asiondek 26.06.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 gl 124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek W. 13.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Cześć wszystkimPoszukuję ekipy do tynków tradycyjnych, najlepiej z agregatem, ale może być też bez. Dość pilne. Ma może ktoś jakieś namiaryPozdrSlawek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek W. 13.07.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 a jeszcze zapomniałem dodać że będzie tego ok. 300 m2 - na razie tylko tynki zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathleenka 14.07.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam Pilnie potrzebuje cegłe rozbiórkowa - okolice Koszalina, Białogardu Jeżeli posiadacie do sprzedania lub macie namiary na chcacego sprzedac proszę o namiary sprawa dość pilna, pozdrawiam i dzieki z góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdzislaw 21.07.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Czesc,Wlasnie kupilem dzialke w Grzybowie i zalatwiam pozwolenie na budowe. Projekt juz mam, to Emanuela II (lustrzane odbicie) http://www.dobredomy.pl/?id_project=61 Poszukuje dobrej ekipy "pod klucz". Prosilbym o rekomendacje.Zdzislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 05.08.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 witam wszystkich budujacych wybudowanych oraz tych ktorzy wlasnie maja taki zamiar tak jak ja od dluzszego juz czasu .szukam dzialki gdzies na obrzezach koszalina i okazuje sie ze to nie takie proste moze skwierzynka moze kretomino, konikowo sama nie wiem a moze juz wszystkie ladne i atrakcyjne dzialki (w rozsądnej cenie ) sa pozajmowane .ByLabym wdzieczna gdyby ktos cos wiedzial o kawalku ziemi pod budowe .Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 05.08.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 wrocilam wlasnie z szybkiej wycieczki po konikowie (deszcz nas gonil) czy ktos moze cos wie na temat dzialek tam polozonych??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 05.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Czy ktos z Was wie moze gdzie w okolicach ktos buduje MELANIE z Archipelagu?????? Bardzo licze na wasza pomoc!!!!!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 wrocilam wlasnie z szybkiej wycieczki po konikowie (deszcz nas gonil) czy ktos moze cos wie na temat dzialek tam polozonych??????????? Witam Ja mieszkam w Konikowie, i z tego, co wiem, z działkami już tam ciężko. Troszkę łatwiej jeszcze w Nikłonicach. Niestety nie znam telefonów do rolników, którzy jeszcze ziemię sprzedają, ale spróbuję popytać i jak najszybciej dam Ci znać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Bardzo Ci Aniu dziekuje tak po cichu liczylam na to ze sie odezwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Bardzo Ci Aniu dziekuje tak po cichu liczylam na to ze sie odezwiesz Popytam i dam znać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 http://www.projekty.murator.pl/projekt?]dProjektu=279&]dKolekcji=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 06.08.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 dlaczego mi to nie wchodzi-moze mnie ktos oswieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 07.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Anna wisniewska Bylam dzisiaj jeszcze raz w konikowie i nawet -ku mojej uciesze - zidentyfikowalam twoj dom (oczywiscie po plocie) w zwiazku z tym mam pare pytan: 1.jakie wymiary ma twoja dzialka ,2.dwie dzialki dalej od ciebie nic sie nie dzieje ,jest nawet niezle zarosniete ,czy moze cos wiesz o tej dzialce?3.musze powiedziec ze jest tam ladnie ,wiec gdyby sie cos znalazlo to warto sie nad tym zastanowic javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Anna wisniewska Bylam dzisiaj jeszcze raz w konikowie i nawet -ku mojej uciesze - zidentyfikowalam twoj dom (oczywiscie po plocie) w zwiazku z tym mam pare pytan: 1.jakie wymiary ma twoja dzialka ,2.dwie dzialki dalej od ciebie nic sie nie dzieje ,jest nawet niezle zarosniete ,czy moze cos wiesz o tej dzialce?3.musze powiedziec ze jest tam ladnie ,wiec gdyby sie cos znalazlo to warto sie nad tym zastanowic javascript:emoticon('') Trzeba było do drzwi zapukać i na kawę się dać zaprosić! Wymiary działki muszę gdzieś znaleźć. Na pewno ma 11,8 ara. Ta działeczka obok jest kupiona, ale nic się na niej nie dzieje, jak zresztą jeszcze na kilku innych w tym samym pasie i o jeden wcześniej. Albo ludzie zrobili sobie lokatę kapitału, albo zbierają dopiero na budowę - nie wiem Numery telefonów zbieram, rozesłałam witki, czekam na efekty. Znam jeden nr, w pobliżu na płocie wisi, że działka na sprzedaż. Zaraz Ci prześlę na priva. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 07.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 nie jestem pewna czy dostalas moja odpowiedz na priva - potwierdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 nie jestem pewna czy dostalas moja odpowiedz na priva - potwierdz No jasne I jeszzce Ci coś napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka67 08.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ANIA .W -wysłałam ci wiadomosc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathleenka 09.08.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam ! Mam pytanie czy ktos ma namiary na firmę tnąca terakotę , gres na podłogi. Chodzi mi o wycięcie fali , łuku ? Podejrzewam , że moga się tym trudnic zakłady kamieniarskie, obróbki kamienia czy coś w tym stylu ? Jak możecie to pomóżcie !? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 13.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Architekt w Koszalinie. Czy mozecie kogos polecic? Chcemy kilka zmian w projekcie zrobic. W ksiazce telefonicznej architektow jest dosc sporo, wolalabym kogos z polecenia, ale jak na razie nikt ze znajomych sie nie budowal. Jakie sa wasze doswiadczenia z architektami? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts