Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa koszalinska

lewy849

Recommended Posts

Monoceros napisał:
Zamowilem Goude na kwiecien z zastrzezeniem ze on ma robic a nie jego podwykonawca.. :D chyba wiedzial o co mi chodzi bo szybko powiedzial ze tak bedzie i zrezygnowal z podwykonawcow w tym roku

Witam,

Ja mialem identyczna rozmowe z Panem Gouda, tez nie chcialem podwykonawcy, chociaz sie zarzekal ze jakosc bedzie ta sama. Musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony. Z tynkow tez jestem zadowolony, moge polecic ludzi ktorzy u mnie robili.

Tak na marginesie, coz znaczy dobra opinia i marka firmy...

Pozdrawiam cala grupe koszalinska

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

asija napisał:
Witam, mam wycenę okien z dwóch firm w Koszalinie tj. Drew- Plast na ul. Zwycięswa oraz Omikron, na ul. Gnieźnieńskiej, czy możecie jakąś polecić?

Ja zdecydowałem sie na Omikron, przekonał mnie brak stalowego wzmocnienia w ramie w oknach MS. Jestem zadowolony z współpracy z nimi. Nie najmniejszego problemu jak poprosiłem o regulacje. Zamontowali mi równiez drzwi. Robiłem kilka wycen i trzeba szczerze przyznać że sa drodzy ale warto zapłacic za jakosc.

Witam,

Moze ktos podzieli sie swoja opinia na temat ceny robocizny w koszalinie za elewacje. Mi krzykneli 50zl od metra na wiosne. Ocieplenie, klej , siatka, tynk silikonowy, juz bez malowania. Powierznchia to okolo 170 metrow wliczajac otwory okienne i drzwiowe.

Ile wy placiliscie, lub zamierzacie placic?

Prosze o opinie

Piotr

Witam Wszystkich Forumowiczów budujących w Koszalinie i okolicach. Jestem "świeżym" posiadaczem działki i planuję rozpoczęcie budowy w najbliższych miesiącach. Jeśli ktoś chce połączyć siły aby wynegocjować lepsze ceny materiałów u dostawców to proszę o kontakt.

Pozdrawiam :-)

Sławek35 napisał:
Witam Wszystkich Forumowiczów budujących w Koszalinie i okolicach. Jestem "świeżym" posiadaczem działki i planuję rozpoczęcie budowy w najbliższych miesiącach. Jeśli ktoś chce połączyć siły aby wynegocjować lepsze ceny materiałów u dostawców to proszę o kontakt.

Pozdrawiam :-)

Witam ,My także zaczynamy budowe na wiosne ,jaki projekt będziesz budował?

Witam,

my równiez zaczynamy w najblizszych miesiacach.Jutro notarialny zakup działki.A projekt jaki zakupilismy to TK30 .Link ponizej.

I od razu uderzam z pytaniem-prosze podajcie namiary na jakiegos geologa do badania gruntu,będe bardzo wdzieczna.pozdrawiam wszystkich zaczynajacych i kontynuujacych -acg31

http://gotowe-projekty-domow.dom.pl/atk30.htm

acg31 napisał:

prosze podajcie namiary na jakiegos geologa do badania gruntu,będe bardzo wdzieczna.pozdrawiam wszystkich zaczynajacych i kontynuujacych -acg31[/url]

My korzystaliśmy z usług geologa , który ma biura na Wojska Polskiego . Ten kompleks biur ma numer 20 z jakimś plusem ( za wodociągami , po prawej stronie ) . Biuro ma na I piętrze , obok biura rachunkowego .

Ewa@Adam napisał:
My korzystaliśmy z usług geologa , który ma biura na Wojska Polskiego . Ten kompleks biur ma numer 20 z jakimś plusem ( za wodociągami , po prawej stronie ) . Biuro ma na I piętrze , obok biura rachunkowego .

Ja Szczecina za bardzo nie znam,bo jestem ze Świnoujscia,a u nas nie ma geologa.Wiec jabyscie podali jeszcze namiary telefoniczne to bedzie super.

Ewa@Adam napisał:

Oczywisci pomyliłam sie, nie znam Koszalina miało byc. Ulica Wojska Polskiego skojarzyłam ze Szczecinem.

Skubisie napisał:
Witam ,My także zaczynamy budowe na wiosne ,jaki projekt będziesz budował?

Witam i Pozdrawiam,:yes:

Wybraliśmy projekt z muratora "przed kominkiem".

http://projekty.muratordom.pl/projekt_przed-kominkiem-wariant-i,1617,1,0.htm?frm_search=1&id_grupy=1&typ_budynku=1&powierzchnia_od=150&typ_budynku_dom=1&typ_budynku_garaz=brak_garaz&x=20&y=13&nr=11

acg31 napisał:
Witam,

my równiez zaczynamy w najblizszych miesiacach.Jutro notarialny zakup działki.A projekt jaki zakupilismy to TK30 .Link ponizej.

I od razu uderzam z pytaniem-prosze podajcie namiary na jakiegos geologa do badania gruntu,będe bardzo wdzieczna.pozdrawiam wszystkich zaczynajacych i kontynuujacych -acg31

http://gotowe-projekty-domow.dom.pl/atk30.htm

Witam i Pozdrawiam,

Bardzo ładny projekt...:yes:

My zdecydowaliśmy się na "przed kominkiem"

http://projekty.muratordom.pl/projekt_przed-kominkiem-wariant-i,1617,1,0.htm?frm_search=1&id_grupy=1&typ_budynku=1&powierzchnia_od=150&typ_budynku_dom=1&typ_budynku_garaz=brak_garaz&x=20&y=13&nr=11

Niestety nie znam geologa :(

Kurna ale zimno sie znowu zrobilo ... :(

Do nas za 7-10 dni przyjezdzaja okna ..

Elektryk i hudraulik umuwiony ..

Tynkarze i posadzkarze umowieni..

Wiec jeszcze chwila luzu ..

Wczoraj bylem w Termexie przez 2 dni poszedl styropian o 18 PLN na metrze..

Kto moze niech robi zapasy bo ma jeszcze podrozec o 30-40 % ..