Nulla 11.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 11.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 agu69 wybierasz sie do Whisperów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 13.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Hejka, przepraszam, że tak późno się odzywam, cały dzień w drodze, BYŁAM DZIŚ U JAGNY !!!, kurczę, Jagna widuje moją działkę z dużo większą częstotliwością niż ja, u niej tak pięknie a moje chaszcze po pachi . Ale powiało optymizmem, byłam w gminie, studium dla mnie korzystne, tylko cholera wie jak to długo potrwa. Do Whisperków nie mogę niestety jechać, zobowiązaliśmy się wcześniej do lepikowania dachu u teściów. Dobrej zabawy, cudownych nastrojów i duuuużo słońca buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.05.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Czyli co, ze studium wynika że będziecie mogli budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 14.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 yessss!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.05.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Macie już jakiś projekt na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 14.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Jeszcze nie, do tego daleka droga, nasza działka jako budowlana jest dopiero w fazie studium, a od studium do zatwierdzenia planu zagospodarowania przestrzennego baaardzo daleka droga. Tym bardziej, że dla naszego Błędowa plan został sporządzony i zatwierdzony w zeszłym roku, więc zmiany zależą od finansów gminy. Jak mają to zmienią, jak nie mają, to rozwlecze sie to w czasie i chyba te 10m2 powiększę o lepiankę bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.05.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 My na konkretny projekt nie mogliśmy się zdecydować przez parę miesięcy, potem jeszcze przeróbki u architekta, mineło razem z pół roku, zanim zaczeliśmy starać się o pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 15.05.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 My na konkretny projekt nie mogliśmy się zdecydować przez parę miesięcy, potem jeszcze przeróbki u architekta, mineło razem z pół roku, zanim zaczeliśmy starać się o pozwolenie. Tak jak ja... Projekt indywidualny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.05.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nasz nie do końca jest indywidualny jest to wydłużona i zwężona opcja domu Podmiejskiego z pracowni ARTEA, dzieki temu projekt był dużo tańszy od indywidualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 my mamy projekt typowy (tzn. kupiony w internecie) z archipelagu pozmieniany wg. naszego pomysłu (75 %) i pomysłu adaptującego architekta budowlanego i architekta wnętrz (25 %)! btw. w łomiankach stoi jeszcze jeden budynek wg. tego projektu. może gdzieś w gminie są inne ale jeszcze ich nie wypatrzyliśmy. o projekcie bliżej w http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=18069&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 18.05.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a ja, mały robaczek chyba już mam materializację marzeń, możliwości i potrzeb http://projekty.murator.com.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 agu69 - uroczy ten Twój domeczek Pięknie będzie wyglądał w Błędowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.05.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 qrczę fajny domek, tylko nie wiem co te słupy takie krzywe coś się stało z moim monitorem ??? nie za bardzo podoba mi się cena za ten projekt - my płaciliśmy 2 lata temu o 300 więcej (co prawda bez kwartalnej prenumeraty muratora i katalogu... do wyczerpania zapasów). choć może im domek mniejszy tym kaska większa. spróbuj może poszukać projektu domku z elementów gotowych. zobaczę czy moje kochanie ma jeszcze katalogi z projektami (papierowe i na płycie) - jak jesteś zainteresowana to mogę ci je udostępnić. acha, już wiem co z tymi słupami. cytując za opisem: Prostą bryłę budynku urozmaicają (...) detale architektoniczne – wyeksponowane zadaszenie drzwi wejściowych, usytuowane pod kątem słupy tarasu (...) Projekt uzyskał zgodę na realizację na obszarze Kaszubskiego Parku Krajobrazowego. a ja debil piszę o krzywych słupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 18.05.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maluszku - nie mogę się doczekać, wyobraźnia ruszyła, dzięki Lagerfeld - boski jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 18.05.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a co do katalogów, to jeszcze poczekam, budowa zaczyna się i kończy na razie w sferze marzeń, ale wielkie dzięki za dobre chęci, będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.05.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Lagerfeld - boski jesteś ze wzruszenie nie mogę klikać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 18.05.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Mały bialy domek , co noc mi się śni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.05.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Mały bialy domek , co noc mi się śni.... to wcale nie jest śmieszne. dziś zajechałem na budowę o 7 i szukam elektryków. przyjechali 8:30 więc ja do nich: panowie w każdym pokoju musi być gniazdko telefoniczne (bo na górze robią mi wylewki i śniło mi się, ze brak jest instalacji telefonicznej). a oni na to: panie prezesie wszystko jest jak trzeba: i telefon i tv i radio....... bez komentarza.... macie też tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts