Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa koszalinska

lewy849

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
witam wszystkich budujacych wybudowanych oraz tych ktorzy wlasnie maja taki zamiar tak jak ja od dluzszego juz czasu .szukam dzialki gdzies na obrzezach koszalina i okazuje sie ze to nie takie proste moze skwierzynka moze kretomino, konikowo sama nie wiem a moze juz wszystkie ladne i atrakcyjne dzialki (w rozsądnej cenie ) sa pozajmowane .ByLabym wdzieczna gdyby ktos cos wiedzial o kawalku ziemi pod budowe .Z gory dziekuje

wrocilam wlasnie z szybkiej wycieczki po konikowie (deszcz nas gonil) czy ktos moze cos wie na temat dzialek tam polozonych???????????

Witam

Ja mieszkam w Konikowie, i z tego, co wiem, z działkami już tam ciężko. Troszkę łatwiej jeszcze w Nikłonicach.

Niestety nie znam telefonów do rolników, którzy jeszcze ziemię sprzedają, ale spróbuję popytać i jak najszybciej dam Ci znać.

Pozdrawiam.

Anna wisniewska Bylam dzisiaj jeszcze raz w konikowie i nawet -ku mojej uciesze - zidentyfikowalam twoj dom (oczywiscie po plocie) w zwiazku z tym mam pare pytan: 1.jakie wymiary ma twoja dzialka ,2.dwie dzialki dalej od ciebie nic sie nie dzieje ,jest nawet niezle zarosniete ,czy moze cos wiesz o tej dzialce?3.musze powiedziec ze jest tam ladnie ,wiec gdyby sie cos znalazlo to warto sie nad tym zastanowic javascript:emoticon(':lol:')

Anna wisniewska Bylam dzisiaj jeszcze raz w konikowie i nawet -ku mojej uciesze - zidentyfikowalam twoj dom (oczywiscie po plocie) w zwiazku z tym mam pare pytan: 1.jakie wymiary ma twoja dzialka ,2.dwie dzialki dalej od ciebie nic sie nie dzieje ,jest nawet niezle zarosniete ,czy moze cos wiesz o tej dzialce?3.musze powiedziec ze jest tam ladnie ,wiec gdyby sie cos znalazlo to warto sie nad tym zastanowic javascript:emoticon(':lol:')

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trzeba było do drzwi zapukać i na kawę się dać zaprosić!

Wymiary działki muszę gdzieś znaleźć. Na pewno ma 11,8 ara.

Ta działeczka obok jest kupiona, ale nic się na niej nie dzieje, jak zresztą jeszcze na kilku innych w tym samym pasie i o jeden wcześniej. Albo ludzie zrobili sobie lokatę kapitału, albo zbierają dopiero na budowę - nie wiem :roll:

Numery telefonów zbieram, rozesłałam witki, czekam na efekty. Znam jeden nr, w pobliżu na płocie wisi, że działka na sprzedaż. Zaraz Ci prześlę na priva.

Pozdrawiam!

:lol: