ka79sia 12.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 witam, my budujemy APS136, i radzę zwrócić uwagę na projekt,ponieważ jest w nim dużo błędów i byle jaki wykonawca nie poradzi sobie z budową domu.pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekalog 16.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wczoraj skończono posadzki. Na ten rok koniec robót. Plan nie został wykonany z powodu braku fachowców. Elewacja zewnętrzna nie skończona, taras nie zrobiony. Przechodzą na przyszły rok. W przyszłym roku: ocieplenie poddasza i garażu, podłoga (granit) na parterze, parapety i zaczynamy łazienki.Pozdrawiam Grupę Koszalińską i życzę sukcesów w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolifun 25.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam. Czy miał ktoś w was jakiekolwiek doświadczenia z firmą Megamet (???) - mają mi robić cały dach, wyglądają nieżle, ale od robotników na mojej budowie słyszałem różne zniechęcające rzeczy o właścicielu... w sumie nic mi to nie mówi o tym jak oni robią, ale trzeba być ostrożnym. Firma jest na Mieszka I niedaleko ZenitBau. Może ktoś ma jakiegś zaufanego dekarza z wolnym czasem... wiem że to prawie nie możliwe, ale pytać zawsze warto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack74 30.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Chciałbym powitać grupę koszalińską. Naczytałem sie u trochę zwłaszcza o oknach ( bo ta branża mnie interesuje mocno), mam swoje spostrzeżenia, ale nie będę tu opowiadał na zasadzie a nie mówiłem. jestem ciekaw waszych opinii na temat koszalińskich firm okiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka79sia 03.12.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 coś słaba ta nasza grupa KOSZALIŃSKA,nikt nie wstawia fotek,za żadko tu zaglądacie,ja mam dopiero mury ale jak będzie się dziać cos ciekawszego to postaram się coś wstawić ,WAS również do tego zachęcam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 04.12.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Mam pytanie zna ktoś pana parkieciarza o nazwisku Melkowski Henryk zresztą ? Czy wykonuje parkiety dobrze? Jakieś opinie o tym panu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 10.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ja również obejrzałabym Wasze fotki . My jesteśmy juz po wylewkach podłogowych no i chyba na ten rok koniec pracy, chyba że sprzątanie na "placu boju". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Wiatm.Brał ktoś może siporex z hurtowni "Tęcza" z Ul. Szczecińskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack74 13.12.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 witam ciekaw jestem waszych opinii na temat okien i firm je montujących. Dzięki za opinię i ew, dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 13.12.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Planuje w najbliższym czasie zakup betonu komórkowego. Ktos wie gdzie najtaniej obecnie w Koszalinie? i po ile kupowaliście? Ja na razie znalazłam najtaniej po 9,20 brutto z dowozem oczywiście. Pozdrawiam Koszaliniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.12.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Planuje w najbliższym czasie zakup betonu komórkowego. Ktos wie gdzie najtaniej obecnie w Koszalinie? i po ile kupowaliście? Ja na razie znalazłam najtaniej po 9,20 brutto z dowozem oczywiście. Pozdrawiam Koszaliniaków W koszalińskiej hurtowni Tęcza jest po 8.20 zł z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 14.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Dzięki. Jeszcze ze 2 tyg temu w Tęczy poinformowali ,że po 9, 20 mają. Czyli cały czas tanieją ceny... Oby jak najdłużej taka tendencja Ja poczekam w takim, zobaczę co się będzie działo w stycznie , bo budowa i tak ruszy wiosną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack74 16.12.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Sprawdź w Transpedzie na Lechickiej po prawej przed torami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyk 07.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Szukam bardzo pilnie Glazurnika z maszynką do cięcia kafli z chłodzeniem wodnym. Duże grube kafle. Najlepiej z polecenia bo papudraków nie brakuję. Jakie teraz panują stawki u glazurników, robił ktoś ostatnio kafle ? Bardzo proszę o jakiś namiar z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
licho21 07.01.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 witam serdecznie, od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem pozwolenia na budowę domku jednorodzinnego w Skwierzynce k. Koszalina. Czy możecie mi polecić sprawdzonego kierownika budowy i/ lub ekipę do stanu surowego zamkniętego. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodysd 21.01.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 witam wszystkich Mam do was pytanie z jakich materiałów najlepiej stawiać dom, (YTONG, SILKA) czy może Porotherm?? Dziękuje za odpowidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 27.01.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Proponuje by wzorem innego watku wymieniać sie informacjami na temat gdzie warto kupować czytaj tanio, z kim warto podjać współprace. Co Wy na to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack74 31.01.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 w sumie trzeba sobie zadać pytanie czy tani znaczy dobrze? raczej proponowałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami jaka firma jest dobra, czy można jej zaufać itp . W tej chwili nie cena czyni cuda , tylko dobra ekipa, dobre materiały, drzwi , okna. Może się mylę , ale takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 31.01.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Właśnie Mack74, mam pytanie do Ciebie TurPlast czy Lastrik. Interesuje mnie w zasadzie tylko profil Schuco, wiec te 2 firmy biore pod uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 01.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 w sumie trzeba sobie zadać pytanie czy tani znaczy dobrze? raczej proponowałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami jaka firma jest dobra, czy można jej zaufać itp . W tej chwili nie cena czyni cuda , tylko dobra ekipa, dobre materiały, drzwi , okna. Może się mylę , ale takie jest moje zdanie Jak najbardziej masz racje. Czasem drożej znaczy ostatecznie taniej. W zwiazku z tym ze budowa jest najczesciej najwieksza inwestycja w zyciu należy stawia na jakość i solidnosc wykonawców. Namawiam by wymiewniać sie sprawdzonymi adresami zarówno wykonawców jak i składów budowlanych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts