KROPELKA2 10.10.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulinka 11.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 DABER wybraliśmy okna z firmy LASTRIK- wycena Nas nie powaliła na kolana tak jak było np w przypadku M&S czy TURPLAST- a materiały super. Co do dachówki to zmieniliśmy zdanie i wybraliśmy PRODACH, ale jeszcze myślimy nad NELSKAMPEM. I w końcu doczekaliśmy się na strop i kolejny etap mamy już za sobą. Dziś robili schody na piętro , a za dwa dni ruszają ze ściankami piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 12.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 M&S rzeczywiscie jak pamietam bylo kilkanascie % drozsze Ale Tur-plast chyba zrobil mi podobna wycene (nieduzo drozsza). W koncu to ten sam profil. Z checia poznam wasze odczucia juz po montazu, bo ja sam jestem na 99,9% zdecydowany na Lastrik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulinka 12.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ok. z chęcią się podzielę, ale pewnie nie wcześniej niż w połowie listopada albo i na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 20.10.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Beatka35 napisała: namiar na dobrego i taniego przez mnie sprawdzonego dekarza podałam na pw uważam że można na nim polegać prace wykonuje prawie w 100% sam dokładnie i dość szybko u mnie robił 3 tygodnie i prawie zawsze był sam mówi ze tak mu sie lepiej pracuje bo lubi sam wszystkiego dopatrzeć. Nie polecam. Gość przeciągnął mnie od początku września do połowy października z terminem wykonania pokrycia dachu i aktualnie ciągle ma wyłączony tefon (od kilklu dni). To są właśnie polscy wykonawcy. Przestrzegam przed tą osobą: Mirek: 788640518 Poszukuję innego dekarza - sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BoBoW 24.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam wszystkich Poszukuję jakiegoś taniego szamba, tak gdzieś 7-8 m3. Może ktoś podsunie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzum 26.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam ,a ja z kolei poszukuję bezproblemowego kominiarza do odbioru kominów Tommyk - czy znalazłeś firmę która wozi humus? pozdr Dzum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 26.10.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam. Rowniez zwracam sie z pytaniem do szanownych forumowiczow. Skad w okolicach Koszalina najlepiej (czyt. najtaniej) brac material na utwardzenie drogi typu żużel, szlaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiondek 26.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 humus - zadzwon do lusawy on tez ma, co do szlaki lub żużlu to ostrożnie bo podobno teraz nie mozna robić utwardzeń ze względów ekologicznych - i może straż gminna lub miejska wlepić karę - robią natomiast z kruszonego betonu , cegieł itp znaczy tłuczeń - zajedż do niekłonic do kruszarni i sie zapytaj, efektów nie gwarantuje ale kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 27.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dzieki asiondek No wlasnie tez slyszalem ze z tej kruszarni najlepiej brac. Mam jednak taki problem, ze ciezki sprzet rozjezdzil nieco droge na wysokosci mojego przyszlego sasiada, i nie wiem czy bedzie zadowolony jak mu tam gruzu sypne Chyba nie mam wyboru jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 28.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Witam, Widzę, że moja propozycja "pchlego targu" nie przyjęła się. Szkoda. Tym niemniej spróbuję zaoferować coś co mi zostało, a ktoś może potrzebuje. Dach zrobiono mi inaczej niż w projekcie (chociaz wydaje mi sie, że niekoniecznie gorzej) i zostało mi z więźby: - 2 szt. belek 14x14 cm dł. 8,5 m; - 2 szt. 14x 22 cm dł. 7,5 m; - 12 pustaków keramzytowych Terrivy I ( z Koszalina) Może ktoś potrzebuje? Oddam po kosztach. Na wiosne będę miał na zbyciu budę (prawdopodobnie nadwozie z Robura) Zaglada tu ktoś po za mną z Kołobrzegu? tommyk Czy ci specjaliści od hydrauliki robią także na wyjeździe? Będę szukał kogoś do kominka Byrskiego z elektroniką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 31.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Okey. 1.Co do ziemi to pan Kapciak czerwone Volvo 600-37-85-12, przywoził mi ziemię.2.Ten pan z Sianowa ma koparkę New Holland i mi plantował ogródek 601-718-084, 607-222-944,3.Do odbioru kominów 94 316-15-86, starszy pan jeździ na simsonie , nie robi problemów, ma uprawnienia, bierze naprawdę mało jak na kominiarzy4.Hydraulicy to są, jeden z Sianowa, drugi z Tymienia trzeci z Koszalina. Myślę,że to kwiestia dogadania się czy robią na wyjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka79sia 31.10.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 no no..tommyk postępy w budowie waszego domku to należało by wpisać do rekordów,ponieważ mało kto w9-10miesięcy od wbicia pierwszej łopaty wprowadza się do własnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka79sia 31.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 a tak na marginesie FORUMOWICZE :możecie brać pod uwagę poradyTOMMKA bo on ma doświadczenie i naprawdę w realu jego budowa jest super .WIDZIAŁAM W REALU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekalog 01.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Dzięki za namiary na wykonawców CO i CWU będą potrzbni w przyszłym roku do podłącznia pieca i kominka. Teraz znaleźć dobrych fachowców to sztuka. Aktualnie ekipa 3 osobowa ciągnie u nnie rury ogrzewania, wody i kanalizy. Będą układać podłogówkę na parterze i w łazience na piętrze. Mają skończyć w przyszłym tygodniu. Chcę jeszcze w tym roku wylać posadzki. Zależy jak pogoda się utrzyma bo jak przyjdą mrozy to nic z tego. Ma ktoś namiary na dobrą ekipę z miksokretem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 01.11.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Mixokreta ma pan Brożyna, Można też zagadać z Gołdą z tym od tynków mechanicznych to jest jakaś jego rodzina i tak się kontaktują ze sobą i nawzajem zlecają roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 02.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Kto kupował drzwi wewnętrzne z usługą montażu z firmy DREW-MAL ze Szczecińskiej ? My zamówiliśmy tam 9 par z firmy POL-SKONE wraz z regulowanymi ościeżnicami POL-SKONE. Przeraża mnie termin 10 tygodni. Tragedia. Będę musiał podcinać nie które nawet do 3 centymetrów, bo nie da rady już zwiększyć na wysokość otworu. Ma ktoś drzwi tej firmy ? Jakie macie opinie o firmie DREW-MAL ? Czy dobrze montują i przycinają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka79sia 07.11.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 witam wszystkich ,poszukuję dobrych murarzy od zaraz....proszę o namiary jak macie kogo polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaP 10.11.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam Grupę Koszalińskąbardzo serdecznie i z marszu się zapytuję:czy ktoś z Państwa buduje Soprana? Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Zbyszek 11.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Witamy Grupę Koszalińską, a w szczególności Mścice( my wprowadzamy sie na ul. Tulipanów). Nasza budowa ma ruszyć na wiosnę lub jesień 2008. Wszystko zależy od urzędów i banków. Czy może ktoś w okolicach Koszalina stawia dom APS 161 Archi-Projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts