Milena_ 24.08.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam Szanownych Kolegów i Koleżanki mam pytanie gdzie we Włocławku można obejrzeć i zakupić kamień naturalny elewacyjny lub łupek? nie mogę znaleźć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 25.08.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam Szanownych Kolegów i Koleżanki mam pytanie gdzie we Włocławku można obejrzeć i zakupić kamień naturalny elewacyjny lub łupek? nie mogę znaleźć Pozdrawiam "Świat Kamienia" w Nowej wsi przed Kruszynem. Może tam coś znajdziesz. Czy jeszcze gdzieś, oprócz Bimexu, we Włocławku można wypożyczyć zagęszczarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena_ 25.08.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Mickoz dzięki za info - sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 26.08.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 "Świat Kamienia" w Nowej wsi przed Kruszynem. Może tam coś znajdziesz. Czy jeszcze gdzieś, oprócz Bimexu, we Włocławku można wypożyczyć zagęszczarkę? Tylko BIMEX niestety. Chyba że ma się znajomych np. w SPEC-DROGu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocco 27.08.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam ja tez się przyłączam, bedziemy się budować we Włocławku, my akurat stawiamy na mały dom piętrowy, nie chcemy skosów na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snajper7 29.08.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam , za ok. miesiąc będę miał do zbycia ok. 350 stempli długości 3.25 m i 50 szt. krótszych zainteresowanych proszę o kontakt na priva . Stemple bardzo grube i po pierwszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 02.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 "Świat Kamienia" w Nowej wsi przed Kruszynem. Może tam coś znajdziesz. Byłem tam wczoraj. Ceny masakryczne: 1. szara kostka granitowa 4/6 w cenie 460 zł za tonę... U producenta można kupić kostkę między 200 a 240 zł, transport w big-bagach to max 100 zł do jednej tony. 2. łupek (elewacyjny) 1300zł za tonę. U producenta - 850zł plus 150 za transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.M.O.K. 17.09.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Oddam za wywóz glinę - idealny podkład pod trawniki, warzywnik na terenach piaszczystch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 10.10.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Szukam fachowca do zatarcia klejem 2 razy + siatka na styropianie, kto podrzuci jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 13.10.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Byłem tam wczoraj. Ceny masakryczne: 1. szara kostka granitowa 4/6 w cenie 460 zł za tonę... U producenta można kupić kostkę między 200 a 240 zł, transport w big-bagach to max 100 zł do jednej tony. 2. łupek (elewacyjny) 1300zł za tonę. U producenta - 850zł plus 150 za transport (270zet/t) kostkę można kupić u Andrzeja Grzybowskiego hurtownia 100m za sp nr 11 ,lub betoniarnia w Warząchewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 13.10.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (270zet/t) kostkę można kupić u Andrzeja Grzybowskiego hurtownia 100m za sp nr 11 ,lub betoniarnia w Warząchewce Ania_M mój brat wykonuje ocieplenia ,płytki,kart-gips,i prace murarskie -Lopesjus skieruje Cię po namiary do mnie.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karinkaad 22.10.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 czy ktoś z Was buduje w okolicach ul. Rybnickiej / Skalnej we Włocławku? zastanawiam się nad kupnem działki w tej okolicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 26.10.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Karinkaadd- od roku mieszkam w pobliżu Skalnej. Jeśli mogę coś poradzic, to przed zakupem działki sprawdź poziom wód gruntowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 10.11.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dzięki dzezus za informację, ale już mi kuzyn polecił kogoś, gościu przyszedł i położył klej na styro, wziął po niecałe 7 zeta z metra,siatka i 2 razy klej, to chyba nie dużo, zrobił to dobrze, tylko jest nie słowny potrafi przez trzy dni z rzędu nie przyjść do roboty,pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaitomek 02.01.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam!Szukam ekipy od tynków, gładzi i posadzek. Czy znacie taką firmę Diablo Bud z Włocławka? Jakieś opinie? Pozdrawiam w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena_ 13.01.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 co tutaj taka cisza?pewnie wszystkich zasypało śniegiem, a teraz podtopiło;) poszukuję listw podłogowych łączących panele z płytkami - znacie jakiś sklep posiadający wybór-wszędzie srebro albo złoto no i może znacie godną polecenia firmę sprzedającą/zakładającą żaluzje zewnętrzny - najlepiej z jakąś solidną ekipą montażową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaitomek 15.01.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 co tutaj taka cisza?pewnie wszystkich zasypało śniegiem, a teraz podtopiło;) poszukuję listw podłogowych łączących panele z płytkami - znacie jakiś sklep posiadający wybór-wszędzie srebro albo złoto no i może znacie godną polecenia firmę sprzedającą/zakładającą żaluzje zewnętrzny - najlepiej z jakąś solidną ekipą montażową Mogę Ci polecić firmę Krysbud z Kowala. U mnie właśnie kończą montaż żaluzji, zobaczymy jak to będzie wyglądało jak wszystko wyregulują i po podłączają, ale jak dotąd nie mam większych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena_ 18.01.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mogę Ci polecić firmę Krysbud z Kowala. U mnie właśnie kończą montaż żaluzji, zobaczymy jak to będzie wyglądało jak wszystko wyregulują i po podłączają, ale jak dotąd nie mam większych zastrzeżeń. a porównywałaś jak wychodzą cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaitomek 19.01.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tak, sprawdziłem kilka firm, może same żaluzje nie wyszły najtaniej, ale razem ze świetną bramą garażową na pilota i elektryką do żaluzji i dobrymi opiniami od znajomych o tej firmie to myślę, że to był najlepszy wybór. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 28.01.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Uprzejmie donoszę, że kolega Visser dźwignął więźbę (cholera, znowu za niego musze pisać)..."Świat kamienia" w Nowej Wsi, o którym było w tym wątku kilkanaście postów temu, nie przezimował... posesja stoi pusta od jakiegoś czasu. A ja od 21 stycznia 2011 nie "stróżuję" na budowie, tylko legalnie mieszkam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts