Marcin.Koszalin 28.08.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam , jestem nowy,buduję dom pod Kołobrzegiem ale z racji pracy w Koszalinie trafiłem w poszukiwaniu okien m.in do firmy Womib w Koszalinie mają okna kilku producentów, ceny rózne jak i u innych dealerów, ale przekonuje mnie na tą chwile obsługa i chęć wyjaśniania mi moich wątpliwości. Czy ktoś może coś o nich powiedzieć?. Będę wdzięczny. Darek Ps. Jakie drzwi na zewnątrz polecacie? Witam, Mieszkam od urodzenia w Koszalinie i o firmie nie słyszałem . Wszedłem na ich stronę i mają trochę za sobą. Ja w sumie o drzwiach. Konkretnych producentów nie będę polecał, ale przy zakupie sprawdzaj czy blacha, z której są zrobione jest gruba ( tanie drzwi odchudzają i stosują ok 0,5 mm blachę), Ocieplenie z pianki ( dobre wygłuszenie akustyczne oraz cieplne ) - występuje jeszcze wełna. Dobra obsługa i fachowy montaż jest na Jaśminowej 6 ( znajomy kupował u nich ) Szybki i czysty montaż. A jak będziesz potrzebowała dachówki to śmiało pisz to coś dobierzemy w fajnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daklecjusz35 29.08.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Marcin.Koszalin dziękuję za informację. Co do Womibu mają szeroką ofertę i w sumie przekonują mnie jako sprzedawcy, w stosunku do innych dealerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel___z 11.09.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam. Jeżeli ktoś ma namiar na sprawdzoną ekipę budowlaną, której nie trzeba pilnować to będę wdzięczny. Do wykonania sso - fundament już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markota 12.11.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Chciałabym przestrzec wszystkie osoby z okolic przed firmą Tom-San Tomasz Szpil. Mam od nich ogrodzenie wraz z napędem bramy przesuwnej z firmy Wiśniowski. Pierwsze problemy zaczęły się 20 dni po montażu bramy w zeszłym roku - wysiadł napęd. Najgorsze jest to, że oni w ogóle nie reagują na zgłoszenie reklamacyjne. Po długim oczekiwaniu na naprawę, udało się w końcu naprawić napęd. W tym roku sytuacja się powtórzyła. Czekam na przyjazd ekipy już trzeci tydzień, co dnia otwieram ręcznie bramę, i właśnie, po wielokrotnych prośbach, przekazuję sprawę do Rzecznika Konsumentów. Wiśniowski jako producent sprawę ma także w głębokim poważaniu. Tom-San Tomasz Szpil to totalne ignorowanie klienta, który zapłacił za usługę. Ktoś, kto reklamuje zakupiony u nich produkt, nie jest dla nich już klientem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 13.11.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 100% zgodności. Na szczęście nie z moich doświadczeń.Jak już to polecam Tomex. Na końcu tej samej ulicy. W budynku dawnej "Bajki" (od tyłu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.Koszalin 20.11.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Witam, Jak ktoś będzie zainteresowany zakupem materiałów wykończeniowych ( płytki, armatura itp. ) do domu zapraszam do kontaktu. Ceny bardzo atrakcyjne i co najważniejsze produkty Polskie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino777 25.11.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ktoś wie gdzie robią plastikowe drzwi zewnętrzne?? mam taki wynalazek zamontowany w domu teraz i muszę wymienić bo są nieszczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 04.12.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 PHU DACH w Kretominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOCHU-M 06.01.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam grupę koszalińską!Przymierzam się do budowy domu, przeglądam już od dłuższego czasu projekty.Zarysowana jest już wizja prostego ale z nowoczesną nutą domku o powierzchni ok 150m2, tylko nie mogę trafić na właśnie TEN projekt.Jak z zewnątrz OK, to środek nie odpowiada i na odwrót. Do tego i tak dochodzi z reguly sporo przeróbek.Czyli adaptacja gotowca i to znaczna. Stąd pada pomysł na projekt indywidualny.Czy możecie polecić w Koszalinie sensownego architekta/projektanta który nie zedrze ze mnie skóry? Czy warto to robić w Koszalinie, czy lepiej poszukać gdzie indziej (Słupsk, Białogard)? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii, bo spotkałem się z opinią że w Koszalinie projekt indywidualny bardzo drogo wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 26.01.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Poszukuje firmy która wykona tynk na elewacji oraz podbitkę. Ktoś kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino777 26.01.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ma ktoś namiar na sprawdzonego kierownika budowy i ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin.Koszalin 23.03.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ma ktoś namiar na sprawdzonego kierownika budowy i ekipę Witam, Podaje numer do Kierownika 606492564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino777 23.03.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapl 13.04.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam grupę koszalińską! Jestem na etapie planowania zagospodarowania przestrzeni na zewnątrz, poszukuję ziemi, chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekujb 15.11.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Witam,Proszę o podzielenie się informacjami ile kosztuje w Koszalinie tynkowanie, posadzki, elektryka, hydraulika, malowanie itp. ... czyli szukam informacji na temat kosztów robocizny we wnętrzu. W tym rejonie kraju wydaje się, że jakoś jest drogo ...Chodzi mi o informacje kogo szukać, gdzie, do jakich cen się targować ... żeby nie dać się wykorzystywać cwanym wykonawcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Gajewski 20.01.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich z grupy Koszalińskiej.Zaczynam wiosną budować dom na Jamnie. Ma ktoś namiar na niedrogą ekipę murarzy?Ściany z suporexu, około 350m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sar.Adamus 10.02.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Melduje się od września ruszamy z robotą w konikowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewy849 28.01.2018 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Budujesz dom w Koszalinie i okolicy. Forum idealne dla was do wymiany opinii o fachowcach, problemach, pomyslach https://www.facebook.com/groups/1795720574077768/ Złączmy się na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts