Margaret 14.08.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam do sprzedania używane rzeczy: - licznik trójfazowy;- kabel ziemny 15m z gniazdami (używany był do powyższego licznika).Sprzedam po dobrej cenie. Info na Allegro:http://allegro.pl/item1189740353_licznik_pradu_trojfazowy_pafal.htmlhttp://allegro.pl/item1189740396_kabel_przewod_ziemny_4x1_5mm_z_gniazdami.html Odbiór: Hornówek lub Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_5 16.08.2010 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Szukam solidnej ekipy do budowy domu jednorodzinnego podpiwniczonego o powierzchni użytkowej 208 m2 oraz budynku garażowo-gospodarczego (65 m2) w Płońsku. Początek budowy to wrzesień-październik 2010 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barthek 18.08.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Sprzedam stemple budowlane, 200 sztuk 3 metrowych, 12 sztuk 4 metrowych. link do allegro: http://allegro.pl/item1190584041_stemple_budowlane_solidne.html dla forumowiczow taniej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANUCIA 19.08.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Szukam solidnej ekipy do budowy domu jednorodzinnego podpiwniczonego o powierzchni użytkowej 208 m2 oraz budynku garażowo-gospodarczego (65 m2) w Płońsku. Początek budowy to wrzesień-październik 2010 r. Witam, znam firmę godną polecenia jesli jesteś zainteresowany daj znać. Z tego co wiem buduja z własnym materiałem, znam ludzi dla których budowali i bardzo ich chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 19.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam, może ktoś z Was orientuje się, gdzie można kupić owies w pobliżu Łomianek bądź nawet dalej w kierunku na Płońsk?Będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANUCIA 20.08.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nie jestem z łomianek, nie wiem gdzie kupić owies akurat w łomiankach, ale znajdź jakiś barazek, polecam w Nowym Dworze Mazowieckim to jest targowisko tam napewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 22.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Nie jestem z łomianek, nie wiem gdzie kupić owies akurat w łomiankach, ale znajdź jakiś barazek, polecam w Nowym Dworze Mazowieckim to jest targowisko tam napewno będzie Ooooo...dzięki, nie wpadłem na taki pomysł, może tam znajdę owies bądź kontakt do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 02.09.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Oddam w dobre ręce http://www.euronit.pl/fileadmin/products/prod_bilder/profil_s_gross.jpg ok 50 szt. dachówka Euronit Profil S z powłoką perłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 15.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witajcie. Coś cicho w tym wątku. Czyżby nic się nie budowało w Łomiankach i okolicach poza osiedlami ? Mam do oddania (za darmo) tymczasowych drewnianych schodów na czas budowy wykonanych przez budowlańców jednego z użytkowników forum(mają już z 5 lat) . W zwiazku z tym, że sam dostałem je za darmo - z chęcią oddam komuś, kto nie mając schodów nie chce się wspinac po drabinie. Schody przystosowane są do wysokości ok.285 - u mnie było ponad 3 m więc podstawiałem dodatkowo kantówkę. Schody do odbioru w centrum Łomianek. W razie pytań piszcie - [email protected]. Pozdrawiam wszystkich budujących i tych "wykańczających "się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 11.01.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witajcie. Coś cicho w tym wątku. Czyżby nic się nie budowało w Łomiankach i okolicach poza osiedlami ? Mam do oddania (za darmo) tymczasowych drewnianych schodów na czas budowy wykonanych przez budowlańców jednego z użytkowników forum(mają już z 5 lat) . W zwiazku z tym, że sam dostałem je za darmo - z chęcią oddam komuś, kto nie mając schodów nie chce się wspinac po drabinie. Schody przystosowane są do wysokości ok.285 - u mnie było ponad 3 m więc podstawiałem dodatkowo kantówkę. Schody do odbioru w centrum Łomianek. W razie pytań piszcie - [email protected]. Pozdrawiam wszystkich budujących i tych "wykańczających "się Witam, no właśnie jakoś cicho na tym forum. Od dłuższego czasu nikt tu nie zagląda. Mam pytanie czy ktoś z Łomianek i okolic ogrzewa dom kotłem na pellet? Ja mam Granpala Eko 15KW kocioł na biomasę chętnie wymienię się doświadczeniem z użytkowania jak również wiadomo, że przy zakupie większej ilości pellet-ów np. z kimś na pół można negocjować ceny. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam!Jeśli ktoś z Was ma gruz do oddania, bardzo proszę o kontakt na pw. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piast 16.03.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Mam do sprzedania drewniany słup do budowlanego przyłącza energetycznego wraz z rozdzielnicą. Słup jest kompletny z bezpiecznikami (16A), różnicówką i uziemieniem. Do słupa zamontowany jest warkocz linii napowietrznej NN o długości ok. 10m. Jeszcze niedawno pracował u mnie na budowie. Stan bardzo dobry. Wystarczy zainstalować licznik, odbiór i jest prąd. Ze względu na gabaryty preferuję odbiór osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elbo8 22.03.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam!Jeśli ktoś z Was ma gruz do oddania, bardzo proszę o kontakt na pw. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.04.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Oddam ziemię z niewielką zawartością śmieci.Będzie tego pewnie ze 4 wywrotki - szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.05.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Sprzedamy następujące elementy komina Schiedel Rondo 20:- 16 wkładów ceramicznych (w tym trójnik z wejściem pod kątem 45 stopni)- 19 pustaków (w tym 13 w ogóle nieklejonych i 6 już klejonych)- dodatki w stylu sznurek, czopuch nad dach itp. Mamy także do sprzedania trochę ponad pół palety (ale mniej niż 2/3) klinkieru dziurawki CRH Tytan N.Szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 16.06.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Witam, sprzedaję okazyjnie płytki, które pozostały po remoncie: PARADYŻ PERCY BEIGE Gres Rektyfikowany 39,5x39,5 w opakowaniu: 1,56 m2, opakowań 7 paczkihttp://www.sklep.euroglazura.eu/7068...ramika-paradyzhttp://www.sklepy24.pl/marka/parady%...kt%2B39,5x39,5http://mdlazienki.pl/pl_PL/p/Paradyz...-395x395/16970 TUBĄDZIN TARTAN Gres szkliwiony 33,3x33,3 w opakowaniu 1.33 m2, opakowań kolor 12 - 4 paczki, kolor 9 - 3 paczkihttp://html.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=65http://plytki24.pl/tubadzin/plytki-p...n/cat_685.html Robert 695 858 138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 29.08.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam WszystkichWłaśnie sie okazało że wystawił mnie do wiatru tynkarz i prosiłbym o namiary na sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 19.04.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam, szukam kogoś do prac w ogrodzie, a dokładnie do posadzenia 120 tuj.Może zna ktoś kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 28.05.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam, szukam osoby chętnej do wspólnego zamówienia pelletu w dobrej jakości i cenie. Samochód może zabrać jednorazowo 10t. Zainteresowanych proszę o szybki kontakt 506216226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Werkoś 22.06.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 my budujemy sięw łomiankach niedaleko wisły. właśnie skończyliśmy elektrykę i hydraulikę za tydzień tynki. mamy nadzieje na parapetówę póżną jesienią niby nadzieja matką głupich, ale na razie wszystko idzie zgodnie z planem. PS może ktoś ma namiary na niedrogiego stróża na nocki? wstawiliśmy górne okna i niestety musimy kogoś wziąć, żeby ich nie rąbnęli przez nockę. nasz elektryk twierdzi, że ostatnio zdjęli nawet kable elektryczne z instalacji z okolic ulicy zielonej. desperacja okolicznych złodziei nie zna granic, a okien szkoda by było... A nie myślałaś o zainstalowaniu alarmu i monitoringu . Ostatnio firmy konkurują z sobą i cenny mają przystępne poniżej 100 zł za miesiąc . Na kilku budowach pracują monitoring spotkałem . Witam i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts