Ania _M 22.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Przeglądam Q4 "Posiadam gruz we Włocławku jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt.Za darmoCena: xxxxx PLNKontakt: tel. 511977366 / email: [email protected]Wysłano: 22-06-2009 21:19 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 23.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 musi być betonowy. Te wszystkie ogłoszenia dotyczą gruzu rozbiórkowego. Znalazłem nawet ogłoszenie na Allegro, gruz był za 1zł, chyba ze 300 ton (na Grodzkiej), ale niestety pomieszany i w dużych bryłach. Wyszłoby dość tanio, najem ładowarki i transport razem nie więcej niż 1000-1200zł, ale.... cegła będzie się lasować. Mam teren gliniasty, więc muszę zrobić podkład jak Rzymianie - raz a dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 23.06.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No to pochwalę się własnoręcznie wykonaną garderobą. 6m3, 3 m drązka, 8m półek o głebokości 60cm, oświetlenie. Koszt ~700zł http://images39.fotosik.pl/146/39b0eb09fbdb61d5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 03.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Sprzedam porotherm 24, zostało mi trochę cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavek_ 09.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam wszystkich z Włocławka i okolic Ja niestety swojego domu nie buduje wiec troche nie pasuje do tego tematu ale jestem "małym magikiem" który potrafi zmieniać stanu domu, z surowego na "pod klucz"...kto chce to zrozumie o co mi chodzi:) Służe również swoją wiedzą w zakresie remontów i wykończeń wnętrz. Jesli macie jakies problemy piszcie do mnie. Pozdrawiam całą grupe. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 10.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ... mam dość...Teraz potencjalnym wrogom będę życzyła: "Obyś sie budował..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 13.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 ech... momenty zwątpienia ma chyba każdy z nas. Jak się wprowadzałem, to ekipa od karton-gipsów nie była nawet na półmetku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 24.07.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 U nas jeszcze ze dwa miesiące i może uda się wprowadzić. Oby przez ten czas nic nie "wyskoczyło"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 24.07.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 U nas półtora miesiąca i MUSIMY się wprowadzić bez względu na to, czy coś wyskoczy czy nie. Wczoraj TROJAN skończył wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izucha 26.07.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam od dawna śledzę tę grupę i przyznam się, że nie raz skorzystałam z Waszych porad. Buduję Oriona II. Mam pytanko, czy ktoś zna dobrą i niedrogą (o ile to się ze sobą nie kłuci) ekipę do ocieplenia domu. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 28.07.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam, szukam firmy wykonującej (lub sprzedającej materiały ogrodzeniowe) ogrodzenia, płoty, siatki itp. we Włocławku i okolicach. Jakby ktoś znał firmę godną polecenia to proszę o info. Izucha, u mnie robił Dariusz Miziołek, tel. 603228489. 30zl/m2 wraz z tynkiem o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izucha 28.07.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 30.07.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Zobacz na Okrężnej mniej więcej na przeciwko WKU, może trochę bliżej Stodólnej . Facet zajmuje się produkcją siatki, ale elementy ogrodzeń też sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 18.08.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Widziałam ogrodzenie tej firmy , polecam, http://www.tebes.pl/ogrodzenia.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karinkaad 30.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona na razie jestem na etapie załatwiania formalności z wlasnością działki, projekt wybrany na 99% dogodny c148c z muratora http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=506&IdKolekcji=12&nr=136 buduje ktoś ten domek? Chętnie skorzystam z waszego doświadczenia, bo laik ze mnie totalny (z męża też) Macie namiary na architekta do adaptacji projektu? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 31.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hej.Karinkaad a jakie planujecie ogrzewanie? Bo jeśli na paliwo stałe to chyba trzeba będzie nieco przerobić komin z tego co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karinkaad 31.08.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 będzie piec na gaz ziemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 31.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witaj w grupie W Jeśli mogę dodać coś od siebie, to wybierając projekt domu priorytetem był dla mnie zadaszony taras i dodatkowe pomieszczenia na tzw. graty, króre w bloku mieściły się w 2 piwnicach. Mam sporo znajomych ktorzy mieszkają w domach, jedni mają tarasy zadaszone, inni nie, ale jeszcze nikt nie powiedzial, że cieszy się z braku tarasu, częściej słyszę że popełnili błąd nie uwzględniając tego na etapie wyboru projektu. Może to kwestia potrzeb, ale moi rodzice mają zadaszony i zawsze gdy u nich jestem, uwielbiam tam przesiadywać bez względu na panujacą pogodę. Do mojego domu przeprowadzę się za ok. 1 miesiąc i już teraz widzę, że gdyby nie spory strych, 2 garderoby, pralnio-suszarnia i 2 schowki za ścianami kolankowymi byłoby ciężko upchnąć "dorobek życia". Ale tak jak wspomniałam, to kwestia indywidualnych potrzeb. Pozdrawiam i życzę duuuużo wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 31.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witaj w grupie W Jeśli mogę dodać coś od siebie, to wybierając projekt domu priorytetem był dla mnie zadaszony taras i dodatkowe pomieszczenia na tzw. graty, króre w bloku mieściły się w 2 piwnicach. Mam sporo znajomych ktorzy mieszkają w domach, jedni mają tarasy zadaszone, inni nie, ale jeszcze nikt nie powiedzial, że cieszy się z braku tarasu, częściej słyszę że popełnili błąd nie uwzględniając tego na etapie wyboru projektu. Może to kwestia potrzeb, ale moi rodzice mają zadaszony i zawsze gdy u nich jestem, uwielbiam tam przesiadywać bez względu na panujacą pogodę. Do mojego domu przeprowadzę się za ok. 1 miesiąc i już teraz widzę, że gdyby nie spory strych, 2 garderoby, pralnio-suszarnia i 2 schowki za ścianami kolankowymi byłoby ciężko upchnąć "dorobek życia". Ale tak jak wspomniałam, to kwestia indywidualnych potrzeb. Pozdrawiam i życzę duuuużo wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsos 10.09.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Interesuje mnie cena położenia kostki brukowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts