dominiaaa 14.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Trzecia działka za warsztatem samochodowym to nasza.Na dwóch stoją już domki,na naszej jeszcze nic się nie dzieje,ale już niedługo Martwi mnie tylko brak kanalizacji.Tymczasowo będziemy zakładać szambo ,bo są juz projekty kanalizy tylko podobno na kasę czekaja w gminie Aha!Jeszcze jedno pytanie do Was.Mój teść nas straszył,że ten teren jest bardzo podmokły.Mieliście jakieś problemy z tym związane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Zbyszek 14.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jak narazie nie mieliśmy żadnych problemów, ale zastanawiamy się nad zrobieniem odwodnienia. Nasz dom to pierwszy za rowem po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulinka 18.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 szpakmarceli01 My braliśmy okna w KOSZALINIE w LASTRIK profil SCHUKO. Do tanich nie należały Na drugim miejscu po TUR PLAS ale jestem zadowolona. A co do Twojego pytania o wentylacji i rekuperacji to ja nie mam żadnych namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpakmarceli01 02.07.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ulinka Już mam okna, wypadło na AVANTE i tak już zostnie.Ale do taniości też nie należą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misialki 21.07.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Poszukujemy teraz kogoś do wykonania ocieplenia wykuszy. Chodzi o ocieplenie styropianem, tynk, parapety, podbitka - czyli na gotowo. Trzy wykusze do obrobienia - czy możecie kogoś polecić - tylko ekipa musi być fachowa bo zależy nam żeby to dobrze zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sophers 29.07.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam, Szukam dobrej ekipy z Koszalina, która by mogła się zająć robotami wykończeniowymi. Możecie kogoś polecić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jawrob 10.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam! Szukam wykonawce - producenta ogrodzen -siatka + slupek -moze byc z podmurowka w systemie lub tez nie, w okollicach Mielna ,Koszalina ,Kolobrzegu.Dzialka w Gaskach. Pozdrawiam! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 04.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 szpakmarceli01 My braliśmy okna w KOSZALINIE w LASTRIK profil SCHUKO. Do tanich nie należały Na drugim miejscu po TUR PLAS ale jestem zadowolona. Witam Też brałem w Lastriku - Schueco Cava - nie macie problemów z opadaniem skrzydel okien? U niektore "hacza" juz po dwukrotnym regulowaniu. Nawet kupilem klucz - torx 15 (czy jakos tak) - i sam regulowalem, ale zakres regulacji w niektorych okien sie juz "konczy" trzebaby poprawic cala szybe wg.mnie. Ogolnie jestem zadowolony, jednak NIEKTORE skrzydla sa niedopasowane. Czy wołać ich na ponowną regulację? Mam tez pytanie do reszty forumowiczów, czy znacie kogoś kto zrobi tanio i ładnie DREWUTNIE???? Taką na 12-14 kubików? Na wiosnę chciałbym taką postawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 04.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam, Szukam dobrej ekipy z Koszalina, która by mogła się zająć robotami wykończeniowymi. Możecie kogoś polecić ? Pozdrawiam Ja moge polecić kafelkarzy - w tamtym roku brali 50zł/mkw - 889-243-353 - Marek, robili u nas calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack74 02.10.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 WitamTeż brałem w Lastriku - Schueco Cava - nie macie problemów z opadaniem skrzydel okien? U niektore "hacza" juz po dwukrotnym regulowaniu. Nawet kupilem klucz - torx 15 (czy jakos tak) - i sam regulowalem, ale zakres regulacji w niektorych okien sie juz "konczy" trzebaby poprawic cala szybe wg.mnie.Ogolnie jestem zadowolony, jednak NIEKTORE skrzydla sa niedopasowane. Czy wołać ich na ponowną regulację? Jeśłi masz jakiekolwiek problemy z oknami to powinieneś zgłosić to do fabryki, bo może okazać się że trzeba przeszklić okno. Pamiętaj że jesli masz gwarancję i coś uszkodzisz , to już tej gwarancji nie masz. Opadanie może by zwiazane z wieloma rzeczami, nie chcę tu deliberować , bo mogę wyjść na zawistnika - dobrze jest poczytać fora typu oknotes, oknonet. Okno nie jest równe oknu - najczęsciej z powodu producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 02.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Mam do sprzedania stalowe rury fi 200 mm do podłączenia pieca na paliwo stałe, używane przez 2 m-ce:- 3 x kolanka regulowane - 1 x rura prosta około 1 mCena do uzgodnienia, odbiór Koszalin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abo222 03.01.2010 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dobry dekarz Sławek Wilczek o namiar można zapytać w Careco na Szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 05.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam Ziomków z Koszalina, choc sam jestem z okolic Słupska Czy miał ktoś przyjemność z koszalińską firmą MEGA - dystrybutor Oknoplast? Jakieś opinie, szczególnie na temat fachowości montażu? Pytam, gdyż mam zamiar montować okna Oknoplastu u siebie, a o słupskiej MEGA (dokładnie Bolesławice) słyszałem różne opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack74 16.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 hej proponuję ci sprawdzić też inne firmy - Oknoplast jest mocno rozreklamowany, a co do jakości okien , to możesz dostać lepsze. O samej firmie montującej okna nie powiem za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekalog 03.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 W związku z pytaniami na PW temat wiercenia studni w okolicach Koszalina informuję, ze sytuacja wyglada bardziej niż tragicznie. Cena 1m odwiertu dla rury 110mm wynosi ok 300zł z materiałem. Należy liczyc się z wydatkiem ok 10 000zł za studnię na gotowo. A jeszcze terminy zaklepane na najbliższe pół roku. Studniarze w razie telefonu nawet nie przyjmują zamówień! Ja ściągałem studniarza z okolic Warszawy, który brał 120 zł za metr z materiałem. Cała studnia wyszła za 5000 zł. Czyli 5 tys w kieszeni. Znalazł wodę, ktora wypływa jak źródło. Bez pompy można podlewać działke. Ten studniarz chętnie przyjedzie w nasze okolice ale trzeba zebrać jak najwięcej zamówień. W moim wypadku było nas trzech ale kręcił nosem, że mało. Telefony do studniarzy w Koszalinie - można sobie zadzwonić i porównać ceny 604751348, 728347412. Telefon do studniarza spod Warszawy 604380964. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luigi hydraulik 16.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Uslugi hydrauliczne na terenie koszalina i okolic. W razie pytań tel. 600686967 tanio i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skubisie 21.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam wszystkich zapracowanych na swoich budowach i walczacych jeszcze z urzędami! Ja jako świeżynka na tym forum ,mam nadzieje że niedługo będe miała okazje brać udział w wymianie informacji nt.co gdzie i za ile! bitwa moja bedzie odbywać sie w Starych Bielicach,narazie walka trwa na urzedowym polu!Przy okazji jeśli ktoś z Waszych znajomych poszukuje działki pod budowe to może skorzysta z mojej oferty - mam do sprzedania kilka działek w St.Bielicach.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el.tomo 29.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witamy sympatyków forum ! Za ok 2 miesiące chcemy ruszyć z budową. Na razie ceny na lokalnym rynku wprost zwaliły nas z nóg. Gdzie najtaniej w okolicy można nabyć materiały ? A może ktoś jest chętny by wspólnie zakupić materiały by obniżyć ich koszt ? Szukamy też dobrego i solidnego kierownika budowy. Kogo polecacie ? PozdrawiamyAgata i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Appi 29.03.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam. My z Żoną czekamy na pozwolenie na budowę (powinno być najpóźniej w piątek). Następnie jeszcze tylko kredyt załatwić i ruszamy. Budowa w Konikowie. Całkiem sporą część materiałów już mamy (porotherm, dach, strop, więźba,bloczki, firma do budowy). Brakuje tylko kierownika budowy. Aga i Paweł Ps. Ja dostałem dosyć tanio materiały w Budhaus i ExtraDach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solid 26.04.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie !Jestem nowym użytkownikiem, mój wymarzony dom mam zamiar wybudować w malowniczych okolicach Skwierzynki, zmienił sie tu niedawno plan zagospodarowania, w wyniku tej zmiany powstało kilka fajnych działek pod budowę, np takich jak ta:http://otodom.pl/index.php?mod=show&insId=5700751Jeśli jest ktoś również zainteresowany budową w tych okolicach - kontakt 518455575Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts