Viki 06.07.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 już siedzęm przed kompem jedna warswa pod domem do zdjęcia i fundament wykopany w tym tygodniu zaczynam kopać garaż ,a w następnym tygodniu zalewanko dzisiaj została postawiona buda jakby żona wygoniła cię zdomu służę kluczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 13.07.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Witam wszystkich ! W ramach aktywizacji Koszalina mam kolejną propozycję: mam zamiar zrobic naszą skromną koszalińską mapę forumowiczów , mam nadzieję, że ujawnicie sie i będzie co nanosić na mapkę (u nas inaczej niż u geodetów zupełnie gratis każdy punkt na mapie ). Zapraszamy ujawnijcie się ! PS. Viki mały upgrade na Twojej stronce zapraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 13.07.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 adamus daj więcej jak możesz (dobre) na jednej ręce mam viki mam ograniczone ruchy niedługo cię to spotka ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 13.07.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Co Ty tam robisz przy tym kompie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 13.07.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 o czym ty myślisz oglądamy z córcią o2 dla każdego coś po ciężkiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 13.07.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 A to co innego, VIKI w tym tygodniu zrobię małą zmianę otworzymy stronke pod adresem http://www.forum.koszalina.pl i tam bedziemy bawić sie w co i jak w budowaniu tam też bedzie nasza koszalińska mapka, raz jeszcze zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 13.07.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 tzn.zagniemy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak131 14.07.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Witam wszystkich.Jak milo ze grupa tak sie uaktywnila.Dawno mnie tu nie bylo az tu dzis patrze i ocza nie wierze tyle postow.U mnie papierologia z podzialem dzialki trwala 8 miesiecy ale to nie Koszalin tylko Swidwin.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 14.07.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 pozdrowienia dla świdwina na jakim jesteś etapie napisz coś co budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak131 16.07.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Jestem na etapie walki o uzyskanie pozwolenia na budow gdyz kupilem dzialke w szczerym polu i cale uzbrojenie jest na mojej lysiejacej w zatrwazajacym tempie glowie.Jak wszystko pojdzie dobrze to zaczynam 1 wrzesnia.Niestety sprawa utknela mi na etapie pozwolenia na budowe zjazdu,ktore wydaje Urzad Woj w Koszalinie bo Pani odpowiedzialna wybrala sie na urlop majac petentow gleboko w d...e.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 20.07.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 VIKI STO LAT !!!!!!!!!!!!! ( nie budowania tylko życia !!!!) jak tam fundamenty ??? garaż juz wykopany ??? pewnie tak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 21.07.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 wielkie dzięki , ale to ty nie wiesz gdzie jest cewlino ,jak nie to spójrz na mapę droga na poznań jak tam postępy z papierami,a jeżeli chodzi o garaż to jeszcze trzy ściany jak będzie już chudziak na budowie to nie masz wyjścia musisz się stawić i wymówka z kolanem ci nie pomoże na razie zbieraj siły i zapytaj szefa o dzień wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 21.07.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Czekaj, czekaj Cewlino....? to gdzieś obok Bagicza ? pewnie że wiem gdzie to jest ale w weekend zajmowałem sie mierzeniem i granicami na swojej działce najpóżniej w przyszłym tygodniu robię pomiary do mapki projektowej rozniosłem papiery po gazowni, wodociągach, elektrowni wszedzie mam dostać odpowiedz-warunki maksymalnie za 14 dni - cool !!! tak więc gonię Cie VIKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak131 23.07.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Czy planujecie budowe przydomowych oczyszczalni sciekow?W ktorych hurtowniach Koszalina planujecie zakupy materialow budowlanych?A jak sprawa z kredytami na rynku koszalinskim?Ktore banki jaka waluta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 25.07.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 tak ja będę budowal oczyszczalnie ścieków chyba firmy pipelife jest chyba ok.jeżeli chodzi o materiały to zaczynam od przemysłówki suporeksy solbet 4.90 sztuka okna plastik salamander dachówka bras szukam dobrej ceny czarna grecka jak znasz jaka jest u ciebie 250metrów dach to daj znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak131 27.07.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Ja tez mysle o pipelife tylko jest jeden problem.Oni nie daja montazystow a podobno zle zlozona oczyszczalnia, chodzi glownie o spadki i podsypki, moze robic przykre niespodzianki.Jesli o materialy to u nas w Swidwinkowie jest drozej chyba niz w Nowym Jorku.Bloczki z Rurki odmiany 500 po 6,20!!! Niezle co?Wstepnie rozmawialem z Termexem, to u Was w Koszalinie przy Oplu na Morskiej.Obiecali po 5,20.Na dachu bedzie blacha.Jeszcze nie wiem jaka.Okna od lokalnego producenta.Z tym ze w tym sezonie to planuje jedynie stan surowy z pokryciem dachu.Reszta na wiosne.A co w temacie kredytow?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 27.07.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 kredyty to dopiero damy odpowiedż ponieważ nie wiem na jaki się zdecydować czy gwarantowany czy w chifach wiesz oczyszczalnia to nie problem spadki fakt muszą być ale żeby za to płacić komuś 3.000 zł bo tyle u nas kosztuje montaż to przesada dobry kamyk około 20 ton chyba może mniej koło koszalina węgorzewo jest dobry więc się zastanów ja trochę oriętowałem się w temacie oczyszczalni więc wiem że wykonanie jest proste dwie osoby i kasa w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 27.07.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 a co będziesz budował bo my gotowce to najłatwiejsze ,ja jestem na etapie kończenia wykopu pod garaż i w tym tygodniu będzie szedł chudziak i się w końcu zacznie POZDROWIENIA DLA ŚWIDWINA I KOSZALINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bratles 01.08.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Witam Koszalin Patrząc po naszych wcześniejszych wejściach spodzewałem się odpowiedzi gdzieś około września : Adamus - radzę Ci od razu sadź drzewa od strony północnej - tam prawie zawsze są wiatry z półn- zachodu; poniżej masz oczyszczalnie ścieków Będziesz ją odczuwał bez tych drzew dość często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak131 01.08.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Ja tez bede budowal gotowca.Mam plan zeby zaczac 1 wrzesnia i chyba tak sie stanie.Mysle o kredycie w PLN, w tej chwili w PKO BP przy wkladzie pow 40% oprocentowanie 6,39.Gdzie kupujecie drewno na konstr dachu?Pozdrawiam grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts