Anna Wiśniewska 09.08.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 U mnie w biurze obłędnie. Klimatyzator nic nie daje a ja się duszę powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 09.08.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam całe towarzystwo po małej tygodniowej przerwie Geronimo007 - wydaje mi się, że czym więcej projektów oglądasz, tym Twój wybór będzie trudniejszy. Były 2 a teraz są już 3. I niestety wszystkie fajne. Może kieruj się również kosztorysem wybudowania domu? W każdym bądź razie, cieszę się, że to już za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 09.08.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Czesc ! A kosztorysy sa bardzo podobne roznica <5% i co . Jedno wiem wiecej nie ogladam ) Pzdr ! W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 09.08.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Anna Wiśniewska, czytałem, że już przeprowadziliście się, moje gratulacje http://www.enter.net.pl/www/betty/emots/1/ok.gif. bardzo podoba mi się między innymi kuchnia, szafki w ciepłych kolorach i dużo okien, super. zazdroszczę, że Ty już, a ja jeszcze nie Ps. U mnie też gorąco ale jak wspomnę deszczowy lipiec, to od razu mi lepiej. Mam pytanie do forumowiczów, czy ktoś wie gdzie w okolicy robią okiennice, będe bardzo wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Dzięki Latarniku! Mieszka się super. Mimo niedogodnosci, które urastają do rangi atrakcji. Np drabino- schody w rozbabranej betoniastej klatce schodowej czy też brak ciepłej wody. No ale na salonach już przytulnie A dziś nam montują rolety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 09.08.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Geronimo007, dokładnie Cię rozumiem, bo sam byłem w takiej sytuacji. Może wypisz sobie na kartce co chciałbyś aby Twoj dom posiadał, np spiżarnia, garaż w bryle domu lub nie, super dużu salon z oknami na cała ścianę itd., lub spróbuj zapytać się na forum czy ktoś buduje wg. takiego projektu. Ja tak poznałem innego inwestora, który budował taki sam domek i do tej pory wymieniamy się doświadczeniami i zdjęciami. ( chociaż dzieli nas sporo ilość kilometrów). Przynajmniej mam porównanie czy jakiś budowlaniec nie chce mnie naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 09.08.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Aniu, to wszystko drobiazgi, mieszkacie u siebie, w pięknej okolicy, pogoda dopisuje na grila, ogródek coraz bardziej zagospodarowany i bardziej kolorowy, czego tu więcej trzeba? (no może z tą zimną wodą to kłopot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 09.08.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Aniu a jak długo dojeżdżasz do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 10 minut samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 09.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Łeeeee, to prawie pracujesz na miejscu Geronimo007, Manuela II ma małżeńską sypilanię, jest to niezły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Tabliczka Konikowo stoi ok 5 metrów za tabliczką oznaczającą koniec Koszalina. A ze droga całkiem całkiem, to licząc poranne mini- korki i światła, w najgorszym razie będzie 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 09.08.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ponawiam pytanie, czy ktoś wie gdzie wykonują okiennice drewniane?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Chyba jednak nikt nie wie Ja nie wiem na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 16.08.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witam wszystkich obecnych i nieobecnych ale tylko usprawiedliwionych budową swoich domów. Rzeczywiście chyba w naszej okolicy nikt jeszcze nie wstawiał okiennic i będę musiał poszukac pomocy wśród stolarzy, choć wolałbym stolarza z polecenia W tej chwili jestem na etapie ukończenia elektryki, a 23 sierpnia wchodzi ekipa od tynków. W końcu domek w środku będzie wyglądał na bardziej ucywilizowany . Chciałbym też wyrównać teren ale mam małą zagwozdkę z rynnami, mianowicie nie bardzo mam pomysł na odprowadzenie deszczówki, chyba wkopię rynny daleko w ogród. Wokół mnie rośnie las a więc nie będę miał problemów z podmakaniem. (tak mi się wydaje ) Odezwijcie się, na jakim etapie budowy teraz jesteście. Ania jest już po parapetówce, ta to ma dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 A własnie się dowiedziałam, że mam jeszcze lepiej, bo od czwartku idę na 12- sto dniowy urlopik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 16.08.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 czyżby jakiś wyjazd, czy może urlop na łonie rodziny i nowiutkiego domku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Na łonie nowego domku Mąż niestety bez urlopu więc poodpoczywam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 18.08.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Aniu życzę udanegohttp://www.enter.net.pl/www/betty/emots/1/drink.gif i słonecznego http://www.enter.net.pl/www/betty/emots/1/okularnik.gif urlopu. Ps. super rudy kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikom 21.08.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 dla formalnosci DRUTEX NIE MA FIRMOWYCH SALONOW SPRZEDZY DRUREX NIE MA ODDZIALOW FIRMOWYCH !!!! teraz kazda dziura gdzie handluje sie oknami ma napis SALON lub FIRMOWY PUNKT SPRZEDAZY jesli mowisz o sprzedawcy z ul Powstancow Wiel. 2. jest to tylko i wylacznie PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY sprawdz http://www.drutex.com.pl .... Sprawdzone: na przykład w Gdyni i Sopocie punkty handlowe sa opisane na stronie Drutexu jako "SALON FIRMOWY DRUTEX". A swoja droga, bardzo mnie interesuja wyniki wojny reklamacyjnej z ta firma - czy Annie Wiśniewskiej udało się załatwić wszystkie reklamacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 22.08.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Witam grupę koszalińską po przerwie ! Prace tzw. wykończeniowe są dosłownie WYKOŃCZENIOWE i to zarówno pod kątem angażowania jak i $$$$ mnie udało sie się juz ukończyć instalacje elektryczne, wodne-kan, c.o. oraz tynki nie wiem jakie tynki kładliście u siebie ja wiem tylko jedno: jeśli tynk to tylko CEMENTOWO-WAPIENNY !!! mam taki gotowy BAUMIT, 4 dni po kładzeniu tynku (maszynowo) i położeniu gładzi ( wapiennych) moje ściany wyglądają cudownie (gładkością wcale nie różnią sie od gipsowych) a do tego są zupełnie suche (pozdrawiam fanów gipsu z sąsiedztwa z ich kapiącymi tynkami gipsowymi). Teraz kładziemy styropian na podłogę by w połowie tygodnia wylać posadzkę , zaczynam tez ocieplanie zewnętrznych ścian. Mam nadzieję że pogoda dopisze i do końca września bedzie na tyle ciepło i sucho że uda mi sie dokończyć wiele prac na zewnątrz Pozdrawiam grupowiczów i życzę powodzenia ! Strona Adamusa: http://www.eweb.pl/forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts