Pawlo111 11.05.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dziękuje wszystkim.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 14.05.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dla tych co już urządzają swoje ogrody http://www.kpodr.pl/index.php/component/content/article/75-aktualnoci/1260-xxxiii-dod-zarzeczewo- Odwiedziłem niedawno centrum Tracz koło Strykowa http://www.tracz.pl. Szczęka opada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 17.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Hej ! Chciałam polecić elektryka do wykonania instalacji w domku, chłopak jest rewelacyjny, zna się na rzeczy, wyjaśnia i nie oszukuje, są tacy?, są, heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 18.05.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Hej ! Chciałam polecić elektryka do wykonania instalacji w domku, chłopak jest rewelacyjny, zna się na rzeczy, wyjaśnia i nie oszukuje, są tacy?, są, heh Pewnie, że są. Mój wziął 1300zł za cały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 18.05.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Pewnie, że są. Mój wziął 1300zł za cały domek Nie mów tylko że z materiałem? ile punktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 18.05.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nie mów tylko że z materiałem? ile punktów? Tylko robocizna. Punktów nie liczyłem, ok. 60?. Dom 160m2 użytkowej plus garaż. Montaż rozdzielni i kabla zasilającego. Oprócz tego montaż inastalacji antenowej, której nie wykorzystuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocco 21.05.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 słuchajcie , gdzie mozna nabyć trochę piasku ? potrzebuję niedużo dla dzieciaków na działkę do piaskownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 22.05.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 słuchajcie , gdzie mozna nabyć trochę piasku ? potrzebuję niedużo dla dzieciaków na działkę do piaskownicy. Szukaj w marketach budowlanych w castoramoie napewno mają ale czy w obiku nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 22.05.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Tylko robocizna. Punktów nie liczyłem, ok. 60?. Dom 160m2 użytkowej plus garaż. Montaż rozdzielni i kabla zasilającego. Oprócz tego montaż inastalacji antenowej, której nie wykorzystuję Elektryką zajmuje się zawodowo i u siebie będe robił sam wszelkie instalacje [elektrykę, alarm, TV, hydraulikę, kanalizacja] ale za taką sumę to nie opłacało by mi się gdybym miał właną działalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 26.05.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Lopesjus! heh, a we wszystkich gniazdkach masz prąd? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 29.05.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Lopesjus! heh, a we wszystkich gniazdkach masz prąd? hihihi Tak. Żeby było śmieszniej, jestem elektrykiem z wykształcenia Mojego wykonawcę mogą polecać w ciemno, od czasu do czasu zlecam mu tez małe robótki w ramach mojej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania _M 04.06.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 No to rzeczywiście podziwiam, za 1300 chciało mu się robić dom 160m? to musi być chyba Twój super przyjaciel !, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocco 04.06.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 czy możecie polecić jakiegoś dobrego projektanta ? nasz obecny przez 3 miesiace nawet jednej kreski nie postawił, zresztą po dwóch miesiącach dzwonił bo zapomniał co miał narysować, więc musimy znaleźć kogos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 08.06.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 czy możecie polecić jakiegoś dobrego projektanta ? nasz obecny przez 3 miesiace nawet jednej kreski nie postawił, zresztą po dwóch miesiącach dzwonił bo zapomniał co miał narysować, więc musimy znaleźć kogos innego Cały projekt czy adaptacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocco 10.06.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Cały projekt czy adaptacja? cały projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 11.06.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 cały projekt Nad każdym z tych gości trzeba stać z batem, inaczej zapomnij o dotrzymaniu terminu. Może jednak lepiej gotowy projekt? Podaje namiary na projektanta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocco 11.06.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 tak to prawda , dlatego zaczelismy juz organizować projekt żeby do przyszłego roku zdażyć, niestety nie ma w gotowcach projektu jak mi się marzy choć ich jest mnóstwo, a marzy mi sie nowoczesna kostka z normalnym piętrem , dla mnie brak skosów na piętrze jest bezcenne, na parterówke mam za małą działkę projekt na którym się wzoruję mam wybrany , musimy go tylko zmniejszyć bo generalnie piętrusy w sieci są duże, póki co ówczesny projektant przeslał w końcu rzuty, ale i tak wyszlo za dużo, w koncu sama rozrysowałam w programie, teraz musi to nanieść jeszcze raz i zobaczymy co z tego sie wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 12.06.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 marzy mi sie nowoczesna kostka z normalnym piętrem Kiedyś podobał mi się taki: http://www.projektygotowe.com/projekty/jednorodzinne_dwukondygnacyjne/bryg_ce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 20.06.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Nie zostało Wam trochę prętów zbrojeniowych? Potrzebuję garść na dokończenie fundamentu pod ogrodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snajper7 20.06.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 czy możecie polecić jakiegoś dobrego projektanta ? nasz obecny przez 3 miesiace nawet jednej kreski nie postawił, zresztą po dwóch miesiącach dzwonił bo zapomniał co miał narysować, więc musimy znaleźć kogos innego Spróbuj u pana Andrzeja Erwinskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts