Anna Wiśniewska 21.07.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Podłogi- deski Barlineckie kupowaliśmy w KPPD na Bohaterów Warszawy. Były to końcówki serii, więc z miarką i kalkulatorem liczyliśmy jaki parkiet wziąć do jakiego pomieszczenia. W każdym pokoju jest inny rodzaj drewna, ale komponują się pięknie. Moja duma to ciemnobrązowy dąb antyczny- do naszej przyszłej sypialni na górze. Na razie jeszzce stoi w paczkach Końcówki serii dlatego, że są to dechy na klej. Barlinek teraz robi już dechy wyłącznie na clicki. Dlatego też ceny były przystępne- od 60 do 80 zł za metr. Taka mniejw ięcej wyszła nam średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 21.07.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 chciałbym równie zapytać jaki to kominek tak ładnie jest obudowany i gdzie zakupiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.07.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Kominek kupiony w Żar-Wiku na Szczecińskiej. Wkład żeliwny, do ciągłego palenia. A obudowa, hmmm... Projekt indywidualny wzorowany na kilku zdjęciach z różnych gazet. Siedziałam i mówiłam, co mi się podoba a mój mąż to szkicował a potem tłumaczył wykonawcy. Płyta granitowa, obudowa z karton- gipsów obrzucona barankiem i pomalowana na taki sam kolor jak pokój- pastelowa orchidea Duluxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 23.07.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam wszystkich, choć jak widzę coś mało osób z koszalińskiego tu zagląda Właśnie czytałem o zlocie forumowiczów w Ogrodzieńcu, szkoda że to tak daaaaaaaleko. Może kiedyś spotkamy się gdzieś bliżej morza. Pozdrawiam i mam nadzieję że się nie przepracowujecie w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 23.07.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Jestem za ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.07.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ja oczywiście też jak najbardziej Pozdrowionka i miłego weekendu! (przy tych grillach!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robak131 24.07.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Witam.Czy ktoś z grupy ma jakieś namiary na firmę wykonującą studnie wiercone z okolic Koszalina?Jeśli tak to bardzo proszę o kontakt.Pozdrawiam grupowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 26.07.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Robak131może zobacz w tej firmie: Ekowodrol 75-811 KOSZALIN, ul. Połczyńska 71atel./fax (094) 3427229, tel. (094) 3427941 (centrala)HURTOWNIA: tel. (094) 3462219, tel. kom. 0606365496 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 26.07.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Dzisiaj 26 lipca, więc chyba Anna Wiśniewska ma imieniny?Duzo słońca szybkiego wykończenia domku i rychłej przeprowadzki życząLatarnik z Latarnikowąhttp://www.emotikony.friko.pl/emots/1/tort.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 29.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów z okolic Koszalina i przypominam, że to już czwarteczek, a więc jutro ostatni dzień w robocie i weekend. Mam nadzieję, że będzie słoneczny http://www.enter.net.pl/www/betty/emots/slonko.gif, w końcu się wyśpięhttp://www.enter.net.pl/www/betty/emots/1/spioch.gif, skosztuję złocistego napojuhttp://www.enter.net.pl/www/betty/emots/1/piwko2.gif i może małe co nie cohttp://www.enter.net.pl/www/betty/emots/1/cmok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Duchota, że wytrzymać nie mozna a ja w pracy A mebelki kuchenne się same nie umyją Chyba jestem już zmęczona i marudzę Jak ja chcę urlopu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 29.07.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Zazdroszczę Ci Aniu, że możesz już mówić o myciu mebelków kuchennych, tzn. że jesteś już blisko końca (ciekawe jaki koniec mam na myśli? ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Oby dobry i szczęśliwy Latarniku Kuchnię wczoraj montowaliśmy, dziś juz tylko kosmetyka i wyspa- stół między kuchnią a salonem. Pewnie już gotowe. Nie wiem, bo w pracy siedzę Już tylko poprzewozić wszystko i podłączyć gaz (w przyszłym tygodniu uprawomocni się zgłoszenie budowy instalacji wewnętrznej- tak to się szumnie nazywa ), zeby ciepław woda było. I to wszystko na razie, można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 29.07.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Uuuuuuuuuu to rzeczywiście nie dużo już zostało, myślę, że załapiemy się na jakieś zdjęcia Może trzeba było wziąć urlop do końca tygodnia i ciszyć się na całego z przeprowadzki, przyznaję że siedzenie w pracy nad normami i innymi papierzyskami to tragiczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Dziś popstrykam i może już jutro uda mi się conieco pokazać. Jeśli nie, to w poniedziałek na pewno Z tym urlopem to jest tak, że nie zawsze jest możliwość jego wzięcia. Ja niestety jej nie mam i to jeszcze trochę potrwa. Pewnie lato minie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 29.07.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Czekam na fotki a tak poza tym to chyba tylko dzięki nam to koszalińskie forum nie zleciało na drugo srtonę Mam nadzieję, że nie ma was tylko ze względu na to, że właśnie kończycie u siebie kolejny etap robót Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 29.07.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Pozdrwiam Latarnika i Annie ! Reszta czuwa a'la Przyczajony tygrys , ukryty smok . Dawaj Ania te zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 29.07.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Oooo Geronimo007 reaktywacja!!wybrałeś już projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo007 29.07.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 No chyba korelia z archipelagu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witam, witam Zdjecia jutro albo po weekendzie. Zależy jak zdążę Co to znaczy "CHYBA"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts