motylek0503 04.07.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 znacie może jakiś tartak obwożny spalinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 02.08.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ta grupa umiera, jeden post na dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.M.O.K. 06.08.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 znacie może jakiś tartak obwożny spalinowy Na wlocie do Włocławka jadąc z Płocka po prawej stronie w miejscowości Modzerowo widziałem reklamę "Tartak obwoźny" - tylko tyle zdołałem odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 09.08.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Hej. Gdzie jeszcze oprócz Krzywca (Cyprianka) można dostać kręgi betonowe na felc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magazin08 16.08.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 witam szukam ekipy do założenia dachu, znacie jakąś tanią? mam 300m2 blachodachówki do położenia, kopertowy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocco 01.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 witam szukam ekipy do założenia dachu, znacie jakąś tanią? mam 300m2 blachodachówki do położenia, kopertowy dach daj ogłoszenie na szukaj fachowca, ja tam dałam na wycenę stanu surowego otwartego i dostałam kilka wycen, które diametralnie się różniły w kosztach , ale dają obraz cenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 22.10.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Ale tu ruch, prawie jak na dworcu centralnym. Jeden post na dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magazin08 28.10.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 witam ponownie teraz szukam hyrdraulilka taniego:) który rozpowadzi mi cala instalacje pod piec z podajnikiem i podlogówke, znacie jakas tania ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magazin08 28.10.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 ...a moze ktos mi podpowie jakis piec dobry i nie drogi z podjnikiem i bez bo jeszcze sie zastanawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 03.11.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Witam. Jeżeli możecie pomóc to poczytajcie o spalonym domu naszej forumowej koleżanki Nelli, każdy grosz się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunter7 30.11.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Witajcie, jest ktoś kto wiercił wodę za wisłą okolice Fabianek, mam wodę dopiero na 60m i jestem ciekaw jak jest u innych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.M.O.K. 04.12.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witajcie, jest ktoś kto wiercił wodę za wisłą okolice Fabianek, mam wodę dopiero na 60m i jestem ciekaw jak jest u innych?? Ja sie dowiadywałem w tym zagadnieniu i człowiek który zajmuje sie zawodowo studniami mówił mi że za Wisłą w gm. Fabianki woda jest na głębokości 30-50 m. Z tego co piszesz widzę że się nie pomylił za dużo - ja sobie temat odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karinkaad 04.02.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam, zaglądam tu już od jakiegoś czasu i podczytuję. Dwa lata zajęło mi załatwienie wszystkich formalności odnośnie działki (przyłączenie, podzielenie itp.) ale jestem już szczęśliwą posiadaczką kawałka ziemi na której stanie nasz wyczekany i wymarzony dom. Teraz etap załatwiania przyłączy i pozwolenia na budowę. Budowa wg. projektu Dom w świetliku G2 z Archonu. Podeślijcie mi namiary na sprawdzoną ekipę budowlaną. Ile u was trwało załatwienie przylączy i pozwolenia na budowę we Włocławku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 08.02.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja sie dowiadywałem w tym zagadnieniu i człowiek który zajmuje sie zawodowo studniami mówił mi że za Wisłą w gm. Fabianki woda jest na głębokości 30-50 m. Z tego co piszesz widzę że się nie pomylił za dużo - ja sobie temat odpuściłem. Wystarczy sprawdzić różnicę wysokości do najbliższej rzeki/jeziora. Prawa strona Wisły jest po prostu wysoko, mimo wszystko uważam, że warto zainwestować we własne ujęcie, choćby na cele ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 08.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam, zaglądam tu już od jakiegoś czasu i podczytuję. Dwa lata zajęło mi załatwienie wszystkich formalności odnośnie działki (przyłączenie, podzielenie itp.) ale jestem już szczęśliwą posiadaczką kawałka ziemi na której stanie nasz wyczekany i wymarzony dom. Teraz etap załatwiania przyłączy i pozwolenia na budowę. Budowa wg. projektu Dom w świetliku G2 z Archonu. Podeślijcie mi namiary na sprawdzoną ekipę budowlaną. Ile u was trwało załatwienie przylączy i pozwolenia na budowę we Włocławku? Sprawdzone ekipy nie istnieją. Każda ma jakieś ALE. Znam jedną, ale trzeba ją rezerwować z dwuletnim wyprzedzeniem. Formalności załatwisz w jakieś 3-4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karinkaad 09.02.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Sprawdzone ekipy nie istnieją. Każda ma jakieś ALE. Znam jedną, ale trzeba ją rezerwować z dwuletnim wyprzedzeniem. Formalności załatwisz w jakieś 3-4 miesiące Podaj namiary, jak możesz. Szkoda, że nie rezerwowałam ich jak zaczęłam załatwiać działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 04.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Sprawdzone ekipy nie istnieją. Każda ma jakieś ALE. Znam jedną, ale trzeba ją rezerwować z dwuletnim wyprzedzeniem. Formalności załatwisz w jakieś 3-4 miesiące Święta racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 04.03.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Podaj namiary, jak możesz. Szkoda, że nie rezerwowałam ich jak zaczęłam załatwiać działkę... Znajdziesz bez problemów kryzys na całego. Naszą mogę polecić ale tani to oni nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 02.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wykonujemy posadzki (wylewki) maszynowe mixokretem w domach, biurach, halach, blokach. Mamy duże doświadczeniu w posadzkach maszynowych, nasze posadzki robimy z najlepszych materiałów dlatego posadzki są bardzo wytrzymałe dodatkowo wykfalifikowana ekipa zrobi posadzkę szybko, sprawnie, równo. Dojedziemy bezpłatnie do klienta w celu doradzenia i omówienia szczegółów. Firma PosGlanc to gwarancja dobrze wykonanej usługi w przystępnej cenie. Doradzimy w doborze materiałów lub sami zamówimy materiał. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. Zadzwoń pod numer 723-338-141 Więcej informacji na naszej stronie http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe http://www.youtube.com/watch?v=YvCu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 03.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Czy kojąży ktoś firmę tynkarską KAL-TECH Adrian Kalka z Inowrocławia - może u kogoś aktuanie wykonuje prace Bardzo chętnie zobazce ich pracę, porozmawiam z inwertorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts