Darek_P 13.06.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Czy wspomniany wyżej Pan Bogdan robi tylko tynk, czy również ociepla wełenką? Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 13.06.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 cześć Daber Na firmę Drutex uważaj gdzieś na początku naszego forum Anna Wiśniewska opisuje swoje perypetie z tą firmą .Ja wybrałem okna Rehau mają fabrykę w Połczynie Zdroju a swojego przedctawiciela na ul.Zwycięstwa firma Redan Tak, wlasnie troche o Drutex'ie niepochlebnych opinii sie naczytalem, troche za duzo. W Redanie bylem i mi wycenili stolarke (w obwodzie nieco ponad 63 metry, a powierzchnia szyb to prawie 22mkw) na 9 409,00 zł (profil: Rehau Komfort Line -70mm, okucia: WinkHaus Autopilot), o tych profilach pare osob na forum wypowiadalo sie z uznaniem, podobnie jak z profilami Schuco. Wlasnie miedzy tymi dwoma rozwiazaniami bede dokonywal wyboru. Schuco robi u nas FOID LASTRIK (wycena - 10 273,00, okucia: Gretsch-Unitas) i TUR-PLAST (wycena 11 151,65 zł, okucia: Roto NT) Ogolnie zebralem wyceny od 13 albo 14 przedstawicieli/fabryk, ceny mocno zroznicowane, od 8 114,40 (DRUTEX) do 16 850,00 (PPHU MEGA, w tej cenie sporo dodatkow) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 13.06.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzum, a jak tam poszlo rozliczenie transzy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiondek 17.06.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 hehe witam, dziś gościnnie od mamusi bom zamieszkał już... a tpsa podłączy fona za 10 miesięcy !!! namiar na przyłącza wodne ... 501324364, andrzej lusawa - facet tani i solidny, zrobił mi wody ok 80 metrów..uwaga przy telefonie, poniewaz miał operacje tchawicy i ciężko go zrozumieć ale fachowiec dobry bogdan robi wszystko, wełnę też a i kartony też u mnie zrobił cudnie sypialnie... pomysł mój, ale wykonanie pierwsza klasa - jak w allegro zdecydowany pozytyw cieszę sie adamus ze pomogłem opatrzność mi to wynagrodzi... bogdan z ojcem cały mój dom postawili... i stoi narazie chyba i ja wam wkleje pare zdjątek ale to za jakiś czas:) zrobiłem wiele ciekawych rzeczy no i wyszły cudeńka , co do działek , proponuje zadzwonić do Malca może coś jeszcze mu zostało, 603132094... w czym jeszcze moge pomóc? bo za dużo miałem przerwy i straciłem wątki ... żebym mógł zmniejszyć ceny na materiały też bym to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek1969 17.06.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 asiondekczy mógłbyś podać namiary na pana Bogdana od wełny i kartonów na poddasze, a czy znasz kogoś do polbruku godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marwicz 17.06.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam!Gdzie kupujecie piasek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiondek 18.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi - ten opis mówi wszystko, do bogdana numer podawałem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 19.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ... żebym mógł zmniejszyć ceny na materiały też bym to zrobił Hej Asiądek super ze juz domek zamieszkany. Samych uroczych dni w nim życzę... Z ciekawością obejrzałabym jakieś fotki z pomysłami na wykończenie. Juz mi po głowie różne rzeczy chodzą a do końca mam daleko , dopiero ściany stoją. a ceny to by się nieco przydało zmniejszyć ...ha ha...pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 19.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Kurcze ale nie umiem wstawiać czyiś wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 24.06.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 w morde, co z ta pogoda ??!!?? normalnie nic nie mozna zrobic na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 24.06.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Cześć Daber! Przepraszam że tak póżno odpowiadam ale teraz mam mało czasu na kompa wiadomo budowa Co do transzy to przesunołem rozliczenie bo nie wykorzystałem wszystkich pieniędzy z powodu materiałów ,zamówione miesiąc temu teraz dopiero dostałem(kafelki) a na piec mam jeszcze trochę poczekać.W banku z powodu przesunięcia terminu nie robiono jakiś problemów jedynie co to trzeba się zmieścić w końcowym terminie Cześć Asiondek! Gratuluję wprowadzenia się do wymarzonego gniazdka niech Ci słóży jak najlepiej.A co do internetu to może jakaś firma podłączyłaby by Cię drogą radiową. Pozdr.Dzum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankkka 24.06.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam wszystkich.Do tej pory bylam jedynie obserwatorem ale chyba juz pora włączyć sie do rozmow o budowaniu swoich marzeń. Na początek prosiłabym o kontakt DABER 1980.Powód?Prawdopodobnie kiedyś będziemy prawie sąsiadami .Kupiłam właśnie działke niedaleko 33/4 i mam w związku z tym pare pytań .Mam nadzieje ,że zawitasz jeszcze dzisiaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 24.06.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Powód?Prawdopodobnie kiedyś będziemy prawie sąsiadami .Kupiłam właśnie działke niedaleko 33/4 i mam w związku z tym pare pytań .Mam nadzieje ,że zawitasz jeszcze dzisiaj na forum. Witam witam My mamy dzialke 31/26 - na wylocie ze St.Bielic do Gniazdowa. A Twoja gdzie dokladnie jest? Jak bede mogl w czyms pomoc, to b.chetnie. P:ozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 24.06.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 (...) ale teraz mam mało czasu na kompa wiadomo budowa Ale masz fajnie, cholera Ja czekam i czekam, najpierw wykonawca mial dach do skonczenia w Kolobrzegu, a teraz ta pogoda wredna, nie pozwala nic zdzialac... mogloby sie ustabilizowac. Chcialem chociaz pozbyc sie chwastow na dzialce, ale w taka pogode nawet tego nie zrobie, bo deszcz zaraz caly Roundup zmyje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankkka 24.06.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Czesc Daber. Nie wiem jaki teren obejmuje twoja mapka ,ale postaram sie wytłumaczyć .koło ciebie jest transformator na działce 31/25 ,dalej -powiedzmy idąc w dół od głównej drogi dz.31/24.Kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 24.06.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Czesc Daber. Nie wiem jaki teren obejmuje twoja mapka ,ale postaram sie wytłumaczyć .koło ciebie jest transformator na działce 31/25 ,dalej -powiedzmy idąc w dół od głównej drogi dz.31/24.Kojarzysz? Jasne, 31/24 jest zaraz za nasza dzialka (i transformatorem). To jest ta Wasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankkka 24.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Nie nie ta .musisz zejść jeszcze niżej .Zatą dz.31/24 jest następny rząd działek ,i to tam .W tej chwili rosną tam ziemniaki -ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 24.06.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Nie nie ta .musisz zejść jeszcze niżej .Zatą dz.31/24 jest następny rząd działek ,i to tam .W tej chwili rosną tam ziemniaki -ha,ha Ok, juz wiem, na mojej mapce ze starostwa nie ma tych dzialek jeszcze, widac jedynie dzialke 33 - pole rolne. ale ta mapke juz dawno bralem No to po sasiedzku, jakby nie patrzec Na jakim etapie przygotowan jestes, jesli mozna spytac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankkka 24.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Stojąc na glównej drodze przy ostatnim domku (tam jest jakiś rodzinny dom opieki ),będzie biegła droga koło ciebie ,dalej wzdł€ż transformatora,dz.31/24,potem jest działka nr.33/1 i będzie zakręt w prawo i w lewo .Tam prawie 2 HA pola już wszystko sprzedane na działki.Będzie wielkie osiedle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankkka 24.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Do mnie będzie wlewo nr.dz.33/4 ,to będzie chyba 4 rząd domów od drogi głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts