moo88 03.03.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 @Monoceros: odkurzacz - niecena za m3 jak dobrze pamietam to 115. od 15 wchodza hydraulicy Po nich podłogi i gdzieś pod koniec maja tynki. Jak dobrze się ułoży to w czerwcu strat wykończeniówki. Planowana przeprowadzka - koniec września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 04.03.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Gonimy Cie gonimy Zamówiłem Goude już na 23 marca.. Później z 3 tygodnie zanim hydraulik się pomęczy z podłogówka i wylewka.. Myślę , że zaczniemy w tym samym czasie wykończeniówkę. Znalazłem magików od odkurzacza. 190 PLN Brutto za punk z materiałem. Dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 04.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja nie uważam, że to jakieś urządzenie bez którego sobie nie poradzę. Ja jak już to zainwestuje w samodokujący. Taki co się programuje i jeździ w domu jak cie nie ma. A to czy nas nawet nie prześcigniecie to już kwestia pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 04.03.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Taki u nas sie nie sprawdzi.. Za duza ilosc psow wiec jest co zbierac.. A co do kasy.. Raz jest , raz jej nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 06.03.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Taki u nas sie nie sprawdzi.. Za duza ilosc psow wiec jest co zbierac.. ... Jak chcesz , dam ci namiar na tego co nam montował odkurzacz . Zorientujesz się w cenie . Słyszałam , że Grzegorz robi Wam elektrykę Pozdrowienia przekazał ? My zamówiliśmy już płot frontowy i nawieźliśmy żwir do ogródu , by zmieszać z gliną . Jeszcze trochę obornika , rury odwadniające , zbiornik na wodę deszczową , równanie , a na to czarnoziem i ...........nareszcie trawa . Mamy dość błota i kurzu w domu . Moo88 - drzwi i brama na miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 07.03.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ewa przekazał A kto Wam robił ? P.S napisz mi na priv swój numer telefonu.. Osioł ze mnie i wykasowałem wszystko z pamięci ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 08.03.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Drzwi i brama są od stycznia w Koszalinie. Bramę będę montować w poniedziałek (bo muszę ścianę frontową od garażu otynkować.A drzwi wejściowe to dopiero po tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatame 10.03.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam, my równiez zaczynamy w najblizszych miesiacach.Jutro notarialny zakup działki.A projekt jaki zakupilismy to TK30 .Link ponizej. I od razu uderzam z pytaniem-prosze podajcie namiary na jakiegos geologa do badania gruntu,będe bardzo wdzieczna.pozdrawiam wszystkich zaczynajacych i kontynuujacych -acg31 http://gotowe-projekty-domow.dom.pl/atk30.htm Witam, ja ostatnio korzystałem z usług geologa pod domek w Skwierzyńce i jestem bardzo zadowolony, czekałem parę dni na dokumentację więc mogę z całą odpowiedzialnością polecić panią Magdalenę Tyszecką tel.608-321-384 , znalazłem ją wyszukiwarce Google i jej stronę geologiapomorska.pl, ogólne bardzo miła kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdam 16.03.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Pozdrawiam wszystkich już prawie wiosennie. Ewa, w ogrodzie działacie sami czy macie ekipę do pomocy? Matilde, działamy sami , bo znamy się na tym Kupiliśmy już kilka pierwszych rośli i aż kłują w oczy swoją zielenią na tym " księżycowym polu" A wy jak daleko w zaawansowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 17.03.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 AD. Geolog - u mnie tez Magda robiła geologię. Polecam. Gitara PS: Brama zamontowana - C34 Komfortowy zaczyna wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 17.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Podlecimy dziś oblukać jak małego będę odbierał z przedszkola Jakie masz wymiary tej bramy ? I ile za nią dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 18.03.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Szerokość bodajrze 4650. Wysokość 2350 (mm). Z drzwiami razem jakos kolo 12 k pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 20.03.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam,Czy ktos z obecnych na forum ogrzewa dom lub będzie ogrzewał (i robił rozeznanie) ekogroszkiem lub pelletem. Potrzebuje informacji gdzie można kupic powyższe paliwa w dobrej jakości. Macie jakieś sprawdzone składy opału? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 21.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Moze tak. Ja nie mam ani nie planuję. Natomiast znajomy z Grudziądza ciągnie pellet prosto z Barlinka od porducenta. Mówi, że z transportem (paczki po 1t) - są najbrdziej opłacalne.Takie mam informacje z przed roku. Jaki jest stan na dzisiaj to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 07.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No i podłogówka prawie cała rozłożona.Podłogi będą na 18.04. . Tynki startują po długim weekendzie. Postaram sie jakieś fotki po weekendzie wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola i tomek 07.04.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam. Czy wie ktoś może gdzie w zachodniopomorskim mozna namierzyć producenta ogrodzenia imitacja klinkieru nigdzie nie moge znależć jak ktoś coś słyszał prosze o namiary.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 14.04.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Oddam za 200zł przyczepkę samochodową do przewozu ciężkich towarów. Nie wiem do końca jaki jest jej stan bo dawno nie używałem ,ale do ,,około komina" na pewno się nada. Brak dokumentów. Wymiary podam jak zmierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moo88 20.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie udało się mi zrobić zdjęć aparatem, a z telefonu nie wyglada to za bardzo. Dzisiaj ruszyły tynki - przed czasem w sumie. Podłogio są. Instalacje są. Więc w połowie maja ruszamy z wykonczeniowką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR10L 25.04.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam koszalinczy ktoś ma namiary gdzie można kupic dobrą ziemię pod trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR10L 25.04.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Może macie jakieś namiary gdzie można kupic buka w metrach do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts