moo88 03.09.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 PILNE: zostało komuś z pół rolki membrany dachowej (tej co idzie pod dachówkę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 03.09.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 EWA ja mam do pierwszego domostwa 900 metrow i z 2 stron las... Musicie przyjechac do Nas i porownac nasze wigwizgowo z Waszym Na 99% podjelismy juz decyzje jaka dachowka Bedzie Tegalit Braasa Grafitowa Jak chcesz zobaczyć ją na żywo to możesz do mnie podjechać na budowę - właśnie ją układają. Jest małe, ale nie produkują już w Polsce - ściągają z Niemiec i nie ma w liście produktów trójników, chyba że macie dwuspadowy dach to nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 03.09.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 moo88a ile metrów potrzebujesz ? Ja wykorzystałam około 15-17 metrów z rolki , a zostało jeszcze około 50 ( nie pamiętam już dokładnie ) , ale oddałam do hurtowni . Jak chcesz podam nazwę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 03.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mam pytanie , czy 6500 zł za 107 m siatki z murkiem - położnie plus materiał to dobra cena ? Może ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 04.09.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 a gdzie sie budujesz? Podjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1k 05.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Knaufa w prawie każdej. Tęcza, KCMB, Castorama, nie znam takiej w której nie ma. A u mnie z dachem weszli w piątek (konstrukcja) i dzisiaj już powinien być skończony. Jak się jeżdża na UE od strony brytyjskiej to widać piękną zieloną konstrukcję . hej czy mógłbyś podać namiar na tę Firmę!!!Pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 07.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ponawiam jeszcze pytanie odnosnie sprawdzonej ekipy ktora robi ocieplenie i elewacje, zna ktos moze? Potrzebuje dobrych fachowcow bo sciany sa z porothermu i nie bedzie kolkowania, tynk silikonowy z renomowanej firmy. Nie chcial bym zeby ktos to zpapral, bo to raczej kosztowna sprawa. Ściany z porothermu jak najbardziej można kołkować, tylko trzeba kupić kołki z rozszerzoną strefą rozporu. Generalnie wszyscy wszystko kołkują, choć z tego co pamiętam to jeżeli jest tylko zwykły tynk na elewacji to do drugiego piętra nie ma potrzeby kołkowania. Inaczej jest w przypadku okładziny z klinkieru. Dobry fachowiec to: Artur Burak: 501781857, bardzo zajęty ale można spróbować. Jeszcze jest Jan Młynarski: 694626111. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 14.09.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 @gos1k Wybacz ze dopiero teraz: firma to Wasco Villa - serdecznie polecam. Cena może nie rewelacyjna, ale wiem za co zapłaciłem. PS: Dzisiaj wystartowały dachówki. Pogoda nie sprzyja, ale jakoś i tak idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 16.09.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Szybkie pytanie... Inteligentny dom.. Ma ktoś tutaj cos takiego ?A moze macie namiar na jakiegos fachowca , ktory sie tym zajmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 16.09.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 no czy juz można cos tu pisać ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 16.09.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 16.09.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 A moze wiecie tez kto w Koszalinie robi ozdobne czapy kominow? Bo mam pomysl a nie wiem kto moze mi to zrealizowac i podpowiedziec z czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 16.09.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 16.09.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Monoceros , zadzwoń może do tej firmy dekarskiej- nazwisko Siech . Oni robią różne cuda , tak mi sie wydaje przynajmniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOJATO 20.09.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Człowiek od pieca na paliwo stałe: 501 639 518 ""Mam pytanie , poszukuję kogoś , kto zna się na montażu instalacji pieca na paliwo stałe . Potrzebuje kogoś do odbioru lub żeby zwyczajnie zerknął , czy wszystko jest OK .To dla mnie ważne i raczej potrzeba na szybko ."" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 21.09.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 dzieki za namiar...dzwonimy , ale nikt nie odbiera i nie oddzwania . Może coś z numerem nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 27.09.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Generalnie to jak postępy na budowach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 27.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 U mnie wiezba zrobiona .. Czekam w czwartek zaczynaja klasc dach. Rownam juz teren i robie droge do domu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdMa 27.09.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witamy, ponieważ planujemy rozpocząć budowę w kwietniu powoli orientujemy się w cenach i tu nasze pytanko jak kształtują się ceny u murarzy, albo może ktoś zna jakiegoś konkretnego faceta, który trzyma się terminów.Z góry dziękujemy za odpowiedź. P.S. Czy ktoś może ma zamiar budować się w Czacz-y lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 28.09.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wszystko zalezy od wielkosci domu oczywiscie, czasem i od lokalizacj. Jest sporo ekip z okolic Bytowa, które się dobrze spisują. PS: U mnie dach się powinien konczyc jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts