Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa koszalinska

lewy849

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj skończono posadzki. Na ten rok koniec robót. Plan nie został wykonany z powodu braku fachowców. Elewacja zewnętrzna nie skończona, taras nie zrobiony. Przechodzą na przyszły rok. W przyszłym roku: ocieplenie poddasza i garażu, podłoga (granit) na parterze, parapety i zaczynamy łazienki.

Pozdrawiam Grupę Koszalińską i życzę sukcesów w budowaniu.

• 2 weeks później...

Witam.

Czy miał ktoś w was jakiekolwiek doświadczenia z firmą Megamet (???) - mają mi robić cały dach, wyglądają nieżle, ale od robotników na mojej budowie słyszałem różne zniechęcające rzeczy o właścicielu... w sumie nic mi to nie mówi o tym jak oni robią, ale trzeba być ostrożnym. Firma jest na Mieszka I niedaleko ZenitBau.

Może ktoś ma jakiegś zaufanego dekarza z wolnym czasem... wiem że to prawie nie możliwe, ale pytać zawsze warto.

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
w sumie trzeba sobie zadać pytanie czy tani znaczy dobrze? raczej proponowałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami jaka firma jest dobra, czy można jej zaufać itp . W tej chwili nie cena czyni cuda , tylko dobra ekipa, dobre materiały, drzwi , okna. Może się mylę , ale takie jest moje zdanie

w sumie trzeba sobie zadać pytanie czy tani znaczy dobrze? raczej proponowałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami jaka firma jest dobra, czy można jej zaufać itp . W tej chwili nie cena czyni cuda , tylko dobra ekipa, dobre materiały, drzwi , okna. Może się mylę , ale takie jest moje zdanie

Jak najbardziej masz racje. Czasem drożej znaczy ostatecznie taniej. W zwiazku z tym ze budowa jest najczesciej najwieksza inwestycja w zyciu należy stawia na jakość i solidnosc wykonawców. Namawiam by wymiewniać sie sprawdzonymi adresami zarówno wykonawców jak i składów budowlanych....