Malwina Napiórska 18.06.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ponawiam pytanie... Korzystał ktoś z usług Niebieskiej łazienki z Koszalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 29.06.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja zamawiałem połowe armatury i białego montażu. Trzeba przejrzeć ceny bo u innych da się niektóre rzeczy taniej.Ale generalnie jesteśmy zadowoleni. Zamawialiśmy:- 2x bateria Grohe- 1x komplet Hansgrohe (bateria wannowo-prysznicowa + umywalkowa)- 1x wanna KOŁO- 1x Kabina Cersanit Wszystko doszło w dobrym stanie i w ciągu 4 dni. Odbiór od nich z magaznu taxówką bagażową. @leone:- stropy i nadproża - najtaniej zrobić monolitycznie; ale żeby przyspieszyć można wziąć prefabrykowane - albo systemowe albo np. z Przemysłówki- systemy kominowe - dość tanio i dobrze wychodzą IBF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pchełeczka 30.07.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Hej Poszukuje pilnie dobrej ekipy remontowej do wykonczenia w domu, podłóg , ścian , sufitu itd. Prosze o jakies namiary !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leone 14.08.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Muszę wybrać jakąś firmę do monitoringu budowy. Może ktoś polecić lub przestrzec przed jakąś? W sumie w Koszalinie wielkiego wyboru chyba nie ma? Czy system alarmowy instalować we własnym zakresie (znajomy instalator) czy ich ceny za instalacje i jakość tej instalacji są na normalnym poziomie? Jakie ceny abonamentów oferują (to na pewno uzależniają od okresu umowy)? Podzielcie się z kogo korzystacie i jakie jest wasze zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PARDET 11.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 witam jestem tu po raz pierwszy,jestem parkieciarzem z 20 letnim doświadczeniem w branży,właśnie jestem na etapie kupna starego domu do totalnego remontu i rozbudowy,spodobał mi się ten temat forum pewnie będę tu zaglądał częściej,jakby były jakieś pytania odnośnie parkietów to służę swoją wiedzą i doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 11.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 po paru miesiącach bez internetu:( domek dalej wykańczam mieszkamy juz w nim od czerwca. od czasów położenia tynku wew i posadzek robie w nim wszystko sam. Aktualnie ocieplam dom styropian 15cm classic Arbet kleje na piankę. pow ścian około 210m2. Klej do siatki firmy fast. Materiały zakupiłem w hurtowni T&M. ceny mają naprawdę konkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mn81 07.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 witam znacie moze jakas dobra ekipe budowlana ktora zrobi wszystko do SSO z okolic koszalina i sianowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agazak 10.01.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam,dołączam się do pytania o sprawdzoną lub polecaną ekipę budowlaną do SSO z okolic Koszalina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 31.01.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Polecam złapać jakąś ekipę z Bytowa. Są chyba 3 działające obecnie na oś. UE. Nie słyszałem, żeby ktokolwiek narzekał. Ale to może w godzinach pracy osobiście się przejdźcie i poszukajcie. Zazwyczaj wożą ze sobą przyczepę kempingową. Niestety ekipy murarzy są krótkotrwałe. Nawet jak "firma" działa kilka lat to pracownicy zmieniają się praktycznie co sezon. Jak komuś wybudują super - to za rok może się okazać, że tak super nie będzie. Tak było u mnie. Ekipa z Malechowa wybudowała w okolicy około 10 domków przez 2 poprzednie lata. A na sezon 2011 praktycznie cała ekipa się zmieniła - i musiałem ich wyrzucić po wylaniu wieńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbert Tomaszewski 12.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam wszystkich serdecznie,na tym forum jestem po raz pierwszy i chciałbym skierować swoją ofertę do firm jak i osób prywatnych. Prowadzę firmę elektryczną z usługami w szerokim zakresie. Gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam na stronę http://www.elnort.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 29.03.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Przymierzałam się, ale ostatecznie wyszło mi taniej w innych sklepach. Nie wiem kto i jak pytał - ale: My kupiliśmy prawie całą armaturę u nich. Koszt dowozu do magazynu w koszalinie jest jakiś znikomy. Pozniej mozna sobie wziąć taksówkę bagażową czy coś. Ja kupiłem: - 2x bateria umywalkowa grohe - 1x komplet baterii łazienkowych hansgrohe - 2x panel prysznicowy Deante - 1x wanna koła - 1x kabina cersanitu Wyszlo najkorzystniej przy tych produktach. Ale nie wszystkie były konkurencyjnych cenach. Trzeba wybierac. Ale terminow dotrzymywali. Bez problemów generalnie. Umywalki z szafkami (2 sztuki) kupilismy w IKEA. Przy tej wielkości kótrą wybraliśmy to nawet z dojazdem się opłaciło. A są super w utrzymaniu. Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damcio151 26.04.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Czy ktoś wie gdzie mogę kupić w okolicach drewniane stemple budowlane 3.2m ? Może ktoś ma na sprzedaż używane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 08.02.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Oj , ale tu cichutko . Wszyscy już się wybudowali ? Matilde , jak domek ?Ja właściwie w innej sprawie . Poszukuje (darmowego najlepiej) gruzu na drogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 20.02.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 zadzwoń do SAKa. Oni mają kruszarkę więc większość betonu rozbiórkowego idzie przez nich.możesz skontaktować się z Infrabudem na budowie Wojska Polskiego bo tam zdejmują trylinkę, która była pod asfaltem.Wkrótce ruszą z frezowaniem asfaltu i robiórką chodnika Wałdysława IV przy wylocie na Jamno więc jakoś materiał będą mieli. Proponuję podpytąc - ale najlepiej kierowników na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 23.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam serdecznie poszukuje ekipy z okolic Koszalina która wykonuje ogrodzenia z siadki jeśli ktoś ma namiary na kogoś rzetelnego to będę bardzo wdzięczny pozdrawiaJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca76 25.05.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 WitamBuduję dom w Niekłonicach. Na obecnym etapie poszukuję dobrej ekipy od tynków. Czytałem pozytywne opinie o p. Gołdzie. Może ktoś ma aktualny kontakt do niego? A może ktoś poleca kogoś innego z dobrą opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 03.06.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witam Buduję dom w Niekłonicach. Na obecnym etapie poszukuję dobrej ekipy od tynków. Czytałem pozytywne opinie o p. Gołdzie. Może ktoś ma aktualny kontakt do niego? A może ktoś poleca kogoś innego z dobrą opinią? Witam. Polecam tynki Adamowski Mariusz - 602 322 506. posadzki 601 674 820 Dziubek. 1-2 dni posadzki 200m2 około 2tyg. 600m2 tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino777 15.06.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 @jaca76, gdzie się budujesz?? ja kupiłem działkę zaraz koło stadniny i załatwiam papiery, mam nadzieję, wylać fundament w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.Koszalin 14.07.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam Jak potrzebują Państwo materiałów budowlanych, projektanta czy kierownika budowy bez ograniczeń lub rzetelnej firmy, która wykona Państwa dom to proszę o kontakt. Współpracuje z wykonawcami, projektantami, kierownikami budów. Potrzebują Państwo wyceny materiałów, nie ma najmniejszego problemu. Wyliczam ilość materiału i jego ceny na podstawie projektów. Zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daklecjusz35 28.08.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam , jestem nowy,buduję dom pod Kołobrzegiem ale z racji pracy w Koszalinie trafiłem w poszukiwaniu okien m.in do firmy Womib w Koszalinie mają okna kilku producentów, ceny rózne jak i u innych dealerów, ale przekonuje mnie na tą chwile obsługa i chęć wyjaśniania mi moich wątpliwości. Czy ktoś może coś o nich powiedzieć?. Będę wdzięczny. DarekPs. Jakie drzwi na zewnątrz polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts