zuzita 19.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ruskowa dzięki śliczne, tak już pomyślałam że była około 1,30 nie wiecej dałabyś trochę fotek z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzezus 19.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 wysokość ścianki uzależniłbym od kąta nachylenia dachu i potrzeb.ja mam 36 stop.najlepiej pochodzić po znajomych i samemu ocenić na żywca.również wysokość mocowania okien dachowych trzeba przemyśleć(jak wyrzej to więcej światła -niżej widok w dal). beton na ławy , wieńce i strop trzeba brać TYLKO z betoniarni(dodają tyle ulepszaczy że już po 3 godz. można po nim chodzić).ja akurat brałem w górażde, ale myślę że gdzie indziej też mają OK.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 20.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No właśnie. Zapomniałam dodać, że na funkcjonalność pomieszczeń pod skosami oprócz wysokości sciany kolankowej wpływ ma również kąt nachylenia dachu. U mnie można na szczęście poszaleć zuzita- z fotkami będzie ciężko, bo w domu neta- niet, a w pracy, jak to w pracy.... tu z kolei wolę nie szaleć na służbowym komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 24.10.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No my właściwie też od dwóch tygodni mieszkamy na swoim Zdjęcia wnętrz w albumiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzita 25.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 coś kiepsko się rozwija to nasze forum mickoz mnie najbardziej kreci wykończeniowka, chociaż projket domu dopiero w głowie ale schody to jakieś dziwne macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 26.10.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ale schody to jakieś dziwne macie a konkretnie? Nam się schody podobają najbardziej z całego domu. Ale może to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigeon 26.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 mickoz - a kto wam robil schody i jesli mozna za ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 26.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Schody robił nam facet z Torunia (a raczej mieszkający pod Toruniem). Koszt 8800zł (materiał + robocizna). Drewno-jesion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 27.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Czy we Włocławku i okolicach wywozem śmieci zajmuje się tylko Saniko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsos 27.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Czy we Włocławku i okolicach wywozem śmieci zajmuje się tylko Saniko? Niestety tylko Saniko i umowę trzeba zawrzeć na ich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzita 27.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 mickoz, tak to kwestia gustu, ja akurat gustuję w innych typach schodów, mniej więcej w takich http://img12.imageshack.us/img12/5223/67sn0g11z57jm8oq1wl.jpg jakoś mam obawy że twoje zaraz się urwą, chyba mam jakieś lęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 27.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No też bardzo ładne. Tyle, że betonowe. U nas betonowe nie za bardzo wpisywały by się w przestrzeń między salonem a kuchnią. Drewniane wydają się być delikatniejsze w wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 03.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Szukam firmy, w okolicach Włocka, sprzedającej gotowe szamba BETONOWE, za info będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magsos 04.11.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Szukam firmy, w okolicach Włocka, sprzedającej gotowe szamba BETONOWE, za info będę wdzięczna My we Włocławku nie kupowaliśmy, bo były drogie. To są namiary na firmę skąd braliśmy szambo PTPHU "REM-BUD" Dobrut 19A 26-505 Ordońsko tel. (048) 618-46-30 kom. 502283962 takie dane widnieją na ateście. Transport jest w zależności ile mają zamówień w danym terenie. Szambo stawiają na działce, lub w wykonanym wykopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.M.O.K. 16.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam szanownych grupowiczów!Szukam ekipy na wybudowanie SSO, czy możecie polecić swoich wykonawców, ewentulanie wskazać kogo unikać - proszę o namiary. Domek pareterowy 114m2, dach dwuspadowy http://pprojekt.pl/projekt350-aneta,opis.html , budowa w gminie Fabianki okolice KulinaJestem na etapie uzgodnień papierologi, w tym miesiącu składam wniosek o pozwolenie na budowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_a_u_l_a 16.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 PAULAJeśli chodzi o beton to dużego wyboru nie masz: BOŚ, Budizol, Górażdże. Jeśli w jednej betoniarni jest tańszy beton, to więcej doliczą za pompę lub transport i w sumie na jedno wychodzi. Dzięki bardzo za odpowiedź Tak wogóle to może napisze coś o sobie: Nasza działka znajduje się na Rybnicy.Jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia na budowę, mamy już przyłącze energetyczne i zakupionych część materiałów na budowę. Mieliśmy zacząć w tym roku, ale już trochę późno, więc ruszamy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 16.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 paula- jak Rybnica, to z jednej "wioski" będziemy. Możesz napisać gdzie dokładnie macie działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_a_u_l_a 16.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mamy działkę na ul. Rybnickiej koło Ursusa (działka już ogrodzona) A ma ktoś może namiary na jakiegoś dobrego i niezbyt drogiego murarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickoz 17.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A ma ktoś może namiary na jakiegoś dobrego i niezbyt drogiego murarza? Marzenie ściętej głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 17.11.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 takie połączenie nie istnieje. Mogę polecić mojego, ale trzeba za gościem chodzić z poziomicą (zgubił na długości domu 6cm) i mierzyć kąty. Stan surowy kosztował 1,5 roku temu ok 24 000 zł (murarz + pomocnik), bez więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts