visser 14.06.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 a wiec babciu ja ci swiniaczka niestety nie ubije bo sie znam tak na tym jak ty zapewne na kwantyce atomowej skonczylem po znajomosci poprostu a z tymi domkami to wiesz jakos tak bylo ze pierwszy stawia sie dla wroga,drugi dla przyjaciela a dopiero trzeci dla siebie a o pieniadze to sie bedziemy martwic potem,przeciez to rzecz nabyta....tu kupisz tam sprzedasz i jakos to bedzie....kurde juz bym do domu pojechal jno ale musze do lipca wytrzymac,a teskno mi juz do dzieciakow jak diabli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 14.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Do lipca to czas Ci szybko zleci. Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 14.06.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 z basenem jest jak z kominkiem - świetnie wygląda, fajna atmosfera itd, dopóki nie trzeba posprzątać Poza tym, nie mam nic do kasztelana, zwłaszcza jeśli jest poprzedzony dwoma butelkami piwa, ale zasada taka jak przy jeździe samochodem - po piwie nie wsiadam za kółko i nie pływam. Nigdy. Pozdrawiam już budujących, ja wciąż grzęznę przez formalności.... pewnie skończę jak znowelizują ustawę o dopłatach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 14.06.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 kasztelan poprzedzony dwoma piwami hehe to brzmi dumnie,musze to wyprobowac.... wyczuwam nutke niecheci do kasztelana?? nasze miastowe takie , pyszne i wogole.....grrr....jeszcze dwa tydzienie i kasztelanie witaj!!!jak wroce to jade do nasiegniewa na ryby na slonawy(takie jeziorko na wsi krepiny) i podjade do babci agatki poogladac efekty a co do kasztelana to w sumie w doborowym towarzystwie to i karmi mi by zasmakowalo....no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 14.06.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 a kurde ale jaja a ja swoje foto chcialem tutaj tentego hmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 14.06.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 visser z Ciebie wędkarz? to tak jak mój hasbend . Zapraszam na budowę. Już tyle zrobione a ja nie mam czasu wkleić zdjęć. Pozdrówka. p.s. lubię kasztelana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 14.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 http://www.gifownik.pl/thumbs_h/arx1181852012c.JPG a to moje miejsce pracy udalo sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 14.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 huuurrrrrraaaaa!!!!!!!! babciu agatko to ja malza na ryby porwe a wpadne na ta wasza budowe,przepraszam na miejsce waszego zamieszkania okolo 2 lub 3 lipca ot tak po drodze na ryby oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 14.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 hmmm....niezadurze toto wyszlo??przepraszam ze tak se te zdjecia wrzucam ale sie ucze bo niedlugo bede musial ciezko fotografowac wszystko wookolo...blagam o wybaczenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 14.06.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Przestań mi już babciować. Mój małż to karpiarz - ja zresztą (i nasz kot) też jestem w teamie . W galerii umieściłam kilka zdjęć - zapraszam . No a Ciebie visser zapraszam na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 15.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dajcie proszę znać gdzie i za ile kupowaliście bloczki fundamentowe. U mnie coś się zaczęło chrzanić z zamówieniem i szukam jakiejś alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 16.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 heyka wszystkim. ja bloczki zamawiam w warzachewce.3,10 sztuka z transportem bez kwitu.porotherm 30 p+w 8,30 z transportem. moj rozladunek. w tartaku na nowej wsi widzialem tel. ktos ma ponoc tani cement.jak ktos wie cos ciekawego to niech sie podzieli info.a o basenie tez mysle ,ale tez przy drugim domu.pozdrowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 16.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Dzięki za namiary. Ja cement kupowałam w NOMINALU ale jakis czas temu, po 450 zł. Teraz podobno mają juz po 600 zł. Porotherm 25 kupiłam na szczęście już dawno po 7,19 brutto. Macie może jakiś namiary na terivę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 17.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam. terive zachwalaja z czamaninka , ale podobno w bcmb maja dobra i tania .jeszcze sie dokladnie nie dowiadywalem -czasu brak na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 18.06.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Dostałam dziś wycenę mebli kuchennych BRW z frontami drewnianymi. Po usłyszeniu ceny zastanawiam się czy może zrezygnować z gotowania i kupować w Barze 7 dni. Chyba wyjdzie taniej. Meble bez sprzętu to koszt 9.500 złotych. Fajna cena, nie? Dodając sprzęt to może w 15.000 zeta się zmieszczę Pozdrawiam wszystkie panie, które marzą o śliczniusiej kuchence. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 19.06.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ależ tu cisza. Ula jak egzamin? Bo ja jeszcze nie zaczęłam się uczyć. E&P jak budowa? Visser jak Twój basen , Drzezus a u Ciebie jak idzie? Kurcze, każdego do tablicy trzeba wywoływać??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 19.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A tak teraz wygląda...http://foto3.m.onet.pl/_m/501f6712ce3a869991bdee25de99095b,3,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 19.06.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 czesc agata.mam kozaka na zabudowy i meble kuchenne.nam zrobil super fajnie i tanio.pytaj na spoldzielczej w plytach meblowych o henia krupinskiego.jutro przychodzi do nas pierwszy transport porothermu z niemiec,a w piatek bloczki.goscie niezla monete przytula, ale to nic.za chwilke bedzie wydatek na terive,brassa i wiezbe.coz zrobic ,chce sie domek to kasa plynie.u nas bedzie niezly taniec na budowie .jeszcze nie ma wykopu a na wigilie chcemy mieszkac(jak pogoda pozwoli i mnie szlak nie trafi).zycze wszystkim tyle zapalu i zaciecia do tematu co ja mam"skonczony optymista" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 20.06.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Drzezus dzięki za namiary. Napewno podjadę i zapytam. A z tym mieszkaniem na święta to wcale nie jest niemożliwe. Nasz znajomy jakieś 5 lat temu zaczął budowę w październiku a już na Wielkanoc mieszkał. Zima mu raczej nie sprzyjała ale właśnie wtedy robił wykończeniówki. Ty masz więcej szczęścia bo lato przed Tobą. Oby tylko kaska była i materiały budowlane. Życzę powodzenia. I pochwal się czasami swoimi osiągnięciami na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 20.06.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witam, W zeszłym roku na sąsiedniej działce ludzie zaczeli jakoś w lipcu czy sierpniu i święta mieli już w nowym domu skończonym pod klucz. Wiadomo kasa czyni cuda ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts