BoBoW 09.07.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam ponownie Cieszę się, że Sławek się odezwał. A jeszcze bardziej cieszy mnie to zadowolenie z wentylacji. U mnie zimy jeszcze nie przepracowała, ale po miesiącu czasu jestem bardzo zadowolony z klimatu w domu. A wg słów p. Sławka za jakiś czas będzie jeszcze lepiej. Dzisiaj rano wyłączyłem system na kilka godzin i już po trzech godzinach atmosfera zaczęła "gęstnieć". A otwarcie kilku okien = przeciąg i trzaskające drzwi. Tak więc jeszcze raz mogę potwierdzić przedmówcę - warto robić wentylację mechaniczną z reku i myślę p. Sławku, że z czystym sumieniem możemy polecić poznański oddział rekuperatory.pl ps. u mnie jest taka sama centrala, ale z zwykłym sterowanien (przełącznik 1-2-3 zamiast panelu comfort air) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulinka 14.07.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ponieważ powoli zaczynam myśleć o wykończeniu kuchni to bardzo proszę o namiary na dobrego stolarza. Myślałam wcześniej o gotowych zestawach np BRW, ale po przeczytaniu postów na forum o tych meblach zaczynam się wahać, choć cena nie jest też taka niska. Może ktoś mógł by mi polecić w Koszalinie lub okolicy dobrego stolarza, który zrobił by projekt wraz z wyceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 14.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Stolarz- 25 km od Koszalina, tani, ładnie wykonuje meble, itp P. Koczan tel. 500 023 543 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulinka 16.07.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dzięki za namiary. A teraz jeszcze pytanie odnośnie bramy. Potrzebuję namiary na kogoś kto robi bramy wjazdowe takie kute ze stali czy czegoś takiego. W miarę szybko i nie drogo. Brama ma być tymczasowa. Działka zagrodzona na razie siatką i jakiś pijaczki mi się tam kręcą i mi paskudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkad 30.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Cześć, czy ktoś wie w jakiej cenie są obecnie wylewki (robocizna + materiał). Możecie mi polecić jakąś fimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulinka 03.10.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Mi robili na początku września. Zapłaciłam za robociznę za metr z układaniem styropianów i innych bajerów 14 zł.( bez materiału) Poszukam w domu namiarów i Ci podeślę. Pan nazywał się Gołda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loppez 05.10.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ja trochę z innej beczki, mam do sprzedania działkę ogrodową z małym drewnianym domkiem w POD "Camping" (droga na Jamno, za nowymi blokami TBS) może ktoś jest zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 14.10.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 witam telefon do Gołdy Krzysztofa jest: 601 895 532, przyda sie tobie i innym, ja przed wakacjami płaciłem jak dobrze pamiętam coś około 14 zł za robociznę. zapewnia materiał też, marka uznana w Koszalinie i okolicach i jeżeli nawet jest trochę droższy niż inni to warto, ja partaczy mam juz dosyć. Cześć, czy ktoś wie w jakiej cenie są obecnie wylewki (robocizna + materiał). Możecie mi polecić jakąś fimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekalog 26.10.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 WitamU mnie widać koniec budowy. Z zewnątrz już pięknie wykończone łącznie z alejkami i trawnikami. W środku wstawić drzwi do pokojów i łazienek i pomalować. Niestety gmina nie wywiązała się ani z podłączenia wody ani kanalizacji. Trzeba kopać szambo i wiercić studnię. Poszukuję wykonawcy szamba. Ma ktoś namiary? Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 17.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 witamile płaciliście ostatnio za położenie paneli podłogowych?oraz jaka jest cena za montaż osprzętu elektrycznego za punkt?pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 19.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Czy znacie kogos kto w obecnych warunkach + wysoki poziom wod gruntowych, podejmie sie wykopania szamba staregi i wkopania nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
licho21 11.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam serdecznie, Proszę o podanie namiarów na dekarzy/ cieśli do wykonania dachu. oczywiście tych sprawdzonych, z których jesteście zadowoleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsia 13.01.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mam do sprzedania zbiornik bezodpływowy (szambo), plasikowy, o pojemności 6 metrów sześciennych. Zbiornik jest w bardzo dobrym stanie, nieuszkodzony, używany przez około pół roku. Był kupiony jako nowy w hurtowni w Koszalinie przy ul. Słowiańskiej. Jest już wyjęty, można go oglądać, stoi w dzielnicy Zagórzyno w Koszalinie. Można go oglądać. Kontakt 606-792-908. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alime 19.01.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 namiary na ciesli i dekarzy, Ryszard Lawer, tel: 602 534 585. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekalog 19.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Mam do sprzedania zbiornik bezodpływowy (szambo), plasikowy, o pojemności 6 metrów sześciennych. Zbiornik jest w bardzo dobrym stanie, nieuszkodzony, używany przez około pół roku. 1. Czy ten zbiornik jeszcze aktualny? 2. Może ktoś jeszcze ma zbiornik do sprzedania? 3. Poszukuję namiarów na wiercenie studni w okolicach Koszalina. Jak kształtują się ceny za kompleksowe wykonanie studni? 4. Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę wytrwałości w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13grzech 25.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, możecie polecić jakąś firmę ,która wybuduje stan surowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia i Grześ 26.01.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam.... W najblizszym czasie planuję postawic swój wymarzony dom. Przeszukuje forum, czytam i szkolę się. Czy jest tu ktoś z oklolic Szczecinka? Pozdrawiam My jesteśmy!! Czaplinek się kłania Myślę, że wykorzystamy to sąsiedztwo i będziemy się dzielić informacjami na temat tanich materiałów i robotników. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misialki 23.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Czy możecie kogoś polecić do wykonania ogrzewania podłogowego? Szukam jakieś sprawdzonej i najlepiej nie drogiej ekipy czy też firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusy 24.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Pan Tomasz Kasprowicz 607 576 256Tani,szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misialki 24.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dzięki - jeszcze ktoś ma jakieś namiary, żeby była skala porównawcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts