dominiaaa 27.04.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 My już budujemy.Porotherm dostaliśmy najtaniej w ExtraDach 4,98 brutto.Bloczki bardzo równe,nieuszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdMa 06.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witamy, jestesmy nowi i świeżo po zakupie działki. Prosimy o podpowiedzenie nam jakie są ceny wznowienia granic działki przez geodetę w naszym regionie. Nasza działka niestety nie ma żadnych punktów granicznych oprócz dzikich żywopłotów.Z góry dziekujemy za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 07.05.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witamy, jestesmy nowi i świeżo po zakupie działki. Prosimy o podpowiedzenie nam jakie są ceny wznowienia granic działki przez geodetę w naszym regionie. Nasza działka niestety nie ma żadnych punktów granicznych oprócz dzikich żywopłotów. Z góry dziekujemy za pomoc:) Może być i 100 - 150 pln za punkt. Ale lepiej umówić się z geodetą na kompleksową obsługę budowy, to będzie na pewno taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdMa 07.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Dziekujemy za odpowiedż. Wogule nie orientujemy się w cenach w regionie koszalińskim ponieważ mieszkamy tu od niedawna i jak pisaliśmy chcemy się tu osiedlić na stałe. Jakich geodetów polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 12.05.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja ci mogę polecić tego co u mnie robił. Robi swoje, dobrze i nie szuka dziury w całym. Będzie taniej jak umówicie się na kompleksową obsługę.Geodeta: Wojciech Manowiec tel. 501 264 668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1k 13.05.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 nie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 21.05.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam grupę Koszalin. Poszukuje polecanej ekipy do położenia parkietu z Koszalina, Kołobrzegu lub okolic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 21.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 My budujemy od miesiąca . Dom rośnie w oczach . Ekipa dobra i sprawna . Poszukujemy dekarza do położenia płaskiej dachówki . Znalazłam na forum jedno nazwisko, ale nie sprawdziliśmy go jeszcze . Może ktoś ma sprawadzonego fachowca ? Sprawa w zasadzie na cito . Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio_n 31.05.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, To pierwszy moj post w "Grupie Koszalinskiej", wiec witam wszystich serdecznie. Obecnie poszukuje sprawdzonej ekipy do podlog (wylewki) i do ocieplenia zewnetrznego. Jezeli znacie kogos godnego polecenia, to prosze o numery telefonow. Budowa jest w Konikowie. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 07.06.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 WylewkiGodny polecenia jest Krzysztof Gołda, uznana marka w okolicach, szybko i solidnie, tel:601 895 532. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaslemke 09.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Czy ktoś planuje zakup szamba w najbliższym czasie? Jeśli tak proszę o kontakt. Koszty transportu można podzielić na 3 - tyle pojemników można przewieźć jednym kursem. My wybraliśmy betonowe, 2 komorowe - firma z okolic Radomia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WierTaRa 19.06.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam bardzo serdecznie! To moj pierwszy post na koszalińskim forum. Mam 2 pytania; jeśli ktoś by mi pomógł, byłbym bardzo wdzięczny: a) ile kosztuje (mniej-więcej) na terenie Koszalina wykonanie wylewki pod posadzki; interesuje mnie koszt z materiałem na m2, wylewka na poddaszu, około 115m2 b) na skosach, na poddaszu jest już wełna; trzeba to wykończyć (folia izolacyjna + płyta G/K na stelażu + szpachlowanie +przygotowanie pod malowanie); jaka cena za m2 Jeśli ktos znałby namiary na solidnych fachowców, którzy przy okazji ze mnie nie zedrą, byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!WierTaRa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 20.06.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Czy ktoś planuje zakup szamba w najbliższym czasie? Jeśli tak proszę o kontakt. Koszty transportu można podzielić na 3 - tyle pojemników można przewieźć jednym kursem. My wybraliśmy betonowe, 2 komorowe - firma z okolic Radomia. Pozdrawiam. Witam, Przeczytaj, tez chcialem kupic z Radomia. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?44260-Szambo-szukam-taniego-i-dobrego Teraz odkładam to do przyszłego roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 20.06.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 witam grupę jeden dom wybudowany i myślałem ,że na tym koniec,ale nie przedstawie się zakładaliśmy tą grupę VIKI-PIOTR KARPOWICZ TERAZ PIOTR10L ZACZYNAM BUDOWĘ DRUGIEGO DOMU, MACIE NAMIARY NA INSTALATORÓW SOLAR,PIEC KONDENSACYJNY,KOMINEK Z PŁASZCZEM - PEWNYCH Pewnie już nie jest Ci potrzebna ekipa ale być może ktoś inny skorzysta. Polecam firmę VIP Instal Aldek Gładysz 509560564 606229502 Robili u mnie instalacje wodne, kanalizę, C.O.i podłogówkę, z tego co mówili zajmują się też solarami. Wykonują wszystko kompleksowo łącznie z zakupem materiałów (o wiele taniej wychodzi bo mają jakieś upusty) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el.tomo 06.07.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam, fundamenty skończone, ekipa zaczyna stawiać ściany w związku z tym mam pytanie : gdzie w Koszalinie lub okolicy można wypożyczyć stemple budowlane ? a moze ktoś ma sprzedac po skończonej budowie ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek i Ewka 06.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam Jestem na etapie złożenia pozwolenia na budowe i chciałbym się dowiedzieć ile czasu czekaliście na pozwolenie? ,pozwolenie składane w koszalinie Druga sprawa interesuje mnie gdzie można kupić najtaniej w koszalinie lub okolicach beton z gruchy ,stal ,bloczki fundamentowe? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el.tomo 08.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 w Starostwie - czekalismy 2 tygodnie Materiały kupowane w maju, najtaniej dostaliśmy w :Stal : Mieszka I 24 - tel 516030021bloczki fundamentowe : : Wladyslawa 4 "Format" - tel 94 3433749beton : Górażdże pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 08.07.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 W koszalinie nie ma tanio bloczków. Jak kolwiek z powodu jakości mogę polecić produkty agrobudu. 3,3 z transportem w Trans-Spedzie (można negociować), ale jak jest powyzej 1500 sztuk (standardowy domek). Ja sprowadziłem z Lęborka - 3 zł/szt z transportem. Nie są tak dobrej jakości - ale wystarczy. Na beton z gruchy najelpszą cenę wynegocjowalem w Dźwig-Becie (Dźwig-Bet). Mają i gruszki i pompo-gruszki. Stal: ja bralem z połczyńskiej Stal profil (0-94) 346 85 66 Co do pozowlenia. Mają na to 4 tygodnie. Pozniej 2 tygodnie na uprawomocnienie. TRZEBA POJSC PODBIĆ ŻE NABRAŁO "WARTOŚCI" OSTATECZNEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 22.07.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam wszystkich Marek i EwkaOj, chyba z tym czasem oczekiwania na pozwolenie to cos nie tak . Z tego co pamiętam to ten czas jest dłuższy i wynosi 65 dni . Jednak ten czas może zostać przedłuzony , jesli potrzebne są jakieś uzupełnienia w projekcie . O taką ilośc dni wydłuża się wtedy wydanie . Uprawomocnienie to dwa tygodnie od powrotu do urzedu tzw, zwrotek zawiadomień do osób i organów , które maja prawo wyrazić protest do decyzji lub nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 22.07.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Mam pytanie w sprawie płyt drogowych, jumbo lub pełne w dobrej cenie kupię . Ilość zależy od ceny .Poszukuję też ziemi z wykopu do podwyzszenia działki około 20 wywrotek . Pozdrawiam i powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts