyszenia albo zobaczenia. Aaaa, dogadałeś się z Sokołami? Poczekam jeszcze na odpowiedź. Milych snow jeszcze sie nie dogadalem bo jakos nie ieli czasu i mialem zadzwonic jeszcze raz i jakos zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 22.06.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Daj znać jeśli będziesz się z nimi dogadywał. Chciałabym, aby zmienili mi kolor puszki gazowej, która będzie na elewacji. Mi też nie chce się do nich specjalnie po to dzwonić. Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.06.2006 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Daj znać jeśli będziesz się z nimi dogadywał. Chciałabym, aby zmienili mi kolor puszki gazowej, która będzie na elewacji. Mi też nie chce się do nich specjalnie po to dzwonić. Narka. OK Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts