MONIA i WOJTEK 16.07.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Cześć wszystkim, my za tydzień ruszamy z budową w Wieńcu, właśnie się zastanawiamy nad wylaniem fundamentów, grucha, czy betoniarka. Może ktoś mógłby nam coś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 16.07.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Cze, beton z betoniarni ma atesty i odpowiednią wytrzymałość a fundamenty to podstawa . My braliśmy beton z "GORAŻDZE" na mielęcinie przy zakładzie karnym mieli najtaniej i dobry beton. Pozdrowienia P.S. czas to pieniądz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 16.07.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Cze, beton z betoniarni ma atesty i odpowiednią wytrzymałość a fundamenty to podstawa . My braliśmy beton z "GORAŻDZE" na mielęcinie przy zakładzie karnym mieli najtaniej i dobry beton. . Zrobiłam to samo. Nie wiem czy aktualnie ceny też mają najniższe (ale z tego co dzwoniłam w inne miejsca, uwzgledniając pompę i transport -porównywalne) ale nie było najmniejszych probelmów z terminami i mój wykonawca ich polecał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 16.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Cześć wszystkim, my za tydzień ruszamy z budową w Wieńcu, właśnie się zastanawiamy nad wylaniem fundamentów, grucha, czy betoniarka. Może ktoś mógłby nam coś doradzić. no a bloczki fundamentowe??to co??z tego nieda rady??tylko ja jakis odmienny jestem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 16.07.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ale ławy już z bloczków nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 16.07.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 no niezrobie ale reszte zrobie i chyba nawet sam bede robil sobie fundament,a co mi tam....moj murarz mi powiedzial(ten drugi bo pierwszy uciekl za miedze) ze fundament zrobic to zaden problem i nawet dzieciok go zrobi i tak mi na ambicje wjechal no ze szok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 16.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Też będę stwiac ścianki fundamentowe z bloczków ale mam nadzieję, że nie osobiście, nawet jeśli to takie proste Pozostaje mi wznosić modły o pozostanie ekipy w rodzinnym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 16.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 sonya to ja proponuje taki oto uklad.... ty mi pomorzesz w tych fundamentach a ja potem tobie pomoge...wiesz..bedzie zapewne wesolo no i taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIA i WOJTEK 17.07.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Cze, beton z betoniarni ma atesty i odpowiednią wytrzymałość a fundamenty to podstawa . My braliśmy beton z "GORAŻDZE" na mielęcinie przy zakładzie karnym mieli najtaniej i dobry beton. Może podacie nam jakieś dokładniejsze namiary (adres) lub telefon. Nasz murarz też mówi, że z gruchy jest najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 17.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Włocławek ul.Jana Pawła II 15 tel.54 2354488. Więcej danych na stronie internetowej cementowni Górażdże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 17.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 sonya to ja proponuje taki oto uklad.... ty mi pomorzesz w tych fundamentach a ja potem tobie pomoge...wiesz..bedzie zapewne wesolo no i taniej Na pewno będę pamiętać o Twojej ofercie, jak mi się ekipa zmiksuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIA i WOJTEK 17.07.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 17.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 AgataL Pamiętasz o cenniku za robociznę na Karton-Gipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 17.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Pamiętam, pamiętam. Obiecuję wiczorkiem albo jutro ranko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIA i WOJTEK 18.07.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ok grucha wstępnie załatwiona, dziękuję za podanie namiarów. Mam jeszcze jedno pytanko szukamy używanego garażu blaszaka w rozsądnej cenie i dobrym stanie, ewentualnie nowy, może ktoś ma jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 18.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Cześć, ale co tam to tylko na budowe.'>http://www.konstal.tit.pl/index.php?name=Nasza+oferta&lev=1&path=/Nasza%20oferta&lang=pl my kupowaliśmy w marcu 1500 PLN ale jakość zostawia wiele do życzenia no i cieniutka blaszka jak i kształtowniki ale co tam to tylko na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIA i WOJTEK 18.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Już tam dzwoniłam rano, cena jest taka jak Waszego garażu. Skoro tak mówicie, to nie wiem, czy gdzieś jeszcze nie poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaPiotr 18.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIA i WOJTEK 18.07.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Niestety tak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 19.07.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Odpowiadam na pytanie odnośnie kosztów położenia suchych tynków - bo to chyba o to chodzi (kurde nie można po ludzku napisać). Dokopałam się do ostatniego rozliczenia. Więc (nie zaczyna się zdania od więc - WIEM!!) suche tynki o łącznej powierzchni 351 m.kw kosztowały nas 4.914 złotych czyli 14 złotych za 1 m.kw. do tego doszły tynki wapienne 25 m.kw. 200 złotych czyli 8zł za m.kw. Oczywiście materiał nasz.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts